Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Ταπετσαρίες Τοίχου: Ποιο Σχέδιο Είναι Κατάλληλο Για Κάθε Χώρο;

Ταπετσαρίες Τοίχου: Ποιο Σχέδιο Είναι Κατάλληλο Για Κάθε Χώρο;

Αυξάνουν το οπτικό ενδιαφέρον ενός χώρου, δίνουν έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία, επαναπροσδιορίζουν τις διαστάσεις του χώρου και μπορούν να απογειώσουν την αισθητική κάθε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου εύκολα και οικονομικά! Ο λόγος για τις εκπληκτικές ταπετσαρίες τοίχου που σας προσφέρει το designdrops σε ασυναγώνιστες τιμές!

Σαλόνι

Ανάλογα με το στυλ του σαλονιού σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέρνες ταπετσαρίες με γεωμετρικά σχέδια, ρίγες και χρωματικές αντιθέσεις ή σε κλασικές ταπετσαρίες με γήινες αποχρώσεις και διαχρονικά μοτίβα.

Για να δώσετε έμφαση στην αγαπημένη σας γωνιά ή στο τζάκι μπορείτε να επενδύσετε με μία πλουραλιστική ταπετσαρία εκείνο το σημείο… αυτόματα όλα τα βλέμματα θα στρέφονται εκεί.

Για ένα μικρό σαλόνι προτείνουμε τις ανοιχτόχρωμες ταπετσαρίες με διακριτικά σχέδια, ενώ για να δώσετε βάθος σε ένα σημείο επιλέξτε μία σκουρόχρωμη ταπετσαρία με έντονα σχέδια ή αφαιρετικά μοτίβα.

Υπνοδωμάτιο

Οι επιλογές για το υπνοδωμάτιό σας είναι αμέτρητες! Αν είστε λάτρης της vintage διακόσμησης τότε σίγουρα θα λατρέψετε τις φλοράλ ταπετσαρίες της συλλογής μας, ενώ αν είστε φαν του μοντέρνου δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στις πολύχρωμες ταπετσαρίες που μοιάζουν με pop art έργα τέχνης ή με αφηρημένους πίνακες ζωγραφικής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε μία επιβλητική ταπετσαρία καλό είναι να μην την τοποθετήσετε σε όλους τους τοίχους, αλλά μόνο στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσει το οπτικό ενδιαφέρον του χώρου χωρίς να διαταράξει την ήρεμη ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει για να κοιμάστε γαλήνια.

Κουζίνα ή Τραπεζαρία

Αποφύγετε τις κλασικές, ντεμοντέ ταπετσαρίες που φέρουν αποτυπωμένα φλιτζάνια, κόκκους καφέ και άλλα τέτοια τετριμμένα σχέδια. Επιλέξτε μία μοντέρνα ταπετσαρία με tropical μοτίβα, palm leaves, παπαγάλους και άλλα εξωτικά πτηνά…. Το αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό!

Εναλλακτικά, αν είστε πιο κλασικοί τύποι μπορείτε να επιλέξετε μία ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία με χρυσά μοτίβα ή μία φλοράλ ταπετσαρία με μικρά ανθάκια.

Γραφείο

Πρόκειται για έναν χώρο εργασίας, επομένως οφείλει να αποπνέει κύρος και σοβαρότητα. Πώς θα το επιτύχετε αυτό; Μα φυσικά είναι απλό! Επιλέγοντας δερμάτινα έπιπλα, minimal φωτιστικά και μία ταπετσαρία με σχέδιο βιβλιοθήκης, με vintage ερμάρια, με αρχιτεκτονικές απεικονίσεις ή με έναν παλαιωμένο χάρτη.

Επαγγελματικοί χώροι

Στους επαγγελματικούς χώρους προτιμώνται τα ζωηρά χρώματα και τα επιβλητικά σχέδια που μαγνητίζουν τα βλέμματα και προσελκύουν τους πελάτες, δημιουργώντας ένα δελεαστικό περιβάλλον όπου κάθε στιγμή μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική.

Ταπετσαρίες με σχέδια μεγάλης κλίμακας, με έντονα tropical μοτίβα, ζώα της ζούγκλας ή με μαγευτικά μοτίβα, εμπνευσμένα από τον κόσμο της θάλασσας, μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σας πιο ελκυστική από ποτέ!

Προτιμήστε ταπετσαρίες με τις αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, του κόκκινου ή του λευκού, καθώς είναι τα χρώματα που επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου και του προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα.

Για glamorous καταστάσεις…

Προσδώστε μοναδική αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε χώρο, τοποθετώντας ταπετσαρίες με χρυσές αποχρώσεις ή ακόμα και ταπετσαρίες από φύλλα χρυσού! Αν σας φαίνεται υπερβολικό να επενδύσετε ολόκληρο τον τοίχο σας με μία τόσο εντυπωσιακή ταπετσαρία, μπορείτε να την τοποθετήσετε μόνο σε ένα συγκεκριμένο σημείο, π.χ. στο τζάκι ή ανάμεσα από δύο έπιπλα ή ακόμα καλύτερα να επενδύσετε ένα έπιπλο με αυτήν, λ.χ. μία βιβλιοθήκη ή τα φύλλα μίας ντουλάπας… φανταστείτε το…. Θα είναι εκπληκτικό!

 

Τελευταία Άρθρα