Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικά δεδομένα
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του mydesigndrops.com και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που τυχόν δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου mydesigndrops.com προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του mydesigndrops.com. Τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα mydesigndrops.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.
 
Δήλωση απορρήτου
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λ.π.

Τo mydesigndrops.com ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων του ατόμου, νόμος Ν2472/97 που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκριση σας χρήση. Το mydesigndrops.com με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατ’εξαίρεση μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Τo mydesigndrops.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει εφόσον υπάρχει λόγος ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

Λήψη / Διαγραφή Δεδομένων Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ (GDPR):
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συλλεχθεί από εμάς. Στην περίπτωση που είστε εγγεγραμμένος χρήστης θα πρέπει να κάνετε login στο λογαριασμό σας και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σας θα δείτε τις δύο επιλογές (Διαγραφή και Προβολή) που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση ή αν έχετε παραγγείλει ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε και πάλι να ζητήσετε την αποστολή των δεδομένων σας ή τη διαγραφή τους στέλνοντας μας email μέσω των στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας μας.


Τρόποι πληρωμής παραγγελίας
• Με αντικαταβολή (παραγγελίες από Ελλάδα εκτός επίπλων).
• Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
• Με χρέωση μέσω Paypal.
• Με χρέωση της πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας σας.

Οι παραγγελίες που επιλέγουν τρόπο πληρωμής αντικαταβολή πρέπει να επιβεβαιώνονται και τηλεφωνικά, σε διαφορετική περίπτωση ακυρώνονται.

Σημείωση: Είναι απαραίτητο να προπληρωθούν παραγγελίες που αφορούν προϊόντα που θα υποστούν επεξεργασία όπως μοκέτες, διάδρομοι, δάπεδα, ταπετσαρίες καθώς επίσης και στα έπιπλα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τους Τρόπους Πληρωμής πατώντας εδώ.


Όροι Αποστολής & Παράδοσης
• Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες, εντός Ελλάδας, οι οποίες περιέχουν ένα ή περισσότερα προϊόντα από τις κατηγορίες Χαλιά και Ταπετσαρίες συνολικής αξίας άνω των 50€. Παραγγελίες κάτω των 50€, επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 4.40€ για Χαλιά και 6€ για τις Ταπετσαρίες.
• Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες, εντός Ελλάδας, οι οποίες περιέχουν προϊόντα λευκών ειδών συνολικής αξίας άνω των 35€. Παραγγελίες κάτω των 35€ σε λευκά είδη επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 3€.
• Παραγγελίες σε Μοκέτες και Δάπεδα επιβαρύνονται με μεταφορικό κόστος 6€, ανεξαρτήτως ποσού και δεν ισχύει η αντικαταβολή.
• Παραγγελίες φωτιστικών κάτω των 50€ επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα 4.40€ ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Παραγγελίες φωτιστικών που υπερβαίνουν το κόστος των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Τα προϊόντα που είναι βαριά ή/και ογκώδη, όπως τα έπιπλα παραδίδονται με μεταφορικές εταιρείες. Τα μεταφορικά ποικίλλουν και δεν ισχύει η αντικαταβολή.
• Αποστολή εντός 24-48 ωρών από την έγκριση της παραγγελίας σε προϊόντα ετοιμοπαράδοτα.
• Παράδοση 1-2 εργάσιμες ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα, 2-4 εργάσιμες ημέρες σε νησιωτικούς προορισμούς και δύσβατες περιοχές.
• Παράδοση σε Κύπρο με μόνο 25€-30€/δέμα εντός 7 εργάσιμων ημερών.
• Στα προϊόντα που υπόκεινται σε επεξεργασία (κόβονται, ρελιάζονται, κ.α) παράδοση 2-5 ημέρες.  
• Ο χρόνος αποστολής κάθε προιόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τους Όρους Αποστολής & Παράδοσης πατώντας εδώ.


Πολιτική Επιστροφών
• Σας δίνεται η δυνατότητα επιστροφής προϊόντος, ακόμα κι αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι (ισχύει για παραγγελίες από Ελλάδα). Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 
Σημείωση: Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή για προϊόντα που έχουν επεξεργαστεί, βάση επιθυμητής διάστασης π.χ. μοκέτες, διάδρομοι, δάπεδα, ταπετσαρίες, καθώς και για προϊόντα που έχουν παραγγελθεί αποκλειστικά για εσάς από προμηθευτές εξωτερικού ή εσωτερικού.
      
• Άμεση αντικατάσταση χωρίς κόστος σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.    
• Επιστροφή χρημάτων ή έκπτωση για επόμενη αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Επιστροφών μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

 
Διαφημιστικές Ενημερώσεις / Προσφορές (Newsletter)
Η εταιρεία designdrops συλλέγει, επεξεργάζεται, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε κατά τα προβλεπόμενα στον Ευρωπαϊκό κανονισμό ΕΕ 2016/679 (GDPR) και τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και μόνο για τους παρακάτω ρητά αναφερόμενους σκοπούς.
Εγγυόμαστε την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιώντας μία από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στον χώρο της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και e-mail.
Τα προσωπικό σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail κτλ) δεν πρόκειται ποτέ να διατεθούν σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.
Η εγγραφή σας στο designdrops αφορά αποκλειστικά και μόνο στη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων για προσφορές και προϊόντα της εταιρείας μας.
Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τη βάση δεδομένων σας, αίτημα που θα ικανοποιήσουμε αμέσως.

Cookies
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του mydesigndrops.com και για την βελτίωση της online εμπειρία σας. Αποκτώντας πρόσβαση στο mydesigndrops.com αποδέχεστε και την χρήση των cookies. Όπως οι περισσότερες εταιρείες, το mydesigndrops.com χρησιμοποιεί “cookies” για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών του Διαδικτυακού Τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποτελούνται από σειρά γραμμάτων και αριθμών και τα οποία τοποθετούνται από servers ιστοσελίδων. Βοηθούν τον ιδιοκτήτη να σας ξεχωρίσουν/αναγνωρίσουν από άλλους χρήστες της ιστοσελίδας. Τα cookies δε μπορούν να εκτελεσθούν ως κωδικοί ή να χρησιμοποιηθούν για να μεταδώσουν ιούς και δε μπορούν να μας δώσουν πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο. Δε μπορούμε να διαβάσουμε καμία πληροφορία από τον σκληρό σας δίσκο ακόμη και αν αποθηκεύσουμε cookies εκεί. Στον Διαδικτυακό Τόπο χρησιμοποιούμε cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Κάποια από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως απαραίτητα. Αυτά είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας και σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Τα απολύτως απαραίτητα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά όμως δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Εκτός από τα απολύτως απαραίτητα cookies, υπάρχουν και τα cookies επιδόσεων. Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον Διαδικτυακό Τόπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα, τη γλώσσα ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλες ιστοσελίδες. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του Διαδικτυακού Τόπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενό της.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεσή σας στη χρήση των cookies.

 
Επάνω
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!