Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Όλα τα απαραίτητα για το φοιτητικό σπίτι!

Όλα τα απαραίτητα για το φοιτητικό σπίτι!

«Πέρασα, πέρασα!» Αναφώνησαν οι μελλοντικοί φοιτητές όταν αντίκρισαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους. Ευχάριστα συναισθήματα κατέκλεισαν τις οικογένειες και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή πολλών ανθρώπων μόλις άνοιξε!

Επόμενα βήματα είναι η αναζήτηση του ιδανικού φοιτητικού σπιτιού και ο εξοπλισμός του με τα απαραίτητα είδη. Οι διαδικασίες αυτές, συχνά, είναι χρονοβόρες και κουραστικές. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, όμως, το designdrops είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαδικασία αυτή ευχάριστη και απολύτως επιτυχημένη. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε οικονομικά, ανθεκτικά, πρακτικά και εργονομικά προϊόντα, που θα κάνουν την εμπειρία του φοιτητή στο νέου του σπίτι πιο ευχάριστη και εύκολη.

Έπιπλα

Σπίτι χωρίς έπιπλα δε γίνεται! Στο φοιτητικό σπίτι θα πρέπει η επιλογή των επίπλων να γίνει με γνώμονα τη χρησιμότητα και την πρακτικότητα. Για παράδειγμα, απαραίτητη είναι η απόκτηση κρεβατιού, τραπεζιού, βιβλιοθήκης, γραφείου και καρέκλας γραφείου. Επίσης, ένας καναπές, που θα μπορούσε να μετατραπεί σε κρεβάτι θα ήταν θαυμάσια λύση. Καθίσματα, όπως καρέκλες και σκαμπό ή πουφ θα βοηθήσουν τον φοιτητή να βολέψει τους φίλους του.

Κλινοσκεπάσματα

Άγχος κάθε γονιού είναι να μην κρυώσει το παιδί του και με τις τιμές της ενέργειας στα ύψη η χρήση σωμάτων θέρμανσης θα περιοριστεί. Επομένως, μία καλή κουβέρτα, ένα ζεστό πάπλωμα και το ιδανικό υπόστρωμα θα φροντίσουν ώστε οι συνθήκες ύπνου να είναι ιδανικές. Επιπλέον, η απόκτηση ενός κουβερτοπαπλώματος, ενός κουβερλί και σεντονιών κρίνεται απαραίτητη, για να υπάρχουν διαθέσιμα σκεπάσματα τόσο για τις κρύες όσο και για τις ζεστές νύχτες. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα μαξιλάρια και τις μαξιλαροθήκες.

Χαλιά

Το ιδανικό χαλί για ένα φοιτητικό σπίτι θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε εποχή του χρόνου και να είναι ανθεκτικό. Στη συλλογή μας μπορείτε να βρείτε ποιοτικά χαλιά σε διάφορα μεγέθη, που παραμένουν αλέκιαστα και καθαρίζονται εύκολα. Στο κομμάτι του design εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα σύγχρονου σχεδιασμού χαλί με αφαιρετικά ή γεωμετρικά σχέδια και μοντέρνα χρώματα. Εάν το σπίτι διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο χαλάκι παρόμοιου στιλ με αυτό του σαλονιού δίπλα από το κρεβάτι.

Είδη Μπάνιου

Εξαιρετικά σημαντικός είναι και ο εξοπλισμός του μπάνιου με τα κατάλληλα προϊόντα. Η κουρτίνα, το πατάκι μπάνιου και οι πετσέτες δε γίνεται να λείπουν από κανένα μπάνιο. Επιπρόσθετα, αξεσουάρ μπάνιου όπως το δοχείο κρεμοσάπουνου, η σαπουνοθήκη και η ποτήροθήκη για την οδοντόβουρτσα είναι αντικείμενα εξαιρετικά χρήσιμα, που συγχρόνως θα αναβαθμίσουν τη διακόσμησή του χώρου. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε το καλάθι για τα άπλυτα ρούχα και τον κάδο απορριμάτων μπάνιου.

Κουζινικά

Για το τέλος αφήσαμε έναν τομέα, με τον οποίο συχνά οι φοιτητές έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή κατά τη φοιτητική τους ζωή, αυτόν της κουζίνας. Αρχικά, απαραίτητα είναι σκεύη, όπως το τηγάνι, η κατσαρόλα και το ταψί. Έπειτα, κρίνεται απαραίτητη η απόκτηση βραστήρα και μίας τοστιέρας ή μίας γκριλιέρας, η οποία θα μπορεί να ψήσει το αγαπημένο σνακ του φοιτητή, το τοστ, αλλά και κρεατικά, όπως σουβλάκια και μπιφτέκια. Στα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα, τα ποτήρια και τις κούπες προτιμώνται πιο μοντέρνες και funky επιλογές, που θα δέσουν αρμονικά με τον χώρο και τη νεανική αισθητική.

Bonus!

Επειδή συχνά οι φοιτητές παραμελούν την καθαριότητα και για να μη μετατραπεί το φοιτητικό σπίτι σε εστία ανάπτυξης μικροβίων, η χρήση μίας ηλεκτρικής σκούπας, που θα καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά είναι επιβεβλημένη! Όλα αυτά και πολλά ακόμη προϊόντα που θα απογειώσουν το φοιτητικό σπίτι θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές στο designdrops!

Τελευταία Άρθρα