Τρόποι πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

 
Α) Με δωρεάν αντικαταβολή.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.Εξόφληση με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή για προϊόντα που πωλούνται σε επιθυμητή διάσταση (όπως μοκέτες, διάδρομοι κ.α). Για τα παραπάνω προϊόντα εξόφληση μπορεί να γίνει μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα. Για παραγγελίες από χώρες εκτός της Ελλάδας δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Σημείωση: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει σε παραγγελίες που η  παράδοση τους πραγματοποιείται με εταιρία ταχυμεταφοράς και όχι μεταφορική.
 
B) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Προχωράτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του mydesigndrops.com και έπειτα σας αποστέλλουμε τα προϊόντα.
 
Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη και ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

Τα στοιχεία των λογαριασμών βρίσκονται παρακάτω:

ΣΠΡΙΝΤΖΙΟΣ ΑΕ
 
Τράπεζα Πειραιώς-WINBANK: IBAN: GR9701722540005254083876417
EFG Eurobank-Ergasias: IBAN: GR1002604370000520200079710
Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR5101103730000037347051577
Alpha Bank: IBAN: GR0201408160840002320000310 Σε περίπτωση που η επιλογή εξόφλησης είναι η κατάθεση σε τράπεζα, είναι απαραίτητο να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: info@mydesigndrops.com ή στον αριθμό fax: 23510 36326 ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23510 46400.
 
Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία και επιλέξετε εξόφληση μέσω κατάθεσης, τα προϊόντα δεσμεύονται για εσάς μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, αυτόματα θα ακυρώνεται.

Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση απο λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη.
 
Γ) Με χρέωση μέσω Paypal.
Στο mydesigndrops.com πραγματοποιείτε και πληρωμές μέσω PayPal χωρίς επιπλέον κόστος. Το PayPal αποτελεί έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών.
Το PayPal δραστηριοποιείται σε 190 χώρες. Επιτρέπει στους πελάτες του να στέλνουν, να λαμβάνουν, και να κατέχουν κεφάλαια σε 19 νομίσματα σε όλο τον κόσμο , καθιστώντας το μία ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης.
 
Δ) Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
Το mydesigndrops.com δέχεται όλες τις πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες Visa και MasterCard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από σύστημα online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές. Είναι απαραίτητο πριν την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας να πραγματοποιηθεί έλεγχος και πιστοποίηση της εγκυρότητάς της. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε πως είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταχώρηση των αληθινών στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και είναι απαραίτητο να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή.

Σημείωση: Είναι απαραίτητο να δοθεί προκαταβολή 25% σε παραγγελίες που αφορούν προϊόντα που θα υποστούν επεξεργασία όπως μοκέτες, διάδρομοι,πάτωμα pvc.
 
Σημείωση:Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης πιθανό να υπόκεινται σε έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς και  άλλες απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Σημείωση:Σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογία παραστατικά αξίας άνω των 500€ είναι απαραίτητο να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.


 
ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
 
Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.
 
Αγορές χωρίς ΦΠΑ (μόνο για χώρες της Ε.Ε. εκτός της Ελλάδας)
 
Έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα χωρίς ΦΠΑ, μόνο εάν αυτά προορίζονται για επαγγελματική χρήση και η επιχείρηση σας έχει ως έδρα οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης (εκτός της Ελλάδας). Η άμεση απαλλαγή Φ.Π.Α. ισχύει μόνο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Οι συναλλαγές αυτές υποχρεωτικά δηλώνονται και στην Intrastat. Εάν διατηρείτε επιχείρηση με έδρα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας το Α.Φ.Μ σας, κατόπιν θα ελέγξουμε το Α.Φ.Μ σας μέσω του συστήματος VIES και εφόσον είναι έγκυρο θα εκδοθεί τιμολόγιο χωρίς Φ.Π.Α.
ΕΠΑΝΩ