Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας εύκολα, απλά και οικονομικά!

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας εύκολα, απλά και οικονομικά!

Το υπνοδωμάτιό μας πρέπει να είναι το καταφύγιο του σπιτιού μας, ένα μέρος για να χαλαρώσουμε στο τέλος της ημέρας. Γι αυτό πρέπει να ανταποκρίνεται απόλυτα στα γούστα μας και να μας ελκύει να περάσουμε χρόνο σε αυτό.

Με λίγα απλά βήματα μπορείτε να αναδιαμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας και να της δώσετε μια νέα οπτική, μεταμορφώνοντάς την στο πιο χαλαρωτικό μέρος για να απολαύσετε έναν καλύτερο ύπνο και άπειρες στιγμές ηρεμίας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαλαρώνουν με τα απαλά χρώματα, όπως τα γήινα και τα ουδέτερα. Αλλά αν σας αρέσει το έντονο χρώμα, μην το «εξορίζετε» από την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε να υιοθετήσετε τις απαλές αποχρώσεις σε όλο το χώρο και να προσθέσετε το έντονο χρώμα μέσω των αξεσουάρ, όπως είναι οι μαξιλαροθήκες, οι κουρτίνες και τα διακοσμητικά. Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων που σας ταιριάζει και δοκιμάστε να συνδυάσετε περίπου 2-3 χρώματα για να εξασφαλίσετε την απόλυτη αρμονία.

Μπορείτε να μεταμορφώσετε ολοκληρωτικά ένα υπνοδωμάτιο, επενδύοντας σε καινούργια κλινοσκεπάσματα. Ένα μοντέρνο πάπλωμα ή ένα σετ σεντόνια θα άλλαζε ριζικά την εμφάνιση ολόκληρου του υπνοδωματίου, απλώς βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στην παλέτα χρωμάτων σας.

Δημιουργήστε διαφορετικά επίπεδα και «παίξτε» με τις υφές, προσθέτοντας διακοσμητικά μαξιλάρια διαφορετικών μεγεθών και σχεδίων επάνω στο κρεβάτι. 

Ο φωτισμός είναι το κλειδί σε οποιονδήποτε χώρο, πόσο μάλλον για το υπνοδωμάτιο που υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το φως από το φωτιστικό οροφής πρέπει να είναι θερμό λευκό, για να σας προκαλεί ηρεμία και να κάνει το χώρο πιο ζεστό και φιλόξενο. Δίπλα από το κρεβάτι μπορείτε να τοποθετήσετε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό, για να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον και να το σβήνετε χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείτε από το κρεβάτι πριν κοιμηθείτε.

Ένας μεγάλος καθρέπτης μπορεί να κάνει το δωμάτιο σας να φαίνεται πιο όμορφο, πιο μεγάλο αλλά και πιο φωτεινό. Προσθέστε, λοιπόν, έναν μεγάλο καθρέπτη, καθώς ανακλαστικό, αναπηδά το φυσικό και τεχνητό φως γύρω από το δωμάτιο, βοηθώντας να φωτίσει ακόμη και τον πιο σκοτεινό χώρο. Τέλος, ένας καθρέπτης προσδίδει οπτικό βάθος, το οποίο κάνει αμέσως τα μικρότερα δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Σκεφτείτε τα έπιπλα. Είναι η αποθήκευση μία βασική ανάγκη του χώρου σας; Εάν ναι, τότε επιλέξτε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, καθώς θα μπορείτε να οργανώσετε σεντόνια, μαξιλάρια και κουβέρτες, όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Μία ντουλάπα, δύο κομοδίνα και μία κονσόλα ή μία συρταριέρα είναι απαραίτητα για να έχετε τακτοποιημένα όλα τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Το Wall Art μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας και να προσθέσετε μια υπέροχη προσωπική πινελιά στο χώρο. Σε ένα  μικρότερο δωμάτιο κοιτάξτε για να προσθέσετε έναν πίνακα ψηλότερα στον τοίχο για να βοηθήσετε το βλέμμα να ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια αίσθηση υψηλότερων επιπέδων. Σε έναν μεγάλο υπνοδωμάτιο μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο κάδρο πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού ή ακόμα και να επενδύσετε εκείνο το σημείο με μία εντυπωσιακή ταπετσαρία.

Η προσθήκη ενός χαλιού θα φέρει ζεστασιά και θα προσθέσει υφές στο χώρο! Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα shaggy χαλί για τους χειμερινούς μήνες, ώστε να δώσετε μία πιο cozy εμφάνιση, ή σε ένα ψάθινο χαλί για τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να εξασφαλίσετε εξωτική αύρα.

Μια εξαιρετική πινελιά είναι ένα αρωματικό κερί ή ένα αρωματικό χώρου με χαλαρωτικό άρωμα. Επιλέξτε αρώματα με λεβάντα, γιασεμί ή δεντρολίβανο που εξασφαλίζουν μία χαλαρωτική και ηρεμιστική ατμόσφαιρα σε όλο το χώρο.

Τελευταία Άρθρα