Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Ορεινές επιρροές στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Ορεινές επιρροές στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να περνάνε τον χρόνο τους σε ζεστές παραλίες, άλλοι λατρεύουν να επισκέπτονται πόλεις και να παρατηρούν τα αξιοθέατα, υπάρχουν όμως και εκείνοι που προτιμούν να καταφύγουν σε ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στο βουνό. Πολλές φορές μία τέτοια εξόρμηση είναι δύσκολο να επιτευχθεί, γι αυτό σας παρέχουμε μερικές συμβουλές για να βρείτε τις πιο κατάλληλες λύσεις διακόσμησης, ώστε να κάνετε το σπίτι σας να αποπνέει τη ζεστασιά και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού σπιτιού σε ένα γραφικό χωριουδάκι στο βουνό.

Χρώματα

Γκρίζα χρώματα στους τοίχους, λευκές οροφές με ξύλινα δοκάρια. Ρουστίκ έπιπλα και χαλιά σε χρώματα του ελεφαντόδοντου και του μπεζ. Προσθέστε μαξιλάρια και ριχτάρια με πράσινες ή κόκκινες πινελιές. Ζεστά και φυσικά χρώματα για ένα δωμάτιο που εμπνέει ηρεμία, γαλήνη και χαλάρωση, όπου το ξύλο κυριαρχεί. Έτσι δεν το φαντάζεστε; Γενικά όταν μιλάμε για ορεινά σπίτια, είναι καλύτερο να αποφεύγονται οι τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων και οι πολύ μοντέρνες λύσεις. Ένας σκούρος μπλε τοίχος είναι πολύ κομψός, αλλά δεν ταιριάζει στη φωλιά σας στο «βουνό».

Καναπές

Τι καναπέ να επιλέξετε; Αυτόν που είναι άνετος με την πρώτη ματιά, που είναι απαλός και αφράτος και εμπνέει μια αίσθηση χουχουλιάσματος και χαλάρωσης. Ένας καναπές με υφασμάτινη επένδυση, αφράτα μαξιλάρια και στιβαρά μπράτσα είναι η ιδανική γωνιά, όπου μπορείτε να ξαπλώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο ή να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Δεν θα θελήσετε ποτέ να τον αφήσετε!

Κουβέρτες

Σκεφτείτε την αρχή πολλών ταινιών... Πρώτη σκηνή: το εσωτερικό ενός σπιτιού, ένας καναπές με κουβέρτα ή ένα υπνοδωμάτιο με ξύλινα έπιπλα και εστίαση στο κρεβάτι που διαθέτει μία κουβέρτα επάνω. Και στις δύο περιπτώσεις γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή που είναι το σκηνικό: φυσικά στο βουνό! Δεν χρειάζεται να έχετε fleece, καρό κουβέρτα, όπως στις ταινίες. Μπορείτε να επιλέξετε βελουτέ, γούνινη ή ακόμα και suede κουβέρτα σε όποιο σχέδιο και χρώμα επιθυμείτε! Και μόνο η ύπαρξη της στον χώρο θα τον κάνει να φαίνεται πιο ζεστός, πιο χουχουλιάρικος και πιο φιλόξενος. Αυτήν η κουβέρτα θα αποτελέσει πολλές φορές την πιο ζεστή αγκαλιά, ξαπλώνοντας στον καναπέ, χουχουλιάζοντας στο κρεβάτι ή ακόμα και βλέποντας το ηλιοβασίλεμα στο μπαλκόνι!

Γούνινα Διακοσμητικά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τις γούνινες πινελιές επάνω σε ένα ξύλινο δάπεδο. Στρώστε ένα shaggy χαλί και κάντε τον χώρο σας να φαίνεται πιο ζεστός και πιο φιλόξενος από ποτέ! Μερικά γούνινα διακοσμητικά μαξιλάρια, ένα χαριτωμένο σκαμπό ή ακόμα και ένα ριχτάρι με faux sheep skin θα απογειώσουν τη ζεστασιά και τη βουνίσια αύρα που θα αποπνέει ο χώρος σας!

Κουβεντούλα στο τζάκι

Είχατε ποτέ την ευχαρίστηση να ανάψετε τη φωτιά στο τζάκι και να πιάσετε κουβεντούλα καθισμένοι μπροστά του; Οι καλύτερες νύχτες γίνονται μπροστά στη φωτιά! Εκείνες τις νύχτες που ενισχύεται η φιλία, ο οικογενειακός δεσμός ή ακόμα και η ερωτική έλξη. Αλλά μερικά ξύλα στο τζάκι δεν είναι αρκετά για να κάνουν τη νύχτα σας τέλεια, αφού χρειάζεστε μερικά μικρά αντικείμενα. Πρώτα απ 'όλα μερικά μαξιλάρια για να καθίσετε στο πάτωμα. Στη συνέχεια μερικά κολονάτα ποτήρια για το κρασί ή κούπες για τη ζεστή σοκολάτα και τα υπόλοιπα ροφήματα. Μία ξύλινη πιατέλα σερβιρίσματος γεμάτη με τυριά ή διάφορα άλλα σνακ. Δεν έχει σημασία που ακριβώς βρίσκεστε, το τζάκι είναι πάντα τέλειο για να έχετε μια όμορφη κουβέντα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τελευταία Άρθρα