Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Πώς να υποδεχθείτε το φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο!

Πώς να υποδεχθείτε το φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο!

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της μετάβασης από την καλοκαιρινή ξενοιασιά στην καθημερινή ρουτίνα, γι αυτό σας προτείνουμε να κάνετε μερικές αλλαγές στο χώρο σας για να είναι αυτή η μετάβαση πιο ευχάριστη και να μεταμορφώσετε το χώρο σας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης με ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

«Ντύστε» το χώρο σας με ριχτάρια, χαλιά και κουρτίνες σε γήινες αποχρώσεις! Το καμηλό, το χακί, το κυπαρισσί και το κεραμιδί θα αποτελέσουν τα πιο hot χρώματα για φέτος.

Προσθέστε μερικές χρυσές διακοσμητικές πινελιές (π.χ. ένα βάζο, μία κορνίζα ή μερικά κηροπήγια) και προσδώστε πολυτέλεια και κύρος στο χώρο σας!

Αντικαταστήστε τα φλοράλ ή tropical διακοσμητικά με βελούδινα. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά βελούδινα διακοσμητικά μαξιλάρια στον καναπέ σας… Αμέσως το σαλόνι σας θα γίνει πιο ζεστό και πιο αριστοκρατικό.

Προσθέστε πηγές ρομαντικού φωτισμού. Τοποθετήστε ένα αμπαζούρ στο βοηθητικό τραπεζάκι ή ένα επιδαπέδιο φωτιστικό δίπλα από τον καναπέ ή την αγαπημένη σας μπερζέρα. Απογειώστε τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του χώρου σας με μερικά αρωματικά κεριά. Φανταστείτε το... Θα είναι μαγευτικό!

Εάν έχετε τζάκι μπορείτε να ανάψετε κεριά στο εσωτερικό του και να στρώσετε ένα shaggy χαλάκι μπροστά του, όπου θα κάθεστε και θα απολαμβάνετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης. Με τα γούνινα χαλάκια ή διακοσμητικά μαξιλάρια ο χώρο σας θα αποκτήσει cozy διάθεση και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα.

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στο χώρο σας και να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τους γήινους τόνους της διακόσμησής του, φέρνοντας τις γλάστρες με τα φυτά, που είχατε όλο το καλοκαίρι στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας, μέσα. Θα δείτε ότι ο χώρος σας θα αποκτήσει χρώμα, φρεσκάδα και μοναδική αίσθηση ανανέωσης!

Τελευταία Άρθρα