Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Επιλέγοντας την ιδανική πετσέτα θαλάσσης!

Επιλέγοντας την ιδανική πετσέτα θαλάσσης!

Έφτασε η ώρα για βουτιές στη θάλασσα και χαλάρωση στην παραλία! Για να είμαστε, όμως κατάλληλα προετοιμασμένοι χρειαζόμαστε τον απαραίτητο σύμμαχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την πετσέτα θαλάσσης, που θα απογειώσει την εμπειρία μας στη θάλασσα και να μας εξασφαλίσει απόλυτη άνεση και στιλ!

Η επιλογή μίας πετσέτας θαλάσσης με όμορφα σχέδια και χρώματα είναι προτεραιότητά σας, αφού είναι ένα αξεσουάρ που θα σας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι και θα κάνει τον περιβάλλοντα χώρο πιο ευχάριστο και όμορφο για εσάς. Εκτός από τα παραπάνω κριτήρια, όμως, θα πρέπει να επιλέγετε και με γνώμονα την ποιότητα και τη λειτουργικότητά μία πετσέτας. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε μερικά tips, για να επιλέξετε την κατάλληλη πετσέτα θαλάσσης και να απογειώσετε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!

 

    1. Βαμβακερές Πετσέτες Θαλάσσης

Μία βαμβακερή πετσέτα θαλάσσης αποτελεί εξαιρετική και safe επιλογή! Το βαμβάκι είναι ένα υλικό φιλικό προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον. Μία βαμβακερή πετσέτα από το designdrops θα σας εξασφαλίσει απαλότητα και απορροφητικότητα, καθώς οι βαμβακερές ίνες είναι super μαλακές και απορροφούν ευχάριστα το νερό από την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

    2. Πετσέτες Θαλάσσης Microfiber

Πολλοί θα αναρωτιέστε, τι είναι οι πετσέτες microfiber και γιατί ανεβάζουν όλο και περισσότερο τη δημοτικότητά τους; Ο λόγος είναι τα πολλά πλεονεκτήματα, που χαρίζουν οι ιδιότητές της. Κατασκευάζονται από συνθετικές μικροΐνες, που έχουν εξαιρετικά χαμηλό βάρος και μεταφέρονται εύκολα, αφού διπλώνουν και χωράνε στις τσάντες θαλάσσης. Διαθέτουν υπέροχη υφή και τέλεια απόδοση του σχεδίου. Το πιο σημαντικό ίσως πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι στεγνώνουν τρεις φορές πιο γρήγορα από τις συνηθισμένες, καθώς διαθέτουν μικρότερη πυκνότητα. 

    3. Το ιδανικό βάρος για την πετσέτα θαλάσσης

Το βάρος της πετσέτας, που θα σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές εξορμήσεις, είναι ιδιαίτερης σημασίας. Χρειάζεστε μία πετσέτα με βάρος 400-500 gr/m2, καθώς αυτές οι πετσέτες είναι αρκετά απορροφητικές, στεγνώνουν εύκολα και διαθέτουν πλούσια και αφράτη υφή. Μία πετσέτα με μικρότερο βάρος δε θα είναι τόσο απορροφητική και απολαυστική στην υφή, ενώ μία πετσέτα μεγαλύτερου βάρους θα σας δυσκολεύσει στη μεταφορά δε θα στεγνώνει εύκολα.

    4. Ποιο είναι το πιο βολικό σχήμα και μέγεθος για την πετσέτα θαλάσσης;

Πλέον οι κλασικές ορθογώνιες πετσέτες συναγωνίζονται με τις μοντέρνες στρογγυλές! Οι δεύτερες είναι πιο εντυπωσιακές, όμορφες και ιδιαίτερες, όμως οι πρώτες κερδίζουν στην πρακτικότητα. Μία ορθογώνια πετσέτα με διαστάσεις 80x150 cm είναι ιδανική, καθώς θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της ξαπλώστρας και θα σας εξασφαλίσει άνετο, υγιές και απαλό κάθισμα. Δημοφιλείς είναι και οι μεγαλύτερες πετσέτες σε xl μεγέθη, που φτάνουν τα δύο μέτρα και ικανοποιούν ακόμα περισσότερο τις ανάγκες σας. 

    5. Μοδάτα σχέδια και χρώματα στις πετσέτες θαλάσσης!

Η επιλογή του σχεδίου και του χρώματος είναι υποκειμενική υπόθεση! Στο designdrops θα ανακαλύψετε μία τεράστια συλλογή πετσετών θαλάσσης με την υπογραφή των πιο επώνυμων brands, όπως Nef Nef, Nima, Greenwich Polo, Tommy Hilfiger, Benetton, Guy Laroche, Kentia, Makis Tselios κ.α. Διαθέτουμε μονόχρωμες πετσέτες σε παστέλ ή ζωηρές αποχρώσεις, με μπορντούρα, ανάγλυφα σχέδια ή κρόσσια, αλλά και πολύχρωμες πετσέτες θαλάσσης με μοντέρνα γεωμετρικά μοτίβα, boho chic διάθεση ή χαριτωμένα καλοκαιρινά σχέδια, ενώ το στιλ σας μπορείτε να το απογειώσετε και με μία πετσέτα- παρεό. Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε την τεράστια γκάμα των παιδικών πετσετών θαλάσσης που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! 

Οι πετσέτες θαλάσσης της συλλογής μας θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα… μερικά κλικ θα σας πείσουν!

FAQ:

  • Ποια πετσέτα θαλάσσης στεγνώνει πιο γρήγορα;

Οι πετσέτες microfiber έχουν την ιδιότητα να στεγνώνουν πιο γρήγορα, λόγω της μικρής τους πυκνότητας.

  • Τι είναι η πετσέτα θαλάσσης Microfiber;

Πρόκειται για πετσέτες από μικροΐνες που είναι πιο ελαφριές και στεγνώνουν γρηγορότερα.

  • Πώς τυλίγω την πετσέτα θαλάσσης;

Ένας πρακτικός τρόπος, που βοηθά να εξοικονομούμε χώρο είναι να τη διπλώσουμε μία φορά από κάθε μεγάλη πλευρά και έπειτα μία φορά από κάθε μικρή. 

Ο δεύτερος τρόπος είναι να την τυλίξετε σαν ρολό, πιο εύκολος και πρακτικός τρόπος, αλλά όχι τόσο βολικός για τις xl πετσέτες. 

  • Μπορώ να στεγνώνω την πετσέτα θαλάσσης στον ήλιο; 

Ναι, το στέγνωμα στον ήλιο καταστρέφει περίπου το 90% των μικροβίων και κρατά καθαρότερο τον κάδο του πλυντηρίου. 

  • Πόσο συχνά να πλένω την πετσέτα θαλάσσης; 

Καλό είναι να τις πλένετε μετά από κάθε δεύτερη χρήση, ειδικά αν έχετε στεγνώσει σωστά την πετσέτα. 

  • Πρέπει να σιδερώσω την πετσέτα θαλάσσης; 

Εάν θέλετε να γλιτώσετε το σιδέρωμα της πετσέτας, ώστε να μην καταστρέψετε τις ίνες της, μπορείτε να την τεντώσετε πολύ καλά κατά το άπλωμα.

Τελευταία Άρθρα