Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

3 Έξυπνες Ιδέες Για Τη Μικρή Σας Κουζίνα!

3 Έξυπνες Ιδέες Για Τη Μικρή Σας Κουζίνα!

Ποιος είπε ότι μια τέλεια λειτουργική κουζίνα πρέπει να είναι μεγάλη και ευρύχωρη; Απλά πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας και να κάνετε την κουζίνα σας να φαίνεται μεγαλύτερη! 

Λειτουργικά έπιπλα!

Για την ανάκτηση όλου του χώρου, οι αναδιπλούμενες καρέκλες και τα πτυσσόμενα τραπέζια είναι μια εξαιρετική λύση. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα επιτοίχιο πάγκο, που θα σας προσφέρει ευελιξία όταν μαγειρεύετε και έναν ευχάριστο χώρο για να απολαμβάνετε το γεύμα σας. Μπορείτε να τον συνδυάσετε με σκαμπό μπαρ, που θα τα αποθηκεύετε από κάτω του όταν δεν τα χρειάζεστε. Οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Τα ράφια τοίχου είναι, επίσης, εξαιρετική επιλογή, καθώς δεν καταλαμβάνουν χώρο από το περιορισμένο δάπεδο, αλλά προσφέρουν αποθηκευτική λύση για τα βάζα, τα ποτήρια, τα πιάτα ή ακόμα και για τα αγαπημένα σας αρωματικά φυτά, που το χρώμα τους και η ομορφιά τους σας προκαλούν ηρεμία και ευεξία.

Φωτεινά χρώματα και έξυπνα τρικ! 

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα έπιπλα και βάψτε τους τοίχους στις αποχρώσεις του λευκού, του ανοιχτού γκρι ή των αγαπημένων παστέλ χρωμάτων. Έτσι, θα κάνετε την κουζίνα σας να φαίνεται πιο μεγάλη και πιο φωτεινή. Ένα έξυπνο κόλπο για να κάνετε την κουζίνα σας να φαίνεται μεγαλύτερη είναι να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέπτη ή γυάλινες πόρτες στα ντουλάπια της κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε την ψευδαίσθηση ενός πολύ πιο διευρυμένου χώρου.

Φωτισμός: η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Οι καλά μελετημένες λύσεις φωτισμού μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη διακόσμηση μιας μικρής κουζίνας. Χρειάζεστε ένα φωτιστικό οροφής που θα προσφέρει πλούσιο, διάχυτο φως σε όλο τον χώρο. Μία τρίφωτη ράγα είναι ιδανική επιλογή! Τα φωτιστικά τοίχου είναι πολύ λειτουργικά, ενώ συνάμα εξασφαλίζουν και μία ρομαντική, ρετρό εμφάνιση. Μοναδικά αποτελέσματα μπορεί να έχει και ο κρυφός φωτισμός, ο οποίος θα αναδείξει τα βαθύτερα σημεία και θα κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος! Τοποθετήστε, λοιπόν, κρυφό φωτισμό μέσα στα ντουλάπια ή πάνω από τον πάγκο και επωφεληθείτε από τις λειτουργικές αλλά και διακοσμητικές ωφέλειες που θα προσφέρει στην κουζίνα σας.

Τελευταία Άρθρα