Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Προϊόντα

Οδηγός για την επιλογή του κατάλληλου λαμπτήρα

Η αγορά ενός λαμπτήρα είναι κάτι που όλοι έχουμε κληθεί να πραγματοποιήσουμε και σχεδόν όλοι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μία μεγάλη γκάμα λαμπτήρων, διαφόρων τύπων και watt, οι οποίοι έχουν στη συσκευασία διάφορα άγνωστα σύμβολα, που δεν ξέρουμε τι σημαίνουν. Έτσι επιλέγουμε τυχαία κάποιον λαμπτήρα από τους πολλούς, καταλήγοντας πολλές φορές να κάνουμε τη λάθος επιλογή ή έστω να μην κάνουμε την καλύτερη και να μην είμαστε ευχαριστημένοι ούτε από το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά ούτε και από τον λογαριασμό του ρεύματος!

Περισσότερα
Επιλέγοντας τα κατάλληλα φωτιστικά για το παιδικό δωμάτιο!

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο προσωπικός χώρος του παιδιού, είναι το περιβάλλον που πρέπει να του εξασφαλίζει ηρεμία, άνεση και ελευθερία. Δημιουργήστε ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο για το παιδάκι σας, επιλέγοντας τα πιο ποιοτικά κλινοσκεπάσματα, τα πιο όμορφα παιδικά χαλιά και φυσικά τα κατάλληλα φωτιστικά.

Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για το παιδικό δωμάτιο, όπως και για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Το παιδί πρέπει να αισθάνεται άνετο, ασφαλές και ευτυχισμένο μέσα στο δωμάτιό του και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το φως, αφού επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία του παιδιού.

Περισσότερα
   Διατηρήστε το σπίτι σας ζεστό το χειμώνα με 10 εύκολα και οικονομικά tips!

Η τιμή του πετρελαίου έχει εκτοξευτεί στα ύψη, οι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η. είναι ακόμα πιο τσουχτεροί το χειμώνα και τα ξύλα είναι μεν πιο οικονομικά, αλλά θέλουν κουβάλημα και λερώνουν… Οπότε, για να μην «πονέσει» η τσέπη σας φέτος το χειμώνα, διατηρήστε το σπίτι σας ζεστό με μερικά απλά και οικονομικά tips, που θα κρατήσουν τη ζέστη μέσα στο σπίτι και θα εμποδίσουν το κρύο να εισβάλλει.   Διατηρήστε το σπίτι σας ζεστό το χειμώνα με 10 εύκολα και οικονομικά tips!

Περισσότερα
Πλήρης οδηγός για να επιλέξετε τα κατάλληλα κλινοσκεπάσματα
Κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα σετ σεντόνια, μία παπλωματοθήκη ή μία κουβέρτα κατακλύζεστε από πληθώρα επιλογών, όχι όμως μόνο σχετικά με το σχέδιο αλλά και με το υλικό ή την ύφανση τους. Το αποτέλεσμα; Δεν ξέρετε ποια είναι η διαφορά του κάθε υλικού και ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Μην ανησυχείτε! Το designdrops σας ετοίμασε έναν οδηγό με τις ιδιότητες του κάθε υλικού και τις διαφορετικές υφάνσεις που θα συναντήσετε κατά την έρευνα αγοράς.
 
Περισσότερα
Christmas mood… σε όλο το σπίτι!

Οι μέρες για την πιο όμορφη γιορτή όλης της χρόνιας πλησιάζουν! Όλα είναι στολισμένα, γιορτινά και ονειρεμένα! Κάθε γωνιά του σπιτιού σας θα είναι γεμάτη με glitter, φωτάκια, Αγιοβασίληδες και γιορτινά χρώματα… ή μήπως όχι; Δε στολίσατε ακόμα; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μία ματιά στην ανανεωμένη χριστουγεννιάτικη συλλογή του designdrops και να «βάλετε» το σπίτι σας σε Christmas mood!  

Περισσότερα

1 στοιχεία για την 5 των 48 συνολικό

Σελίδα
Εμφάνιση ανά σελίδα