Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Χρυσό: Τρόποι για να το εντάξετε στο χώρο σας!

Χρυσό: Τρόποι για να το εντάξετε στο χώρο σας!

Το χρυσό είναι ένα χρώμα που πολλοί φοβούνται να εντάξουν στο χώρο τους, καθώς ανησυχούν ότι μπορεί η διακόσμηση του να γίνει υπερβολική, βαριά ή και κιτς! Ισχύει! Εάν, όμως, το χρησιμοποιήσετε με φειδώ και δημιουργήσετε αρμονικούς χρωματικούς συνδυασμούς μπορείτε να απογειώσετε την αισθητική του χώρου σας, προσδίδοντας του πολυτέλεια και κύρος!

Για εσάς που φοβάστε τις μεγάλες αλλαγές, προτείνουμε να ξεκινήσετε προσθέτοντας στο χώρο σας χρυσά διακοσμητικά αντικείμενα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε κηροπήγια, κορνίζες και μινιατούρες σε χρυσό χρώμα και να τα τοποθετήσετε επάνω στα αγαπημένα σας έπιπλα για να τους δώσετε έμφαση και λάμψη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε έναν ή περισσότερους καθρέπτες με χρυσό πλαίσιο και να τους τοποθετήσετε σε περίοπτη θέση του χολ, του υπνοδωματίου ή του σαλονιού σας.

Τα έπιπλα με μεταλλικές χρυσές λεπτομέρειες είναι επίσης μία εξαίσια επιλογή. Μία κομψή πολυθρόνα με χρυσά μεταλλικά ποδαράκια, ένα γυάλινο τραπεζάκι με μεταλλικό σκελετό ή ακόμα και ένα έπιπλο με χρυσά τρουξ, κουμπιά ή πόμολα μπορεί να αποτελέσει το πολυπόθητο «άγγιγμα του Μίδα» για το χώρο σας!

Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε χρυσά φωτιστικά. Οροφής, δαπέδου, επιτραπέζια, απλίκες ή ό,τι άλλο θελήσετε! Τα φωτιστικά προσφέρουν φως και λάμψη στο χώρο, γι αυτό το χρυσό αποτελεί ένα all time classic χρώμα που προσφέρει elegant design χώρο.

Τέλος, μπορείτε να μεταμορφώσετε ολοκληρωτικά το χώρο σας, επενδύοντας έναν τοίχο με μία χρυσή ταπετσαρία! Προσοχή, μην επενδύσετε όλους τους τοίχους με τη συγκεκριμένη ταπετσαρία γιατί θα μοιάζει σαν μπαρόκ ανάκτορο! Τοποθετήστε την ταπετσαρία σε εκείνον τον τοίχο ή σε εκείνο το σημείο του χώρου που θέλετε να αναδείξετε, π.χ το τζάκι, το κεφαλάρι του κρεβατιού ή μία εσωτερική σκάλα.

Τελευταία Άρθρα