Πολιτική επιστροφών

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας. 

Μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής στέλνοντας ένα email στο info@mydesigndrops.com

Έχετε την δυνατότητα επιστροφής για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και αν απλά αλλάξατε γνώμη. Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, χωρίς φθορές και σε κατάσταση που το προϊόν να μπορεί να πωληθεί ξανά. Είναι απαραίτητο να μην προκαλέσετε φθορές στα προϊόντα δοκιμάζοντάς τα, να μην καταστρέψετε τη συσκευασία τους και να μην τα πλύνετε. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Σημείωση: Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή για προϊόντα που έχουν επεξεργαστεί, βάση επιθυμητής διάστασης π.χ. μοκέτες, διάδρομοι,πάτωμα pvc, καθώς και για προιόντα που έχουν παραγγελθεί από προμηθευτές είτε από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό ειδικά για εσάς. Ακόμη επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές σε προιόντα που είναι αμοντάριστα και τα συναρμολογείτε εσείς, καθώς κατά την διαδικασία συναρμολόγησης αποσυναρμολόγησης μπορεί να προκληθούν φθορές. Επίσης για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές σε προιόντα ύπνου, όπως μαξιλάρια ή επιστρώματα.

Σε όλα μας τα προιόντα πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, έτσι ώστε να σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση.Παρόλα αυτά σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, το προϊόν θα αντικατασταθεί με ένα ίδιο μη-ελαττωματικό, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Είναι σημαντικό να ελέγξετε άμεσα το προϊόν που παραλάβατε και να ενημερώσετε για οποιοδήποτε ελάττωμα σε διάστημα 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σημείωση: Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αναπαράγουμε με ακρίβεια την εμφάνιση των προϊόντων. Δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε ευθύνη για μη σωστή παρουσίαση χρωμάτων. Διαφορετικές ρυθμίσεις στις οθόνες υπολογιστών, μπορεί να έχουν επίδραση στην εμφάνιση των χρωμάτων των προϊόντων.

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι πραγματοποιώντας μία παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους πώλησης που διέπουν τις οποιεσδήποτε συναλλαγές με αυτό.

Όταν παραληφθούν τα προϊόντα και εγκριθεί η επιστροφή, πραγματοποιείται τις επόμενες μέρες η κατάθεση των χρημάτων σας στο λογαριασμό ΙΒΑΝ που μας έχετε δώσει(κατάθεση γίνεται στο καθαρό ποσό των προιόντων χωρίς τα μεταφορικά έξοδα). Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε έκπτωση για την αγορά διαφορετικού προϊόντος.