Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Δώρα για τη γιορτή του πατέρα

Δώρα για τη γιορτή του πατέρα

Πατέρας: Μία λέξη που αγγίζει την καρδιά όσο ελάχιστες! Ο πατέρας είναι αυτός που βρισκόταν πάντα εκεί για να κρατήσει τις ισορροπίες, για να σου μάθει πώς να κάνεις τα πρώτα βήματα και να σου δώσει αυτή τη συμβουλή που κανείς άλλος δε θα μπορούσε. Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα θα σας προτείνουμε δώρα για να δείξετε έμπρακτα και τρυφερά την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό σας προς τον άνθρωπο που ήταν, είναι και θα είναι εκεί για εσάς! 

Πατέρας Κόρη Δώρο

Η γιορτή του πατέρα δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο αυτή της μητέρας, ίσως λόγω της σοβαρότητας και της «περηφάνειας» που χαρακτηρίζει τους πατεράδες, οι οποίοι δε δείχνουν ιδιαίτερα το πόσο θα θέλανε να τους θυμάστε συχνότερα και να τους προσφέρετε δώρα. Αλλά να είστε σίγουροι πως το έχουν μεγάλη ανάγκη, ειδικά από το διάστημα που τα παιδιά ανεξαρτητοποιούνται, τότε που δεν έχουν την καθημερινή επαφή την οποία θα θέλανε με τα παιδιά τους, ώστε αυτά να τους ανταποδίδουν την αγάπη και τη στοργή που τους προσφέρανε αυτοί από τη βρεφική ηλικία.

Το designdrops, όμως, είναι εδώ για να σας προσφέρει τα πιο όμορφα και χρήσιμα ανδρικά δώρα για να κάνετε τον πατέρα σας ευτυχισμένο και περήφανο. Το ότι τον θυμηθήκατε και τον τιμήσατε με αυτή τη συμβολική κίνηση τη συγκεκριμένη μέρα θα το εκλάβει σαν μία επιβράβευση για όλα όσα σας έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια και θα τον γεμίσει με χαρά και συγκίνηση.  

πορτοφόλι μπουρνούζι πετσέτες ρολόι

Δώρα για κάθε τύπο πατέρα

Πριν προχωρήσουμε στα επιμέρους δώρα για κάθε τύπο πατέρα, θα σας προτείνουμε κάποιες safe επιλογές, που θα γίνουν σίγουρα μέρος της καθημερινότητας του πατέρα σας. Ένα πορτοφόλι, ένα ρολόι, ένα σετ πετσέτες μπάνιου, ένα μπουρνούζι, κάποιο ένδυμα ή κάποιο υπόδημα είναι ορισμένες από τις επιλογές που δεν πρόκειται να αποτύχουν ποτέ. Πρόκειται για αντικείμενα, τα οποία είναι σίγουρο πως θα χρησιμοποιεί τακτικά και θα σας θυμάται σε κάθε ευκαιρία. 

θερμός όργανο γυμναστικής πινκ πονκ στρώμα γυμναστικής

Δώρα για τον fitness πατέρα

Εάν ο πατέρας σας είναι λάτρης του fitness τρόπου ζωής ή τον έχετε ακούσει να αναφέρει πως έχει σκοπό να ξεκινήσει να αθλείται, δώστε του ένα επιπλέον κίνητρο, προσφέροντας του κάποιο δώρο σχετικό με τη φυσική κατάσταση και την ευεξία. Ένα μπουκάλι θερμός, ένα όργανο γυμναστικής ή κάποια συσκευή μασάζ είναι κάποιες από τις πολλές και οικονομικές επιλογές που θα βρείτε στη μεγάλη μας συλλογή. 

θήκη κινητού θήκη ακουστικών powerbank βάση λάπτοπ

Δώρα για τον tech expert πατέρα

Αρκετοί πατεράδες δεν το έχουν με την τεχνολογία, όμως, υπάρχουν και αυτοί που εξιτάρονται με είδη τεχνολογίας και gadget. Εάν ο πατέρας σας ανήκει σε αυτή την κατηγορίας μπορείτε να του προσφέρετε οικονομικά δώρα, όπως μία θήκη κινητού, ένα powerbank ή κάποια θήκη λάπτοπ, ενώ στις πιο ακριβές επιλογές μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο ηχείο ή κάποια όμορφα ακουστικά

ποδιά ψησταριά φριτέζα σετ εργαλεία μαγειρικής

Δώρα για τον πατέρα - μάγειρα

Δεν είναι λίγοι οι πατεράδες που βρίσκουν το μαγείρεμα μία διασκεδαστική και δημιουργική διαδικασία. Εάν λοιπόν ο πατέρας σας από όταν ήσασταν μικροί σας ετοίμαζε τα πιο λαχταριστά γεύματα, ανταμείψτε τον με κάποιον αντικείμενο που θα χρησιμοποιεί στη μαγειρική. Μπορείτε να του προσφέρετε μία φριτέζα, ένα μίξερ, ένα μαγειρικό σκεύος, ποιοτικά εργαλεία κουζίνας, μία κρεπιέρα και πολλές επιλογές, που θα βρείτε στην κατηγορία κουζίνα

