Η σταθερά ανοδική πορεία του designdrops, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Στους στόχους του e-shop μας είναι να προσελκύει και να διατηρεί στελέχη υψηλής απόδοσης µε σύγχρονη επαγγελματική αντίληψη και να προσλαμβάνει δυναμικούς ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουν στη δύναμη της ομάδας και του αλληλοσεβασμού.

Το designdrops αναζητά ταλαντούχους, υπεύθυνους, δημιουργικούς και αφοσιωμένους συνεργάτες, με πάθος και αγάπη για την εργασία τους, που στοχεύουν στη διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη των ικανοτήτων τους.

Το κλειδί της επιτυχίας του designdrops είναι η δημιουργία μίας εταιρικής κουλτούρας, που προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες του να ανταποκρίνονται ευγενικά, γρήγορα και αποτελεσματικά στους πελάτες και στους προμηθευτές. Σκοπός μας είναι μέγιστη εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση του πελάτη και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε προσφέροντάς του καινοτομία, διαρκή βελτίωση και ακεραιότητα.

Αν συμμερίζεστε το όραμά μας, αν θέλετε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας και τις φιλοδοξίες σας για μία συναρπαστική επαγγελματική πορεία, αν θέλετε να συνεργαστείτε με τα πιο διάσημα brands στο χώρο των λευκών ειδών, της διακόσμησης, του επίπλου και των φωτιστικών, τότε στείλτε μας το βιογραφικό σας στο careers@mydesigndrops.com