Ράφι Τοίχου Art 173ALF1123 26x13x70cm Wenge

Κωδικός Προϊόντος: 7614030
40,47 €
ή / μήνα (12 άτοκες δόσεις)
Παράδοση σε 10-14 ημέρες
Ασφαλείς πληρωμές έως 12 άτοκες δόσεις
Επιστροφή εντός 14 ημερών
Courier / Boxnow Μεταφορική

Ράφι Τοίχου Art

Το Art είναι ένα κομψό ράφι τοίχου για όσους θέλετε να οργανώσετε και να αναδείξετε μικρά αντικείμενα με διακριτικό τρόπο. Η κατακόρυφη σύνθεσή του δημιουργεί δύο επίπεδα ανοιχτής αποθήκευσης, ενώ το διακοσμητικό πάνελ προσθέτει ενδιαφέρον στη σύνθεση του τοίχου. Ταιριάζει σε σαλόνια, υπνοδωμάτια, γραφεία και διαδρόμους, όπου χρειάζεστε λειτουργικότητα χωρίς επιφάνεια δαπέδου. Επιλέξτε το για να παρουσιάσετε βιβλία, κορνίζες, φυτά και διακοσμητικά σε μια οργανωμένη, επιτοίχια διάταξη.

Αξιοποιήστε έναν διαθέσιμο τοίχο και δημιουργήστε μια σύνθεση που συνδυάζει τάξη και διακόσμηση. Η ανοιχτή μορφή επιτρέπει να βλέπετε άμεσα τα αντικείμενα που τοποθετείτε, ενώ η κατακόρυφη διάταξη βοηθά στην καλύτερη αξιοποίηση περιορισμένων χώρων. Χρησιμοποιήστε το για καθημερινά αντικείμενα ή για επιλεγμένες διακοσμητικές λεπτομέρειες που θέλετε να ξεχωρίζουν.

Τεχνικά στοιχεία

Κατασκευή και διαστάσεις
Υλικό100% MDF
Πάχος18 mm
Πλάτος26 cm
Ύψος70 cm
Βάθος13 cm

Συχνές ερωτήσεις

Τι μπορείτε να τοποθετήσετε στο ράφι;
Η ανοιχτή κατασκευή είναι κατάλληλη για βιβλία, κορνίζες, φυτά και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα. Τα δύο επίπεδα βοηθούν να οργανώσετε διαφορετικά αντικείμενα σε κατακόρυφη σύνθεση, ώστε να παραμένουν ορατά και εύκολα προσβάσιμα.
Απαιτείται συναρμολόγηση;
Το ράφι παραδίδεται επίπεδα συσκευασμένο και απαιτεί συναρμολόγηση. Η διαδικασία προορίζεται για ένα ενήλικο άτομο, ώστε να ολοκληρώσετε την τοποθέτηση με πρακτικό τρόπο πριν το στερεώσετε στον τοίχο.

Κυριότερα σημεία

  • Το πίσω μέρος διαθέτει ανοιχτό διακοσμητικό πάνελ που λειτουργεί ως ορατό στοιχείο της σύνθεσης.
  • Η κατασκευή προσφέρει ανοιχτή αποθήκευση αντί για κλειστό ντουλάπι, διευκολύνοντας την άμεση πρόσβαση στα αντικείμενα.

Ιδανικές χρήσεις

  1. Κατάλληλο για διαμερίσματα όπου χρειάζεται οργάνωση χωρίς πρόσθετα έπιπλα στο δάπεδο.
  2. Χρήσιμο σε ανανεώσεις χώρων που χρειάζονται διακοσμητική σύνθεση με μικρό αποτύπωμα.
  3. Πρακτική επιλογή για όσους θέλετε να συνδυάσετε καθημερινή αποθήκευση και ορατή παρουσίαση αντικειμένων.

Ετικέτες

Ιδανικό για

μικρές κατοικίεςλάτρεις της επιτοίχιας οργάνωσης

Πλαίσιο χρήσης

χώροι με περιορισμένο δάπεδο