Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Επιλέξτε τις κατάλληλες πετσέτες μπάνιου για το μωρό σας!

Επιλέξτε τις κατάλληλες πετσέτες μπάνιου για το μωρό σας!

Έχετε πραγματικά αναρωτηθεί αν πρέπει να ασχοληθείτε για την αγορά της ιδανικής πετσέτας ή μπουρνουζιού για το μωρό σας;
Αν θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε έρευνα για να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι για το παιδί σας;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ... καθώς πρόκειται για τις πετσέτες και τα μπουρνούζια που θα έρχονται σε επαφή με το λεπτό δέρμα του βρέφους σας σε καθημερινή βάση. Θα πρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα από μια τυχαία επιλογή των προτάσεων που θα εμφανιστούν μπροστά σας στο διαδίκτυο.
Αν είστε νέος γονιός, παρακάτω θα βρείτε ένα σύντομο οδηγό για την αγορά πετσέτας ή μπουρνουζιού για το μωρό σας.

 baby-petsetes

Απορροφητικότητα

Παρέχοντας στο μωρό σας μια μαλακή, ζεστή πετσέτα μετά το μπάνιο είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του, καθώς αρρωσταίνουν πολύ εύκολα και θα μπορούσαν να κρυολογήσουν, εκτός και αν τυλιχτούν αμέσως. Τα μωρά χρειάζονται πετσέτες και μπουρνούζια που έχουν διπλάσια απορροφητικότητα σε σύγκριση με τις συνηθισμένες που χρησιμοποιούν παιδιά και ενήλικες. Κυρίως επειδή το μωρό σας θα πρέπει να στεγνώσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 baby-petseta

Υλικό

Μια πετσέτα που είναι κατασκευασμένη από φανέλα ή βαμβάκι είναι η καλύτερη επιλογή για το μωρό σας, ειδικά αν έχει μια παχιά αίσθηση απορροφητικότητας. Οι χοντρές πετσέτες από βαμβάκι που είναι ταυτόχρονα και μεγάλου μεγέθους είναι αδιαμφισβήτητα μια σίγουρη επιλογή.
Εάν επιλέξετε πετσέτα από βαμβάκι, βεβαιωθείτε μόνο ότι πρόκειται για 100% βαμβακερό προϊόν. Πάντα να διερευνάτε την εταιρία παραγωγής πριν αποφασίσετε. Πολλά εμπορικά σήματα διαθέτουν μαλακές βαμβακερές πετσέτες, οι οποίες μετά από μια πλύση θα αποκτήσουν τραχιά επιφάνεια που δε θα κάνει καλό στο δέρμα του μωρού σας και μπορεί να του προκαλέσει εξανθήματα από την τριβή.

 baby-petsetes

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στις βρεφικές πετσέτες αναφέρονται κυρίως στις κουκούλες, κορδέλες, τσέπες για τα χέρια, κλπ, που επιτρέπουν στους γονείς να τυλίγουν τα μωρά τους με μεγαλύτερη ευκολία ενώ τα στεγνώνουν με ασφάλεια. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό η κουκούλα που υπάρχει στα μπουρνούζια προσθέτει ζεστασιά στο κεφάλι του μωρού και είναι πολύ χρήσιμη και πρακτική.
 
Τέλος, καλό είναι να χρησιμοποιείτε κάθε φορά καινούρια πετσέτα προσώπου ή μπουρνούζι μετά από κάθε μπάνιο που κάνετε στο μωρό σας. Γι’ αυτό μπορείτε να έχετε 3-4 διαφορετικά σετ, εάν θέλετε να τις πλένετε μία φορά την εβδομάδα.

Εν κατακλείδι μια βρεφική πετσέτα θα πρέπει να είναι εξαιρετικά απαλή, πολύ απορροφητική και ζεστή την ίδια στιγμή. Αυτά είναι 3 βασικά χαρακτηριστικά, με τα οποία δεν πρέπει να συμβιβαστείτε όταν κάνετε την έρευνα αγοράς σας.

Τελευταία Άρθρα