Ποιοι είμαστε

                                
 
Με κεντρικό άξονα φιλοσοφίας το τρίπτυχο «ποιότητα - καινοτομία - υψηλή αισθητική», το ηλεκτρονικό κατάστημα mydesigndrops.com, έχει καταφέρει να αποτελεί συνώνυμο της υπεροχής και της τελειότητας.
Η εταιρεία μας. δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1955 εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια. Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η εταιρεία μας κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της χονδρικής προμηθεύοντας περισσότερα από 800 καταστήματα πανελλάδικά. Οι σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, συνολικής επιφάνειας 3.500 τετραγωνικών μέτρων, εγγυώνται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση που μπορούμε να σας παρέχουμε. 
Με εγγύηση την μακρόχρονη πείρα και την προηγμένη τεχνογνωσία μας, δημιουργούμε με αγάπη και μεράκι μοναδικά προϊόντα που ενσωματώνουν τις αξίες της υψηλής αισθητικής και του πρωτοποριακού design.
Δίνοντας βάση τόσο στη λεπτομέρεια της κατασκευής όσο και στη συνολική αισθητική αρμονία, προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία επιλογών που συνδυάζουν ιδανικά τη σχέση ποιότητας – τιμής και ανταποκρίνονται πλήρως στις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. 
Με συστηματική έρευνα και σκληρή εργασία, επιλέγουμε ξεχωριστά σχέδια και χρώματα, δημιουργούμε πρωτότυπους συνδυασμούς και προσφέρουμε κάτι πολύ περισσότερο από επώνυμα ποιοτικά προϊόντα.
Για το mydesigndrops.com, η ποιότητα, η υπεροχή και η καινοτομία πάντα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές δεν αποτελούν μόνο τις βάσεις της επιτυχίας, αλλά και συνεχείς επιδιώξεις μας. Πάντα στο πλευρό του καταναλωτή, με υπευθυνότητα και συνέπεια, σχεδιάζουμε προσεκτικά κάθε μας κίνηση και συνεχίζουμε δυναμικά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Για όλους εμάς στο mydesigndrops.com, η διατήρηση της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας μας και η συνεχής προσπάθεια για αποδοτικότητα και ανάπτυξη, δεν είναι άλλος ένας ευκταίος στόχος. Είναι προσωπική δέσμευση.
Επάνω
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!