Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Ψάθα: η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού για το 2019!

Ψάθα: η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού για το 2019!

Το καλοκαίρι συνήθως παραμελούμε τη διακόσμηση του χώρου μας, καθώς το μόνο που μας απασχολεί είναι πότε θα έρθουν οι μέρες των διακοπών. Αυτό, όμως, έχει ως αποτέλεσμα να μένουμε σε έναν χώρο ο οποίος δε μας προκαλεί ευχαρίστηση λόγω της βαριάς, χειμωνιάτικης  διακόσμησης. Γι αυτό, το designdrops θα σας προτείνει τρόπους ώστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με φυσικά υλικά και να δημιουργήσετε την πιο καλοκαιρινή και ανάλαφρη ατμόσφαιρα.
Ο ιδανικότερος τρόπος για να δημιουργήσετε την πιο καλοκαιρινή ατμόσφαιρα είναι η ψάθα! Άριστες επιλογές αποτελούν το rattan, η γιούτα, το seagrass αλλά και το μπαμπού.

Ξεκινήστε από το δάπεδο, καθώς αυτό αποτελεί τον καμβά για να δημιουργήσετε την τέλεια διακόσμηση. Τοποθετήστε χαλιά από γιούτα ή seagrass, τα οποία  χάρη στο ουδέτερο χρώμα τους θα σας επιτρέψουν να τολμήσετε και να διακοσμήσετε τον υπόλοιπο χώρο με πολλά χρώματα και εμπριμέ μοτίβα. Αμέσως θα χαρίσετε στον χώρο σας εξωτική και καλοκαιρινή αύρα. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε δύο στρογγυλά ψάθινα χαλιά, διαφορετικού μεγέθους, στον τοίχο σας και να δημιουργήσετε μία εντυπωσιακή διάταξη καταρρίπτοντας τα τετριμμένα.









Η πιο μεγάλη τάση του 2019 στα φωτιστικά είναι η ψάθα. Τα ψάθινα φωτιστικά είναι ιδανικά καθώς το φως να διαχέεται ομοιόμορφα στον χώρο και δημιουργούν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα όταν οι αχτίδες του φωτός ξεπροβάλλουν μέσα από τις καλοσχηματισμένες οπές του πλεκτού υλικού. Τα φωτιστικά από φυσικά υλικά κάνουν τον χώρο πιο φιλόξενο και οικείο προσδίδοντας ζεστασιά και γαλήνια ατμόσφαιρα.









Τέλος, μπορείτε να απογειώσετε τη διακόσμησή σας τοποθετώντας διάφορα διακοσμητικά από ψάθα. Προσδώστε ανάλαφρη, boho διάθεση στο σαλόνι σας τοποθετώντας στον καναπέ ψάθινα μαξιλάρια ή ακόμη και μαξιλάρια από υλικό που προσομοιάζει με jute. Επίσης, όμορφες λύσεις είναι και ο στολισμός του τραπεζιού με ένα runner ή σουπλά από γιούτα αλλά και η τοποθέτηση ψάθινων καλαθιών σε μία γωνιά του σπιτιού, τα οποία εκτός από μοναδικό στυλ θα σας προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.









Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Εκτός από υπέροχο design, τα ψάθινα προϊόντα δε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, καθαρίζονται και σκουπίζονται εύκολα, γεγονός  που τα καθιστά ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, τους οποίους το μόνο που θέλουμε είναι να χαλαρώσουμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες για τον χειμώνα.

Τελευταία Άρθρα