Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

3 Κορυφαίες διακοσμητικές τάσεις για το 2020!

3 Κορυφαίες διακοσμητικές τάσεις για το 2020!
Η νέα δεκαετία ξεκίνησε δυναμικά, με το 2020 να κάνει την είσοδο του σε άκρως εορταστικούς ρυθμούς, φέρνοντας μία αύρα ανανέωσης και την ανάγκη για μία νέα αρχή!  Νέα χρονιά, νέες τάσεις, νέες προτάσεις από τους ειδικούς του designdrops!

Το 2020 σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής στη διακόσμηση, επομένως καλό είναι να αφήσουμε πίσω τα παλιά και να φέρουμε τις νέες διακοσμητικές τάσεις στο χώρο μας εύκολα και οικονομικά, με τα προϊόντα και τις συμβουλές του designdrops!

Οι τρεις κορυφαίες διακοσμητικές τάσεις για το 2020 είναι:

1. Γεωμετρικά Μοτίβα!

Η γεωμετρία θα κυριαρχήσει στις διακοσμητικές επιλογές των κορυφαίων designers για φέτος! Γεωμετρικά μοτίβα, καθαρά σχέδια και δυναμικές γραμμές, θα κάνουν το χώρο σας πιο μοντέρνο και πιο επιβλητικό από ποτέ! Ο καλύτερος τρόπος για να «φέρετε» αυτήν την τάση στο χώρο σας είναι να επενδύσετε τους τοίχους και το δάπεδο με ταπετσαρίες και με χαλιά που φέρουν γεωμετρικά σχέδια. Αν είστε επιφυλακτικοί, μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρότερες επιφάνειες, επιλέγοντας μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα ή ριχτάρια με γεωμετρικά μοτίβα.



2. Γήινο στυλ!

Αν ο μινιμαλισμός είναι βαρετός για εσάς αλλά και ο μαξιμαλισμός είναι υπερβολικός, το 2020 φέρνει την ισορροπία ανάμεσά τους με το γήινο στυλ διακόσμησης. Πρόκειται για μία τάση που προστάζει την ηρεμία, την απλότητα και τη λιτότητα, με μονόχρωμες μεγάλες επιφάνειες και γήινα χρώματα, όμως ταυτόχρονα «σπάει» τη μονοτονία με απρόσμενες tribal και έθνικ πινελιές. Υιοθετήστε το γήινο στυλ, βάφοντας τους τοίχους σε γήινα χρώματα, επιλέγοντας ξύλινα έπιπλα και καλύπτοντας μεγάλες επιφάνειες με μονόχρωμα χαλιά, ριχτάρια ή κλινοσκεπάσματα. Μην ξεχάσετε, όμως, να προσθέσετε διακοσμητικά μαξιλάρια με boho και έθνικ λεπτομέρειες, λευκά είδη με διαφορετικές υφές και πράσινα φυτά!

 
3. Χρυσά αξεσουάρ!

Το 2020 σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας «χρυσής εποχής»! Αφήνουμε πίσω μας τη μιζέρια και τη λιτότητα των περασμένων ετών και προσθέτουμε στο σπίτι μας λαμπερές διακοσμητικές πινελιές, που θα το κάνουν πιο πολυτελές και πιο κομψό από ποτέ! Το designdrops σας προσφέρει για ακόμα μία φορά τη λύση, με τα χρυσά διακοσμητικά της ανανεωμένης συλλογής του! Επιλέξτε έναν μεγάλο χρυσό καθρέπτη και συνδυάστε τον με μεταλλικά έπιπλα σε χρυσό χρώμα. Απογειώστε τη διακόσμηση του χώρου σας προσθέτοντας επιτραπέζια φωτιστικά με χρυσό χρώμα και δώστε άλλη βαρύτητα στην αίγλη και στην πολυτέλεια!


Μείνετε συντονισμένοι στο designdrops, γιατί η χρονιά μόλις ξεκίνησε και οι νέες τάσεις για το 2020 είναι πολλές και άκρως δελεαστικές!
Τελευταία Άρθρα