Όροι Παράδοσης και Αποστολής

 
Σκοπός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, προσφέροντας πλήρεις και καινοτόμες υπηρεσίες.
Τα προιόντα της παραγγελίας σας (εκτός των επίπλων), θα τα παραλάβετε στην πόρτα του σπιτιού σας, με τη Γενική Ταχυδρομική.
Κατά την παραλαβή των προϊόντων μας δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ή αντικαταβολής, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 50€.
Δική σας υποχρέωση είναι μόνο η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας.
Παραγγελίες κάτω των 50€ επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 6€.
Από την έγκριση της παραγγελίας σας η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 24-48 ωρών (αφορά ετοιμοπαράδοτα εμπορεύματα).
Μετά την διευθέτηση και αποστολή της παραγγελίας σας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται παρακάτω:
• 1-2 εργάσιμες ημέρες για παράδοση στην ηπειρωτική Ελλάδα.
• 2-4 εργάσιμες ημέρες για παράδοση σε νησιωτικούς προορισμούς και δύσβατες περιοχές.
• 2-5 εργάσιμες ημέρες για παράδοση σε προϊόντα που υπόκεινται σε επεξεργασία (κόβονται, ρελιάζονται, κ.α).
• Για την εξέλιξη της παραγγελίας, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μέσω sms.
• Οι παραγγελίες αποστέλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.
• Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην διευθέτηση της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.
• Για προϊόντα που είναι βαριά ή/και ογκώδη συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες, που είναι εξειδικευμένες  σε φορτώσεις βαρέων εμπορευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών ποικίλλει και η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε ισόγειο χώρο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας.Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών, προσθέστε το προιόν στο καλάθι σας, και στα στοιχεία παραγγελίας συμπληρώστε τα πεδία "Νομός" και "Πόλη". 
• Παρέχουμε την δυνατότητα και για παράδοση στην Κύπρο με μικρό κόστος 25€-30€/δέμα (ανεξαρτήτως κιλών) εντός 7 εργάσιμων ημερών. Το κόστος των 25€ παραμένει ίδιο για όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου(αφορά όλα τα προιόντα εκτός των επίπλων).
 
ΕΠΑΝΩ