Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Γκρι Καναπές: Με Τι Να Τον Συνδυάσω;

Γκρι Καναπές: Με Τι Να Τον Συνδυάσω;

Τα τελευταία χρόνια το γκρι είναι το χρώμα που έχει κατακλύσει τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους! Πρόκειται για ένα ουδέτερο χρώμα που μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με πληθώρα χρωμάτων και να προσαρμοστεί σε κάθε διακοσμητικό γούστο, ειδικά αν το συνδυάσετε με τα κατάλληλα χρώματα κάθε φορά. Λόγω της ουδετερότητας του γκρι, τα χρωματιστά αντικείμενα ζωντανεύουν και αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο. Γι αυτό και οι περισσότεροι διαλέγουν έναν γκρίζο καναπέ, ώστε να αποτελέσει έναν ουδέτερο καμβά, που δεν θα τους δεσμεύσει ιδιαίτερα στους χρωματικούς συνδυασμούς και θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν το στυλ που πάντα ονειρεύονταν.

Τι χρώμα χαλί ταιριάζει με γκρι καναπέ;

Τα δωμάτια που σχεδιάζονται γύρω από ένα κυρίαρχο έπιπλο, όπως ένας μεγάλος καναπές, μπορούν μερικές φορές να υποβαθμίσουν τα υπόλοιπα διακοσμητικά του χώρου, αλλά αν είναι ένας μεγάλος γκρι καναπές στο σαλόνι, θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο απλά τα πράγματα. Μπορείτε να κερδίσετε τα βλέμματα από τον καναπέ, επιλέγοντας ένα χαλί σε μπλε αποχρώσεις, π.χ. με ένα χαλί σε αποχρώσεις του γαλάζιου, για να διατηρείται το δωμάτιο φωτεινό και να φαίνεται πιο ζεστός ο καναπές. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλί σε κόκκινο ή ροζ-μοβ χρώμα για να εξισορροπήσετε την ψυχρότητα του καναπέ με τη ζεστασιά του χαλιού. Καλό είναι να αποφύγετε ένα γκρι χαλί, γιατί σε συνδυασμό με τον γκρι καναπέ ο χώρος θα καταλήξει βαρετός και μουντός.

Διακοσμητικά Μαξιλάρια-Ριχτάρια

Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε έναν γκρίζο καναπέ με διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια που περιλαμβάνουν το πράσινο λάιμ, το μπλε του ουρανού, το μπορντό, το έντονο κίτρινο και το ροζ. Το γκρι θα αποτελέσει τον τέλειο καμβά, ώστε να δημιουργηθεί η απόλυτη αρμονία με τα ζωηρά χρώματα των αγαπημένων σας διακοσμητικών.

Έπιπλα & Φωτιστικά

Το ξύλο συνδυάζεται αρμονικά με κάθε χρώμα, όμως εκείνα που θα ταιριάξουν τέλεια με τον αγαπημένο σας γκρι καναπέ είναι τα μεταλλικά έπιπλα σαλονιού και τα φωτιστικά σε ασημί, τα οποία θα δώσουν λάμψη και φινέτσα στον χώρο! Ακόμη και το χρυσό μπορεί να δώσει μια αίσθηση χλιδής σε ένα σαλόνι με γκρι καναπέ και να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Διακοσμητικά

Η ουδετερότητα του γκρι σας επιτρέπει να διακοσμήσετε τον χώρο σας με πολύ εκκεντρικά αξεσουάρ για να δώσετε μία πιο pop εμφάνιση στον χώρο, ή να επιλέξετε διακοσμητικά σε λευκό ή μαύρο χρώμα και να δημιουργήσετε μία μινιμαλιστική αισθητική στον χώρο. Φυσικά, τα πράσινα φυτά αποτελούν εξαίσια επιλογή, καθώς δίνουν χρώμα και ζωντάνια στον χώρο! 

Είναι βέβαιο ότι το γκρι ακόμη και σε κυρίαρχα στοιχεία του χώρου, όπως οι καναπέδες, απέχει πολύ από το να είναι άψυχο. Με το γκρι βρίσκεστε ακριβώς στη μέση και μπορείτε να επιλέξετε εσείς προς τα πού θα κατευθύνετε τη διακόσμηση του δωματίου, κάνοντας τους ανάλογους χρωματικούς συνδυασμούς! 

Τελευταία Άρθρα