Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

5 Τρόποι Για Να Φωτίσετε Ένα Σκοτεινό Δωμάτιο

5 Τρόποι Για Να Φωτίσετε Ένα Σκοτεινό Δωμάτιο

Ονειρεύεστε ένα χώρο με ευχάριστη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα; Τότε αυτό που πρέπει να του εξασφαλίσετε είναι περισσότερο φως. Σύμφωνα με έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι οι φωτεινοί χώροι προκαλούν ευεξία και ανάταση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων! Έτσι οι ειδικοί του designdrops σας προτείνουν 5 έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να φωτίσετε το χώρο σας, ειδικά τώρα που φθινοπώριασε και το εξωτερικό φως είναι ακόμα λιγότερο!

Προσθήκη Καθρεπτών

Είτε ζείτε σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα είτε σε ένα σπίτι με παλαιότερο στιλ, σίγουρα θα υπάρχει ένας χώρος που επιθυμείτε να έχει περισσότερο φυσικό φως. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μεταφέρετε περισσότερο φυσικό φως σε οποιοδήποτε χώρο είναι να προσθέσετε έναν καθρέπτη. Εάν το δωμάτιο έχει ένα παράθυρο, η προσθήκη ενός καλά τοποθετημένου καθρέπτη θα αντανακλά οποιοδήποτε φως από το παράθυρο και θα δώσει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Χάρη στις ελκυστικές και μοντέρνες επιλογές που θα βρείτε στην εκλεκτή συλλογή μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μία ματιά κάνοντας ένα απλό κλικ εδώ!

Επιπλέον Φωτισμός

Τα σκοτεινά δωμάτια συχνά φαίνονται μικρότερα και ζοφερά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η προσθήκη βοηθητικών πηγών φωτισμού σε έναν τέτοιο χώρο μπορεί να απογειώσει την ατμόσφαιρά και να αναδείξει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη διακόσμησή του. Μπορείτε να προσθέσετε φωτιστικά σε διαφορετικά ύψη, ώστε να αναδεικνύονται όλα τα επίπεδα του χώρου. Ένα επιτραπέζιο αμπαζούρ αλλά και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό αποτελούν εξαίσια επιλογή!

Οι ήδη υπάρχοντες λαμπτήρες των φωτιστικών σας μπορεί να είναι παλιάς τεχνολογίας και να μην εκπέμπουν ικανοποιητικό φως στο χώρο. Αντικαταστήστε τους με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας από την πλούσια συλλογή του designdrops και φωτίστε πλουσιοπάροχα το χώρο σας!

Διακόσμηση Τοίχου

Μεταμορφώστε έναν βαρετό και μονότονο τοίχο σε πηγή φωτισμού και στυλ για το χώρο σας, τοποθετώντας ένα μοντέρνο επιτοίχιο διακοσμητικό! Η προσθήκη ενός πίνακα σε ανοιχτόχρωμες ή λαμπερές αποχρώσεις θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ψηλότερου χώρου. Τοποθετήστε φωτεινά και πολύχρωμα έργα τέχνης, κάδρα, πίνακες ή ρολόγια και αναδείξτε την πιο ευχάριστη πτυχή της προσωπικότητάς σας!

Πολύχρωμα Διακοσμητικά Μαξιλάρια

Εάν θέλετε να φωτίσετε ένα βαρετό σαλόνι ή ένα υπνοδωμάτιο, τότε η προσθήκη πολύχρωμων διακοσμητικών μαξιλαριών είναι η πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση. Τα φωτεινά χρώματα θα εξασφαλίσουν μια εντυπωσιακή, ποπ εμφάνιση στο χώρο! Ο συνδυασμός τους με ζεστές αποχρώσεις θα κάνει το σαλόνι σας πιο φιλόξενο και πιο μοντέρνο από ποτέ!

Διακοσμητικά Αξεσουάρ

Αρωγοί στη φωτεινότητα και στη λάμψη ενός χώρου μπορούν να αποτελέσουν τα έντονα διακοσμητικά αξεσουάρ! Τα λαμπερά διακοσμητικά θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα δώσουν στο δωμάτιο ένταση και πολυτέλεια, αναδεικνύοντας τα φωτεινά σημεία του! Για μοντέρνους χώρους προτείνουμε πολύχρωμα βάζα με λουλούδια, φαναράκια και εντυπωσιακές μινιατούρες! Εάν το στυλ του χώρου σας είναι minimal, τότε μπορείτε να το απογειώσετε με κομψά κηροπήγια και φινετσάτες κορνίζες!

Τελευταία Άρθρα