Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Επιλέγοντας τα κατάλληλα φωτιστικά για το παιδικό δωμάτιο!

Επιλέγοντας τα κατάλληλα φωτιστικά για το παιδικό δωμάτιο!

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο προσωπικός χώρος του παιδιού, είναι το περιβάλλον που πρέπει να του εξασφαλίζει ηρεμία, άνεση και ελευθερία. Δημιουργήστε ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο για το παιδάκι σας, επιλέγοντας τα πιο ποιοτικά κλινοσκεπάσματα, τα πιο όμορφα παιδικά χαλιά και φυσικά τα κατάλληλα φωτιστικά.

Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για το παιδικό δωμάτιο, όπως και για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Το παιδί πρέπει να αισθάνεται άνετο, ασφαλές και ευτυχισμένο μέσα στο δωμάτιό του και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το φως, αφού επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία του παιδιού.

Διάχυτος φωτισμός…

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το φωτιστικό οροφής, το οποίο θα εξασφαλίσει στο χώρο διάχυτο και ομοιόμορφο φως, επιτρέποντας στο παιδί να παίξει και να πραγματοποιήσει κάθε του δραστηριότητα με χαρά και όρεξη. Στη συλλογή μας θα βρείτε πληθώρα μονόφωτων, δίφωτων ή τρίφωτων φωτιστικών οροφής με χαριτωμένα σχέδια, χαρούμενα χρώματα και αψεγάδιαστη κατασκευή! Πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου λαμπτήρα. Σας προτείνουμε να επιλέξετε led λαμπτήρες αφού έχουν μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση και μεγαλύτερη απόδοση, ενώ συνάμα είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. Για το φωτιστικό οροφής επιλέξτε έναν λαμπτήρα με ουδέτερο λευκό φως, αφού θα εξασφαλίσει πιο φυσικό φωτισμό στο χώρο.

 

Ώρα για μελέτη…

Το παιδάκι σας περνάει αρκετή ώρα της ημέρας μελετώντας τα μαθήματά του ή πραγματοποιώντας σχολικές εργασίες με τους φίλους του, γι αυτό είναι απαραίτητο ένα φωτιστικό γραφείου ή ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. Προτιμήστε έναν λαμπτήρα με φυσικό λευκό φως, που θα ξεκουράζει τα μάτια του παιδιού και θα φωτίζει πλουσιοπάροχα την επιφάνεια του γραφείου.


 

Για στιγμές χαλάρωσης…

Πριν από τον ύπνο το παιδί πρέπει να χαλαρώσει και να αποβάλλει την ένταση και την ζωηράδα όλης της ημέρας, γι αυτό φωτίστε το υπνοδωμάτιό του με συμπληρωματικές πηγές φωτισμού και σβήστε το φωτιστικό οροφής. Τοποθετήστε μία απλίκα με παιχνιδιάρικα σχέδια απέναντι από το κρεβάτι ή ένα επιτραπέζιο φωτιστικό πάνω στο κομοδίνο, ώστε να μπορείτε να του διαβάσετε το αγαπημένο του παραμύθι χωρίς να το διατηρεί σε εγρήγορσή το έντονο φως του φωτιστικού οροφής. Για τον συμπληρωματικό φωτισμό προτιμήστε λαμπτήρες με θερμό λευκό φως, οι οποίοι δημιουργούν πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

 

 

Φωτίστε τα όνειρά του…


Τα περισσότερα παιδιά φοβούνται το σκοτάδι και δεν μπορούν να κοιμηθούν με σβηστά τα φώτα, γι αυτό το designdrops σας προσφέρει μία μεγάλη συλλογή από φωτάκια νυκτός. Επιλέξτε φωτάκια πρίζας με διακόπτη on/off ώστε να μην χρειάζεται να τα αφαιρείτε από τη πρίζα. Εξασφαλίστε στο αγγελούδι σας τα πιο γλυκά όνειρα με το απαλό και καθησυχαστικό φως που εκπέμπουν τα φωτάκια της συλλογής μας!



Επειδή η ασφάλεια των παιδιών σας είναι για εμάς πάνω από όλα, επιλέγουμε τα παιδικά φωτιστικά της συλλογής μας με γνώμονα την άριστη ποιότητα, την προσεγμένη κατασκευή και την συμμόρφωση στον κανονιστικό οδηγό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τελευταία Άρθρα