Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Η παρουσία και το θερμό σας ενδιαφέρον μας καθιστούν πολύ ευτυχείς.

To τρίπτυχο «ποιότητα-καινοτομία-υψηλή αισθητική», αποτελεί τον κεντρικό άξονα φιλοσοφίας του ηλεκτρονικού καταστήματος designdrops. Χάρη σε αυτό η εταιρεία μας έχει καταφέρει να είναι συνώνυμο της υπεροχής και της τελειότητας, αλλά και να διατηρήσει περίοπτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1955 εδώ και 64 ολόκληρα χρόνια. Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η εταιρεία μας κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της χονδρικής προμηθεύοντας περισσότερα από 800 καταστήματα πανελλαδικά. Οι σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, συνολικής επιφάνειας 3.500 τετραγωνικών μέτρων, εγγυώνται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Με εγγύηση τη μακρόχρονη πείρα και την προηγμένη τεχνογνωσία μας, δημιουργούμε με αγάπη και μεράκι μοναδικά προϊόντα που ενσωματώνουν τις αξίες της υψηλής αισθητικής και του πρωτοποριακού design. Δίνοντας βάση τόσο στη λεπτομέρεια της κατασκευής όσο και στη συνολική αισθητική αρμονία, προσφέρουμε μία τεράστια ποικιλία επιλογών που συνδυάζουν ιδανικά τη σχέση ποιότητας-τιμής και ανταποκρίνονται πλήρως στις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με συστηματική έρευνα και σκληρή εργασία, επιλέγουμε ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, δημιουργούμε πρωτότυπους συνδυασμούς και προσφέρουμε κάτι πολύ περισσότερο από επώνυμα ποιοτικά προϊόντα.

Για το designdrops η ποιότητα, η υπεροχή και η καινοτομία, πάντα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, δεν αποτελούν μόνο βάσεις της επιτυχίας μας, αλλά και συνεχείς επιδιώξεις μας. Πάντα στο πλευρό του καταναλωτή, με υπευθυνότητα και συνέπεια, σχεδιάζουμε προσεκτικά κάθε μας κίνηση και συνεχίζουμε δυναμικά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Για όλους εμάς στο designdrops, η διατήρηση της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας μας και η συνεχής προσπάθεια για αποδοτικότητα και ανάπτυξη, δεν είναι άλλος ένας ευκταίος στόχος∙ είναι προσωπική δέσμευση!

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ανακαλύψτε τα πιο μοντέρνα και εντυπωσιακά λευκά είδη, έπιπλα, φωτιστικά και όχι μόνο… ώστε να δημιουργήσετε την οικία ή την επιχείρηση που πάντα ονειρευόσασταν!