Γιατί Eμάς

Απεριόριστη Ποικιλία

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε μέσα σε μια τεράστια ποικιλία χιλιάδων προϊόντων από την άνεση του σπιτιού σας. Προσφέρουμε μία τεράστια και συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα κλασικών ή μοντέρνων σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων, έτσι ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Αφουγκραζόμαστε την εξέλιξη της σύγχρονης ζωής και των αναγκών της και προτείνουμε προϊόντα για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Προτεραιότητά μας είναι όχι απλά να αναδείξουμε τον χώρο σας, αλλά τον καλύτερό σας εαυτό δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για εσάς και τους γύρω σας.
 

Ασυναγώνιστες τιμές

Με συνεχή προσπάθεια καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προμηθευόμαστε τα περισσότερα προϊόντα μας απευθείας από τους παραγωγούς επιτυγχάνοντας έτσι απίστευτα χαμηλές τιμές. Με μια τεράστια ποικιλία τιμών, προσφέρονται σε εσάς ποιοτικά προϊόντα σε τιμές που σίγουρα θα σας κάνουν να εκπλαγείτε. Επιλεγμένα προϊόντα με μεράκι και φροντίδα προσιτής πολυτέλειας και design, απόλυτα ταιριαστά με τις ανάγκες σας.
 

Αξιοπιστία

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1955! Η πολυετής παρουσία μας, μας καθιστά υπερήφανους και εμπνέει αξιοπιστία υπεύθυνων επιλογών. Σκοπός μας είναι μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιήγησης, όχι μόνο να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, αλλά να αισθάνεστε σίγουροι για την επιλογή σας. Οι άνθρωποί μας είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε συμβουλή ή απορία. Θέλουμε η εμπειρία της εξυπηρέτησής σας, να σας ακολουθεί  με ένα χαμόγελο ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.
 

Συνέπεια

Η ηλεκτρονική μας παρουσία είναι συνέχεια της φυσικής μας παρουσίας στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Σκοπός μας είναι μία εμπειρία περιήγησης και αγοράς με άνεση και ευκολία για εσάς. Εδώ και τόσα χρόνια μας διακρίνει η συνέπεια, έτσι και τώρα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι πως ότι σας προσφέρουμε και με όποιον τρόπο και να αποφασίσετε να το αποκτήσετε, έχει επιλεχθεί με μεγάλη φροντίδα και προσοχή.
 

Άμεση παράδοση

Η ποικιλία και οι ασυναγώνιστες τιμές είναι σίγουρα τα πλεονεκτήματά μας. Ένα, όμως, ακόμη μεγάλο πλεονέκτημά μας είναι και η άμεση παράδοση. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται την ίδια μέρα με παράδοση την επομένη, (αφορά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας). Μεσάζοντες δεν υπάρχουν στη διαδικασία απόκτησης των περισσότερων προϊόντων μας και αυτό καθιστά τα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς πρωτότυπα, σε ασυναγώνιστες τιμές και άμεσα παραδοτέα. Έχουμε τον τρόπο να σας εκπλήξουμε ευχάριστα.