Όροι Παράδοσης και Αποστολής

 
Σκοπός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, προσφέροντας πλήρεις και καινοτόμες υπηρεσίες.
Τα προιόντα της παραγγελίας σας (εκτός επίπλων ή προιόντων μεγάλου βάρους ή όγκου), θα τα παραλάβετε στην πόρτα του σπιτιού σας, με τη Γενική Ταχυδρομική.
Κατά την παραλαβή των προϊόντων μας δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ή αντικαταβολής, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 50€.
Δική σας υποχρέωση είναι μόνο η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας, αυτόματα θα ακυρώνεται.
Παραγγελίες κάτω των 50€ επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 6€.
Παραγγελίες φωτιστικών (εκτός φωτιστικών δαπέδου)επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 6€, ανεξαρτήτως ποσού.
Από την έγκριση της παραγγελίας σας η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 24-48 ωρών (αφορά ετοιμοπαράδοτα εμπορεύματα).
Μετά την διευθέτηση και αποστολή της παραγγελίας σας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται παρακάτω:
• 1-2 εργάσιμες ημέρες για παράδοση στην ηπειρωτική Ελλάδα.
• 2-4 εργάσιμες ημέρες για παράδοση σε νησιωτικούς προορισμούς και δύσβατες περιοχές.
• 2-5 εργάσιμες ημέρες για παράδοση σε προϊόντα που υπόκεινται σε επεξεργασία (κόβονται, ρελιάζονται, κ.α).
• Για την εξέλιξη της παραγγελίας, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μέσω sms.
• Οι παραγγελίες αποστέλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.
• Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην διευθέτηση της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.
• Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προιόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής ανομοιογενών προιόντων.
• Για προϊόντα που είναι βαριά ή/και ογκώδη συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες, που είναι εξειδικευμένες  σε φορτώσεις βαρέων εμπορευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών ποικίλλει και η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε ισόγειο χώρο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας.Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών, προσθέστε το προιόν στο καλάθι σας, και στα στοιχεία παραγγελίας συμπληρώστε τα πεδία "Νομός" και "Πόλη". 
• Παρέχουμε την δυνατότητα και για παράδοση στην Κύπρο με μικρό κόστος 25€-30€/δέμα (ανεξαρτήτως κιλών) εντός 7 εργάσιμων ημερών. Το κόστος των 25€ παραμένει ίδιο για όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου(αφορά όλα τα προιόντα εκτός των επίπλων).