Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Δημιουργήστε τη δική σας γωνιά χαλάρωσης μέσα στο σπίτι!

Δημιουργήστε τη δική σας γωνιά χαλάρωσης μέσα στο σπίτι!

To σπίτι είναι το καταφύγιό σας και ειδικά επί εποχής covid19 περνάτε πολύ περισσότερες ώρες σε αυτό από ότι νωρίτερα. Οφείλετε, λοιπόν, να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων μας, που θα σας ελκύει να παραμείνετε σε αυτό και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά σας!

Το γεγονός, όμως, ότι περνάτε πολλές ώρες στο σπίτι παρέα με την οικογένειά σας μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη της απομόνωσης κάποιες στιγμές της ημέρας. Γι αυτές, λοιπόν, τις στιγμές πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική γωνιά χαλάρωσης!

Επιλέξτε, λοιπόν, το αγαπημένο σας σημείο μέσα στο σπίτι –ιδανικό θα ήταν να βρίσκεται κοντά σε παράθυρο ή σε τζάκι- και διαμορφώστε το σύμφωνα με τα γούστα σας.

Επίπλωση

Μία αναπαυτική μπερζέρα ή ένα ανάκλιντρο και ένα βοηθητικό τραπεζάκι είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να επιλέξετε, για να μπορείτε να κάθεστε και να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα ή ποτό, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή «χαζεύοντας» στα social media. Αν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο μπορείτε να αντικαταστήσετε την μπερζέρα με μία κρεμαστή φωλιά.

Χαλαρωτικός φωτισμός

Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό επάνω στο τραπεζάκι ή ένα επιδαπέδιο φωτιστικό δίπλα από τη μπερζέρα είναι απαραίτητο. Επιλέξτε λαμπτήρα με θερμό φως, το οποίο είναι χαλαρωτικό. Επιπλέον, σας προτείνουμε να εφοδιάσετε το χώρο με φαναράκια και κηροπήγια, στα οποία θα ανάβετε τα αγαπημένα σας αρωματικά κεριά. Το φως των κεριών καθώς οι αγαπημένες μυρωδιές του καθενός, επιδρούν σημαντικά στην ψυχολογία του ανθρώπου και ξυπνούν γλυκές και ευχάριστες αναμνήσεις.

Χαρίστε στο χώρο ζεστασιά

Τοποθετήστε μερικές γούνινες λεπτομέρειες και μεταμορφώσετε αυτόν τον χώρο στην πιο χουχουλιάρικη και cozy γωνιά μόνο για εσάς! Ένα shaggy χαλί, μερικά γούνινα διακοσμητικά μαξιλάρια και μία αφράτη κουβέρτα καναπέ είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεστε! 

Αξεσουάρ

Για να απογειώσετε την αισθητική του και να δώσετε μία πιο μοντέρνα νότα στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, πρέπει να προσθέσετε μερικά αξεσουάρ! Ένας καλαίσθητος πίνακας, ένα κεραμικό ή γυάλινο βάζο με πολύχρωμα λουλούδια και μία κορνίζα με τις αγαπημένες αναμνήσεις είναι αρκετά για να δείτε την προσωπική σας γωνιά να μεταμορφώνεται σε ένα όμορφο και οικείο περιβάλλον που θα φιλοξενήσει τις πιο δικές σας στιγμές! 

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας γωνιά χαλάρωσης από την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, καθώς το designdrops θα σας φέρει όλα όσα χρειάζεστε στην πόρτα του σπιτιού σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας, να περιηγηθείτε στην πλούσια συλλογή μας και να παραγγείλετε όλα όσα χρειάζεστε! 

Τελευταία Άρθρα