Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Διακοσμητικά Φυτά: Η τάση που ήρθε για να μείνει!

Διακοσμητικά Φυτά: Η τάση που ήρθε για να μείνει!

Εάν αναρωτιέστε με ποιόν τρόπο θα κάνετε πιο μοντέρνο και καλαίσθητο τον χώρο σας, η απάντηση είναι μία: Διακοσμητικά Φυτά. Τα διακοσμητικά φυτά ήρθαν για να μείνουν και να κάνουν επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους πιο όμορφους και ζωντανούς. Επειδή, όμως, οι ρυθμοί ζωής πλέον είναι τέτοιοι που δεν αφήνουν ελεύθερο χρόνο για να συντηρήσετε φυσικά φυτά μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με τεχνητά, τα οποία είναι ανθεκτικά και πολλές φορές τόσο τέλεια σχεδιασμένα, που προσφέρουν την ίδια ζωντάνια στον χώρο. Το συγκεκριμένο blog θα λειτουργήσει σαν οδηγός για να επιλέξετε τα ιδανικά διακοσμητικά φυτά ανάλογα με το design του χώρου σας. 

Επιτραπέζια Λουλούδια-Κλαδιά

Ανανεώστε τον χώρο σας με διακοσμητικά γλαστράκια ή τοποθετώντας σε κάποια βάζα τεχνητά κλαδιά ή λουλούδια. Εάν θέλετε να προσθέσετε πινελιές ρομαντικής αισθητικής, τα λουλούδια σε αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου ή του μωβ θα σας δώσουν τη λύση. Εάν πάλι θέλετε να δώσετε πιο rustic και μοντέρνο ύφος στον χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλαδιά σε γήινα χρώματα με λιγότερους καρπούς ή ακόμα και αποξηραμένα λουλούδια. Τέτοιου είδους φυτά είναι εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα, το σαλόνι, το χολ ακόμα και το υπνοδωμάτιο. 

Επιδαπέδια Φυτά

Τα επιδαπέδια φυτά είναι ικανά να ανανεώσουν ολοκληρωτικά το status ενός χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληθώρα φυτών που θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη και ζωντανή ατμόσφαιρα. Τόσο τα μικρότερα όσο και τα μεγαλύτερα φυτά μπορούν να εναρμονιστούν σε κάθε χώρο. Αποκτήστε τεχνητά δέντρα, όπως μία κερασιά, έναν φοίνικα ή μία αμυγδαλιά και να είστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Αναδείξτε τα ακόμα περισσότερο με τη χρήση των ιδανικών κασπώ. Τέτοια φυτά είναι κατάλληλα για χώρους όπως το σαλόνι και το χολ. 

Επιτοίχια Φυτά

Τα επιτοίχια φυτά είναι η ιδανικότερη επιλογή για να σπάσετε τη μονοτονία ενός τοίχου. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορους χώρους όπως το σαλόνι, το μπάνιο ή ακόμα και το μπαλκόνι. Σκεφτείτε πόσο πιο ευχάριστος θα ήταν ο χώρος του μπάνιου με κάποια κρεμαστά γλαστράκια στις γωνίες του ή πόση φρεσκάδα και εξωτική φινέτσα θα δώσει στο μπαλκόνι σας ένα πάνελ τοίχου με λουλούδια και πρασινάδα. 

Αναζητήστε τα ιδανικά διακοσμητικά φυτά στη μεγάλη γκάμα του designdrops, κάντε τη σωστή επιλογή και ανανεώστε το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Βελτιώστε το feng shui και δημιουργήστε τον καλαίσθητο χώρο που πάντα ονειρευόσασταν!

 

Τελευταία Άρθρα