Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Επιλέγοντας το ιδανικό βάζο για να αναδείξετε τα λουλούδια σας!

Επιλέγοντας το ιδανικό βάζο για να αναδείξετε τα λουλούδια σας!

Μια όμορφη σύνθεση λουλουδιών είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε έναν χώρο και να κάνετε την ατμόσφαιρά του πιο φιλόξενη και φρέσκια. Ωστόσο, για να αναδείξετε την σύνθεση με τον καλύτερο τρόπο χρειάζεστε το ιδανικό βάζο. Με τόσα πολλά στυλ, μεγέθη και σχήματα που προσφέρονται, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ο οδηγός αγοράς βάζων του designdrops θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε το τέλειο βάζο για τα αγαπημένα σας άνθη!

Βάζο με στενό λαιμό

Τα βάζα με στενό λαιμό που στηρίζουν τα λουλούδια και τα κλαδιά και τα διατηρούν σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Δεν χρειάζονται πολλά λουλούδια για να προκύψει ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Αντιθέτως, δύο-τρία τεμάχια δίνουν μία μοντέρνα, minimal αισθητική στο χώρο. Αποτελούν εξαίσια επιλογή για μανόλιες, κρίνα, ορτανσίες, άνθη ή κλαδιά, όπως η ιτιά και ευκάλυπτος.

 

 

Βάζο με φαρδύ στόμιο

Ένα βάζο με φαρδύ στόμιο μπορεί να αποτελέσει centrepiece για κάθε χώρο της οικίας ή της επιχείρησής σας! Μπορείτε να ανακαλύψετε τεράστια γκάμα σε σχέδια, χρώμα και μεγέθη στη συλλογή του designdrops. Γεμίστε το με τα αγαπημένα σας άνθη, κλαδιά, ποτ πουρί ή ακόμη και αντικείμενα για να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο κεντρικό διακοσμητικό σε πάρτι, γάμο ή άλλες περιστάσεις.

 

Τετράγωνο Βάζο

Ένα κλασικό και ευέλικτο σχήμα που μπορεί να γεμίσει γενναιόδωρα με μια πλούσια σύνθεση λουλουδιών. Ένα τετράγωνο βάζο είναι ιδανικό για τη σύζευξη μικρότερων μίσχων ή λουλουδιών με μεγαλύτερα άνθη ή κλαδιά, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα που μαγνητίζει τα βλέμματα. Εναλλακτικά, γεμίστε με παχύφυτα και χαλίκι για να δημιουργήσετε το δικό σας terrarium.

 

Διακοσμητικό Βάζο

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι ή στον επαγγαλματικό σας χώρο. Ένα διακοσμητικό βάζο διαθέτει ιδιαίτερο σχήμα ή χρώμα, γεγονός που το καθιστά ικανό να μαγνητίσει τα βλέμματα ακόμα και αν το τοποθετήσετε άδειο στο χώρο. Εάν επιλέξετε να το γεμίσετε με άνθη, τότε σας συνιστούμε να μην το παρακάνετε! Το ιδιαίτερο σχήμα του θα αναδειχθεί καλύτερα τοποθετώντας ελάχιστα άνθη στο εσωτερικό του.

 

 

Καμπάνα

Είναι το πιο κλασικό από όλα τα σχήματα, που αφήνει πραγματικά τα λουλούδια σας να μιλούν. Τα βάζα με στόμιο σε σχήμα καμπάνας αντικατοπτρίζουν το φυσικό σχήμα των λουλουδιών και αναδεικνύονται τέλεια με πλούσια μπουκέτα. Δημιουργήστε το δικό σας μπουκέτο χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας άνθη. Για αυτά τα βάζα προτείνουμε τα κρίνα, τα τριαντάφυλλα και τις τουλίπες, συνδυασμένα με αρκετή πρασινάδα.

 

Βάζο με βάση

Κομψό και ανυψωμένο στο χώρο, αυτό το βάζο θα αποτελέσει ένα εκκεντρικό στοιχείο της διακόσμησής σας. Συνήθως είναι ψηλό και αποτελεί εξαίσια επιλογή για μεγάλα λουλούδια με ψηλό μίσχο. Για ένα βάζο σε βάση επιλέξτε κρίνα, δελφίνια, γλαδιόλες και ηλιοτρόπια.

 

Κανάτα

Το βάζο σε σχήμα κανάτας είναι ρουστίκ, δροσιστικό και χαλαρό. Είναι ιδανικό για λουλούδια που μοιάζουν σαν να έχουν συλλεχθεί μόλις από τον κήπο. Επιλέξτε μια ανοιχτόχρωμη κανάτα και αφήστε τα άνθη να απλωθούν πάνω στο χείλος.

Σχήμα Γυάλας

Απλό αλλά αποτελεσματικό! Το βάζο σε σχήμα γυάλας μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλα τα λουλούδια, αλλά αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα, τότε δημιουργείται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Γεμίστε με σφιχτά ομαδοποιημένα άνθη και κόψτε στο ύψος του βάζου έτσι ώστε να στέκονται περήφανα και να δημιουργούν ένα θολωτό εφέ. Κατάλληλο για τουλίπες, παιώνιες, τριαντάφυλλα και ορτανσίες.

 

Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας σχήμα, κάνοντας μία μικρή περιήγηση στην πλούσια συλλογή μας θα το βρείτε σε πληθώρα χρωμάτων, μεγεθών και υλικών, για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση του χώρου σας! 

Τελευταία Άρθρα