Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Το νέο designdrops!

Το νέο designdrops!

Το designdrops είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες του τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, κάνοντας ένα απλό κλικ από το σπίτι τους! Στην προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε τα καλύτερα, εύκολα και απλά, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Νέα Λειτουργική Εμπειρία!

Κάναμε την πλοήγηση πολύ πιο εύκολη, προσθέτοντας νέα φίλτρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε ανάμεσα στα 60.000 προϊόντα μας! Μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτησή σας με βάση την τιμή, το υλικό κατασκευής, τον τύπο του προϊόντος, το brand, το χρώμα, το ποσοστό έκπτωσης και πολλά άλλα.

Νέο Menu & Minimal Design!

Αναβαθμίσαμε αισθητικά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλάζοντας τον τρόπο προβολής των κατηγοριών αλλά και των προϊόντων. Το designdrops είναι πλέον πιο elegant και πιο κομψό από ποτέ! Στο νέο μας menu μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία του προϊόντος που θέλετε να αποκτήσετε ή να κάνετε κλικ στο αγαπημένο σας brand και να ανακαλύψετε ολόκληρη τη συλλογή του.

Άριστη Πρόσβαση Από Smartphones!

Επειδή πλέον τα smartphones έχουν αντικαταστήσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα laptops, το νέο designdrops είναι απολύτως συμβατό και άψογα σχεδιασμένο για smartphones! Περιηγηθείτε στην πλούσια συλλογή μας και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα εύκολα από όπου κι αν είστε, κάνοντας ένα απλό κλικ από το κινητό σας τηλέφωνο!

Νέο designdrops… τώρα και για επαγγελματίες!

Εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας ξενοδοχειακά είδη αλλά και με προϊόντα επαγγελματικού φωτισμού, θέλοντας να προσφέρουμε και στους επαγγελματίες το προνόμιο να κάνουν δικά τους τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του ξενοδοχείο σας με λευκά είδη, κλινοσκεπάσματα, φωτιστικά και διακοσμητικά από το designdrops! Όλα τα προϊόντα μας έχουν επιλεγεί με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική. Εξασφαλίστε στους επισκέπτες σας ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης με μοναδική ατμόσφαιρα και άριστες παροχές. Μετατρέψτε τα κρεβάτια των δωματίων σας σε επίγειο παράδεισο, επιλέγοντας τα κλινοσκεπάσματα της ξενοδοχειακής συλλογής μας! Φροντίστε ώστε το μπάνιο να είναι μία απολαυστική εμπειρία για τους επισκέπτες σας, εφοδιάζοντάς το με τις πετσέτες μπάνιου και με τα μπουρνούζια από το designdrops!

Περιηγηθείτε στη νέα κατηγορία επαγγελματικού φωτισμού και βρείτε τα πάντα για να εξασφαλίσετε άψογο φωτισμό και μοναδική ατμόσφαιρα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους! Στο designdrops θα βρείτε φωτιστικά παντός τύπου, π.χ. απλίκες, φωτιστικά οροφής, πλαφονιέρες, σποτ, ράγες, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, φωτιστικά δρόμου κ.α. Σας προσφέρουμε ηλεκτρολογικά είδη προηγμένης τεχνολογίας, όπως dimmer, φωτιστικά με αισθητήρα κίνησης ή με λειτουργία wi-fi, ταινίες led με RGB και remote control και πολλά άλλα. Φυσικά, σας προσφέρουμε και τα απαραίτητα για την εγκατάσταση και την άψογη λειτουργία τους, π.χ. προφίλ αλουμινίου, ντίζες, καλώδια, λαμπτήρες, συνδέσμους κ.α.

Νέα κατηγορία που θα απογειώσει την αισθητική του χώρου σας… ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!

Πλέον στο νέο designdrops θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από διακοσμητικά, σχεδιασμένα από τα πιο επώνυμα brands, όπως Seletti, Norman Copenchagen, Umbra, Inart, Espiel, LSA, Artekko κ.α. Περιηγηθείτε στη νέα κατηγορία «ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ» και ανακαλύψτε μοντέρνα επιτραπέζια και επιτοίχια διακοσμητικά, εντυπωσιακές μινιατούρες, κομψά κηροπήγια και βάζα, καλαίσθητους πίνακες και φινετσάτα κάδρα! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το e-shop μας τα ρολόγια, οι καθρέπτες, τα κεριά και οι κορνίζες!

Με το νέο designdrops σας θα βιώσετε μία μοναδική εμπειρία που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τις ηλεκτρονικές αγορές και την εξυπηρέτηση των πελατών μας!

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στο νέο, μαγευτικό κόσμο του designdrops!

Τελευταία Άρθρα