Τρόποι πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
 
Α) Με δωρεάν αντικαταβολή.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εξόφληση με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή για προϊόντα που πωλούνται σε επιθυμητή διάσταση (όπως μοκέτες, διάδρομοι, δάπεδα, ταπετσαρίες κ.α), έπιπλα, καθώς και για προϊόντα που έχουν παραγγελθεί από προμηθευτές είτε από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό ειδικά για εσάς. Για τα παραπάνω προϊόντα, εξόφληση μπορεί να γίνει μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με Paypal. Για παραγγελίες από χώρες εκτός της Ελλάδας δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Οι παραγγελίες που επιλέγουν τρόπο πληρωμής αντικαταβολή πρέπει να επιβεβαιώνονται και τηλεφωνικά, σε διαφορετική περίπτωση ακυρώνονται.
 
Σημείωση: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει σε παραγγελίες που η παράδοσή τους πραγματοποιείται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) και όχι με μεταφορική εταιρεία. Με courier παραδίδονται προϊόντα που έχουν μικρό όγκο και βάρος. Βαριά και ογκώδη προϊόντα όπως έπιπλα παραδίδονται μόνο με μεταφορική εταιρεία.
 
B) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, προχωράτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του mydesigndrops.com κι έπειτα ξεκινάει η εκτέλεσή της.
 
Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη κι ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

 
Τα στοιχεία των λογαριασμών βρίσκονται παρακάτω:

Δικαιούχος ΣΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Α.Ε.
 
Πειραιώς : IBAN: GR9701722540005254083876417

Eurobank : IBAN: GR1002604370000520200079710

Εθνική: IBAN: GR5101103730000037347051577

Alpha : IBAN: GR8101408400840002320000310
 

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κι επιλέξετε εξόφληση μέσω κατάθεσης, τα προϊόντα αυτόματα δεσμεύονται για εσάς μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας εντός 4 εργάσιμων ημερών, αυτόματα ακυρώνεται.

Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση απο λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη.
 
Γ) Με χρέωση μέσω Paypal.
Στο mydesigndrops.com έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal, χωρίς επιπλέον κόστος. Το PayPal αποτελεί έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών, το οποίο δραστηριοποιείται σε 190 χώρες. Επιτρέπει στους πελάτες του να στέλνουν, να λαμβάνουν και να κατέχουν κεφάλαια σε 19 νομίσματα σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το μία ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης.

Σημείωση: Αν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής το Paypal, χωρίς ωστόσο να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιτυχώς, αυτή αυτόματα θα ακυρώνεται.
 
Δ) Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
Το mydesigndrops.com δέχεται όλες τις πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες Visa και MasterCard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από σύστημα online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές. Είναι απαραίτητο πριν την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας να πραγματοποιηθεί έλεγχος και πιστοποίηση της εγκυρότητάς της. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε πως είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταχώρηση των αληθινών στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και είναι απαραίτητο να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή. Εφόσον επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, ώστε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν περάσει η κάρτα σας και δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας επιτυχώς, αυτόματα θα ακυρώνεται.
Συναλλαγές με πιστωτική κάρτα τράπεζας του εξωτερικού γίνονται δεκτές μόνο για συναλλαγές με εφάπαξ πληρωμή (δεν υποστηρίζονται δόσεις).

Σημείωση:Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης πιθανό να υπόκεινται σε έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς και άλλες απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
 
Σημείωση:Σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογία, παραστατικά αξίας άνω των 500€ είναι απαραίτητο να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 
ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
 
Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά, συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.
 
Αγορές χωρίς ΦΠΑ (μόνο για χώρες της Ε.Ε. εκτός της Ελλάδας)
 
Έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα χωρίς ΦΠΑ, μόνο εάν αυτά προορίζονται για επαγγελματική χρήση και η επιχείρηση σας έχει ως έδρα οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης (εκτός της Ελλάδας). Η άμεση απαλλαγή Φ.Π.Α. ισχύει μόνο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Οι συναλλαγές αυτές υποχρεωτικά δηλώνονται και στην Intrastat. Εάν διατηρείτε επιχείρηση με έδρα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας το Α.Φ.Μ σας. Κατόπιν θα ελέγξουμε το Α.Φ.Μ σας μέσω του συστήματος VIES και εφόσον είναι έγκυρο θα εκδοθεί τιμολόγιο χωρίς Φ.Π.Α.
Επάνω
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!