Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Οι Ομορφότερες Κουρτίνες Για Όλο Το Σπίτι

Οι Ομορφότερες Κουρτίνες Για Όλο Το Σπίτι

Οι κουρτίνες είναι πάντα εκείνη η προσθήκη που θα απογειώσει και θα αναδείξει το χώρο, αφού βρίσκονται σε περίοπτη θέση και δημιουργούν μία πιο αέρινη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο! Το designdrops δημιούργησε για εσάς μία εκλεκτή συλλογή από κουρτίνες υψηλής ποιότητας, με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Μονόχρωμες Κουρτίνες:

Πρόκειται για μία safe επιλογή, καθώς οι μονόχρωμες κουρτίνες μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και να εναρμονιστούν με κάθε διακοσμητικό στυλ! Μπορείτε να τοποθετήσετε μία μονόχρωμη κουρτίνα σε έναν χώρο με μινιμαλιστική αισθητική και να εξασφαλίσετε ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα αλλά και σε χώρους με μπαρόκ design και ποικιλία χρωμάτων, ώστε να δημιουργήσετε μία ισορροπημένη αντίθεση.

Floral Κουρτίνες:

Τα λουλούδια, είτε τεχνητά είτε φυσικά είτε τυπωμένα, πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση! Γι αυτό αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο χώρο με ρομαντική ατμόσφαιρα και χρώμα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία φλοράλ κουρτίνα! Ο χώρος σας θα μοιάζει σαν ολάνθιστος κήπος! Οι φλοράλ κουρτίνες αποτελούν εξαίσια επιλογή για την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να εναρμονιστούν και στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας! Για εσάς που θέλετε να εντάξετε το φλοράλ με έναν εναλλακτικό τρόπο προτείνουμε κουρτίνες με σχέδιο φύλλων ή tropical μοτίβο.

Γεωμετρικό Μοτίβο:

Η γεωμετρία στο interior design είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τα τελευταία χρόνια, γι αυτό και μία κουρτίνα με γεωμετρικό σχέδιο μπορεί να εκμοντερνίσει τον χώρο σας, προσφέροντας παράλληλα μία μινιμαλιστική ισορροπία στον χώρο. Οι κουρτίνες με γεωμετρικά σχέδια δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα, φύλα και ηλικίες αλλά μπορούν να ταιριάξουν παντού!

 

Βελούδινες Κουρτίνες:

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την πολυτελή υφή μίας βελούδινης κουρτίνας! Για εσάς που θέλετε να προσδώσετε αίγλη και αριστοκρατικό ύφος στον χώρο σας προτείνουμε μία μονόχρωμη κουρτίνα με βελουτέ υφή! Είναι κομψή, εντυπωσιακή και ευκολοσυνδύαστη, απλώς πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι συνήθως πρόκειται για κουρτίνες υψηλής σκίασης, που σημαίνει ότι θα ήταν ιδανικές για χώρους που δεν χρειάζεστε πλούσιο φως ημέρας, όπως είναι το υπνοδωμάτιο.

Τούλι-Δαντέλα-Κέντημα:

Οι κουρτίνες που είναι κατασκευασμένες από τούλι ή δαντέλα είναι χαμηλής σκίασης, δηλαδή ιδανικές για χώρους που χρειάζεστε πλούσιο φως ημέρας, όπως είναι η κουζίνα και το σαλόνι. Αυτές οι κουρτίνες αποπνέουν έναν ρομαντισμό και μία κλασική, vintage ομορφιά, που θα κάνουν τον χώρο σας να μοιάζει σαν να είναι βγαλμένος από ένα κλασικό αρχοντικό.

Παιδικές Κουρτίνες:

Το designdrops ξέρει ότι οι μικροί μας φίλοι θέλουν ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο, γι αυτό επιλέξτε για αυτούς τις πιο παιχνιδιάρικες κουρτίνες! Το δωμάτιο του παιδιού σας πρέπει να είναι ένας χώρος που θα το εμπνέει και θα του φτιάχνει τη διάθεση γι αυτό πρέπει να του εξασφαλίσετε χρώμα. Επιλέξτε, λοιπόν, παιδικές κουρτίνες με χαρούμενες αποχρώσεις και με χαριτωμένες παιδικές παραστάσεις ή με τους αγαπημένους ήρωες και τα καρτούν του παιδιού σας!

Περιηγηθείτε στην πλούσια συλλογή μας και ανακαλύψτε κουρτίνες ειδικά σχεδιασμένες για να απογειώσουν τη διακόσμηση του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σας και συνδυάστε τις με κλινοσκεπάσματα και ριχτάρια στις ίδιες αποχρώσεις. Βρείτε μοντέρνες κουρτίνες για την κουζίνα και την τραπεζαρία, οι οποίες θα ταιριάξουν τέλεια με τα τραπεζομάντηλα και τα χαλάκια κουζίνας της συλλογή μας! Θέλετε κουρτίνες χαμηλής, υψηλής ή μέτριας σκίασης, με τρουξ, τρέσες ή τιράντες ανάρτησης, ό,τι και να θέλετε θα το βρείτε στο designdrops και μάλιστα σε ασυναγώνιστη τιμή!

Τελευταία Άρθρα