καφετιέρα σετ κρασιού καράφα βάση για κάψουλες

Για τον πατέρα που συνηθίζει να πίνει καφέ/ποτό

Εάν ο πατέρας σας λατρεύει τον καφέ ή είναι ειδήμων στα καλά ποτά, στο κατάστημά μας θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα δώρα για να του προσφέρετε. Μία μηχανή καφέ, μία καλαίσθητη κούπα ή κάποια βάση για κάψουλες είναι ορισμένες επιλογές για τον λάτρη του καφέ. Όσον αφορά τον λάτρη του ποτού, μπορείτε να του προσφέρετε ένα σετ με αξεσουάρ κρασιού, ένα εντυπωσιακό τιρμπουσόν ή ένα σετ από φινετσάτα ποτήρια για να σερβίρει το αγαπημένου του ποτό με στιλ και κομψότητα. 

χαρτοφύλακας σημειωματάριο βάση οργάνωσης στυλό

Για τον πατέρα που περνά τον χρόνο του στο γραφείο

Υπάρχουν και αυτοί οι πατεράδες των οποίων το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας λαμβάνει χώρα στο γραφείο. Είναι συνήθως εργασιομανείς και θέλουν να έχουν τα πάντα στο γραφείο τους στην εντέλεια. Σε έναν τέτοιο τύπο πατέρα μπορείτε να προσφέρετε μία βάση οργάνωσης γραφείου, έναν χαρτοφύλακα, ένα στυλό, ένα σημειωματάριο ή κάποιο άλλο λειτουργικό είδος γραφείου που θα βρείτε στη συλλογή μας θα κάνει τις συνθήκες εργασίας του πιο ευνοϊκές. 

πατέρας γιος δώρο

Είτε ο πατέρας σας ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες είτε όχι, σίγουρα με μία επίσκεψη στο site του designdrops θα βρείτε το ιδανικό δώρο για τον ήρωά σας! Θυμηθείτε πως το πιο σημαντικό δώρο είναι η αγάπη που του προσφέρετε και η παρουσία σας είναι αρκετή για να του χαρίσει χαμόγελα. Το δώρο είναι αυτό που θα επισφραγίσει την κίνηση και θα τον κάνει να σας θυμάται κάθε φορά που το βλέπει και το χρησιμοποιεί. 

Ο κάθε ανόητος μπορεί να γίνει πατέρας, αλλά πρέπει να είσαι αληθινός άνδρας για να γίνεις Μπαμπάς. ~Φίλιπ Γουίτμορ~

γιορτή του πατέρα

FAQ:

  • Πότε και πώς ξεκίνησε η Ημέρα του Πατέρα;

Η γιορτή του πατέρα ξεκίνησε από την Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα. Όμως, παρά τις προσπάθειες δεν είχε καταφέρει να γίνει ευρέως γνωστή. Το 1966 επισημοποιήθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Lyndon Johnson και οριστικοποιήθηκε το 1972, από τον πρόεδρο Νίξον. Όσον αφορά την Ελλάδα η γιορτή αυτή καθιερώθηκε από τον σύλλογο διαζευγμένων αντρών, ως αντίδραση στην απαξίωση των δικαστηρίων σχετικά με τις αποφάσεις για την επιμέλεια των παιδιών. 

  • Πότε είναι η γιορτή του πατέρα το 2023;

Η ημέρα του πατέρα δε γιορτάζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου την ίδια μέρα. Στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης η γιορτή του πατέρα έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Για αυτό φέτος η γιορτή του πατέρα είναι την Κυριακή 18 Ιουνίου.

  • Τι δώρο να πάρω για τη γιορτή του πατέρα;

Στη μεγάλη γκάμα του designdrops θα βρείτε πολλές επιλογές δώρων για κάθε τύπο πατέρα. Ο παραπάνω οδηγός θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή. Μην ξεχνάτε πως με το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον πατέρα σας είναι η αγάπη!

  • Γιατί γιορτάζεται η γιορτή του πατέρα;

Η γιορτή του πατέρα εκτός από το ότι είναι μία καλή αφορμή για να προσφέρουμε δώρα και αγάπη στον πατέρα μας, έχει θεσπιστεί ώστε να τιμά τον πατέρα, τους πατρικούς δεσμούς και γενικά την επιρροή των πατεράδων στην κοινωνία.

Τελευταία Άρθρα