Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Έξυπνα και οικονομικά tips για να ομορφύνετε και να οργανώσετε το μπάνιο σας!

Έξυπνα και οικονομικά tips για να ομορφύνετε και να οργανώσετε το μπάνιο σας!

Η διακόσμηση του μπάνιου είναι συνήθως παραμελημένη, με αποτέλεσμα να είναι ένας αφιλόξενος χώρος που θέλετε να περνάτε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο. Με τα tips που σας προτείνουμε θα δείτε το μπάνιο σας να «μεγαλώνει», να ομορφαίνει και να γίνεται πιο λειτουργικό!

Κάντε το να φαίνεται μεγαλύτερο!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φαίνεται το μικρό σας μπάνιο μεγαλύτερο αλλά και κομψότερο είναι ένας μεγάλος καθρέπτης! Οι καθρέπτες αντανακλούν το υπόλοιπο του χώρου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι είναι διπλάσιος από ότι στην πραγματικότητα.

Επιπλέον, οι διάφανες επιφάνειες μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό οπτικό εφέ, που κάνει το χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος από ότι στην πραγματικότητα. Τοποθετήστε, λοιπόν, στην μπανιέρα ή στην ντουζιέρα μία διάφανη κουρτίνα μπάνιου ή μία διάφανη γυάλινη εγκατάσταση.

Κάντε το πιο όμορφο και κομψό!

H διακόσμηση ενός χώρου επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία μας, γι αυτό δημιουργήστε ένα μπάνιο με κομψή και φινετσάτη διακόσμηση και απολαύστε τις μικρές καθημερινές σας στιγμές σε αυτό στο έπακρο! Προσθέστε χρυσές λεπτομέρειες και δείτε το μπάνιο σας να γίνεται πιο elegant! Μερικά χρυσά αξεσουάρ, ένα πατάκι μπάνιου με χρυσές αποχρώσεις ή ακόμα και βρύσες σε χρυσό ή rose gold θα απογειώσουν την αισθητική του μπάνιου σας!

Για εσάς που προτιμάτε το minimal design, προτείνουμε μονόχρωμα dispenser, ποτηροθήκες και σαπουνοθήκες, που θα συνδυάζονται άψογα με ένα μονόχρωμο πατάκι και ένα πιγκάλ στις ίδιες αποχρώσεις! Εάν πάλι βαριέστε τα κλασικά και τετριμμένα και θέλετε κάτι εξεζητημένο και εκκεντρικό, τότε μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και να βρείτε εκπληκτικά σχέδια σε πατάκια και αξεσουάρ μπάνιου που δεν θα κάνουν το μπάνιο σας ιδιαίτερο και μοναδικό!

Κάντε το πιο λειτουργικό!

Ένα μπάνιο εκτός από όμορφο πρέπει να είναι και λειτουργικό, αφού το χρησιμοποιείτε πολλές φορές καθημερινά και θέλετε να βρίσκετε τα πάντα εύκολα, γρήγορα και απλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εξοπλίσετε με αποθηκευτικούς χώρους και έξυπνες οργανωτικές λύσεις! Βασικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα καλάθια!

Αρχικά πρέπει να τοποθετήσετε στο μπάνιο σας τουλάχιστον δύο καλάθια των απλύτων, ώστε να διαχωρίζετε τα ρούχα σας νωρίτερα και να γίνεται η διαδικασία του «βάζω πλυντήριο» απλό παιχνιδάκι. Επίσης, πρέπει να εξοπλίσετε το μπάνιο σας με πολλά αποθηκευτικά καλαθάκια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα καλλυντικά, τις βούρτσες των μαλλιών, τις λαβέτες, τα ξυριστικά κ.α. Τοποθετήστε επιτοίχια μεταλλικά ράφια κοντά στην μπανιέρα ή στην ντουζιέρα, ώστε να έχετε οργανωμένα τα σαμπουάν, τα αφρόλουτρα και τα υπόλοιπα είδη περιποίησης που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του ντους.

Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε ραφιέρες ή ξύλινα, μεταλλικά ή ακόμα και φωτιζόμενα ράφια στο μπάνιο και να βάλετε σε τάξη όλα τα μικροαντικείμενα που το κάνουν να φαίνεται ακατάστατο και χαώδες! Φυσικά, από ένα πρακτικό μπάνιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κρεμάστρες ή αν είστε πιο τολμηροί ένας καλόγερος, όπου θα κρεμάτε τα μπουρνούζια και τις πετσέτες σας!

H κουρτίνα μπάνιου και τα αντιολισθητικά πατάκια δεν έχουν μόνο διακοσμητικό ρόλο αλλά και λειτουργικό, αφού θα καταστήσουν το μπάνιο σας απολύτως ασφαλές και θα σας γλιτώσουν από περιττά νερά στο δάπεδο.

Δώστε έμφαση στον φωτισμό!

Αυτό που δεν πρέπει να παραμελήσετε στο μπάνιο σας είναι το φως. Χρειάζεστε μία βασική πηγή φωτισμού που θα φωτίζει όλο το χώρο, π.χ. ένα φωτιστικό οροφής, αλλά και βοηθητικά φωτιστικά που θα σας εξυπηρετούν σε καθημερινές σας συνήθειες. Για παράδειγμα, ένα φωτιστικό τοίχου με ουδέτερο λευκό φως είναι απολύτως απαραίτητο, αφού θα σας προσφέρει πλούσιο, φυσικό φως κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ, του ξυρίσματος και της καθημερινής περιποίησης του προσώπου σας!

Τέλος, αυτά που δεν μπορούν να λείπουν από το μπάνιο σας είναι τα μπουρνούζια και οι πετσέτες! Καλό είναι να έχετε τουλάχιστον ένα μπουρνούζι για κάθε μέλος της οικογένειας και πολλές πετσέτες διαφορετικών μεγεθών, για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και να τις αλλάζετε συχνά όπως προστάζουν οι κανόνες υγιεινής.

Τελευταία Άρθρα