Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Χριστουγεννιάτικα Δώρα Για Όλους!

Χριστουγεννιάτικα Δώρα Για Όλους!

Τα Χριστούγεννα είναι μία καλή ευκαιρία να προσφέρουμε και να μοιραζόμαστε, χαρίζοντας χαμόγελα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ένας εύκολος και ευχάριστος τρόπος για να το καταφέρουμε είναι τα δώρα. Και αυτές τις γιορτές, λοιπόν, το designdrops είναι εδώ για να σας δώσει ιδέες και συμβουλές, ώστε τα δώρα που θα προσφέρετε να είναι to the point στον χαρακτήρα του κάθε προσώπου. 

Για τον/την Decor Lover

Εάν θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο σε κάποιον λάτρη της διακόσμησης και της αισθητικής, στη μεγάλη μας γκάμα θα βρείτε ατελείωτες επιλογές. Επιδαπέδια και επιτραπέζια αξεσουάρ, διακοσμητικά τοίχου, ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια και πολλά ακόμα καλαίσθητα αντικείμενα, που θα κοσμούν τον χώρο του αγαπημένου σας προσώπου.  

Για τον/τη Fitness λάτρη της Ευεξίας

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα άτομα που περνάνε αρκετό χρόνο φροντίζοντας τον εαυτό τους στο σπίτι ή στο γυμναστήριο. Αν, λοιπόν, το δώρο σας θα πάει σε ένα τέτοιο άτομο, μπορείτε να του προσφέρετε: ένα μπουκάλι θερμός, πετσέτες γυμναστηρίου, βαράκια, σαπούνια, χαλάκι και μαξιλάρι μασάζ, λάστιχα αντίστασης και πολλά ακόμα προϊόντα που θα βρείτε στην κατηγορία Φυσική Κατάσταση και Ευεξία.

Για τον/την Εργασιομανή

Όλοι ξέρουμε ένα τέτοιο άτομο, που περνά το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας του με το να εργάζεται στο γραφείο. Προσφέροντας του κάποιο χρήσιμο αντικείμενο γραφείου, όπως ένα σημειωματάριο, ένας χαρτοφύλακας, μία μολυβοθήκη ή μία βάση οργάνωσης γραφείου να είστε σίγουροι πως θα το εκτιμήσει και θα σας θυμάται κάθε φορά που χρησιμοποιεί το πρακτικό δώρο σας. 

Για τον/την Gadgetακια

Τα gadget γοητεύουν τους περισσότερους ανθρώπους με τις χρήσιμες δυνατότητες που προσφέρουν και με τη μοντέρνα αισθητική τους. Ένας τέτοιος χαρακτήρας θα ξετρελαινόταν εάν του χαρίζατε ένα ηχείο, ακουστικά, μία μηχανή καφέ ή κάποιο αξεσουάρ για το κινητό και το tablet του. 

Για τον Υπναρά

Σίγουρα γνωρίζετε κάποιον ή κάποια που τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη για τον ύπνο και είτε προτιμά να μένει σπίτι αγκαλιά με τις κουβέρτες είτε δυσκολεύεται να τις αποχωριστεί με αποτέλεσμα να αργεί στα ραντεβού του. Για αυτό το άτομο το ιδανικό δώρο θα ήταν ένα ανατομικό μαξιλάρι ύπνου, μία κουβέρτα, ένα πάπλωμα ή ένα σετ από σεντόνια. 

Για τον/τη λάτρη της Μαγειρικής

Τα δώρα που αφορούν τον τομέα της μαγειρικής και της κουζίνας είναι εξαιρετικές επιλογές και ένας λάτρης της μαγειρικής θα τα εκτιμήσει δεόντως. Κουζινομηχανές, μαχαίρια, βαλίτσες με εργαλεία κουζίνας, ποδιές και μαγειρικά σκεύη, είναι κάποια από τα αντικείμενα που σας περιμένουν να τα αποκτήσετε και εσείς με τη σειρά σας να τα προσφέρετε στον αγαπημένο σας chef!

Για τον/την Εκκεντρικό/ή

Υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να εντυπωσιάζουν με το ξεχωριστό τους στιλ. Σε αυτά τα άτομα θα πρέπει να χαρίσουμε τα ανάλογα δώρα, για να μην τα θεωρήσουν βαρετά και βρεθούν σε κάποιο ξεχασμένο συρτάρι. Ιδιαίτερα διακοσμητικά για τον χώρο τους, όπως πίνακες, βάζα και φιγούρες ή αντικείμενα προσωπικής χρήσης, όπως κάλτσες σε funky συσκευασίες είναι κάποιες από τις πολλές επιλογές που θα βρείτε στο κατάστημά μας. 

Για τον/την Περιπετειώδη

Εάν έχετε κάποιον φίλο ή γνωστό που του αρέσει να παίρνει τα βουνά, αλλά εσείς δεν μπορείτε να τον ακολουθείτε σε κάθε του εξόρμηση, μπορείτε να του χαρίσετε κάποιο αντικείμενο που θα τον συνοδεύει. Ένα αδιάβροχο ορειβατικό σακίδιο πλάτης, μία φορητή μηχανή καφέ ή ένας ελβετικός σουγιάς θα του φαινόντουσαν πολύ χρήσιμα.  

Για το Παιδί

Φυσικά και δε θα ξεχνούσαμε το δώρο του παιδιού! Τα παιδιά λατρεύουν τα δώρα και η χαρά τους τη στιγμή που τα παίρνουν στα χέρια τους για να τα ανοίξουν είναι ανεκτίμητη. Νούμερο ένα επιλογή είναι τα παιχνίδια. Κάθε λογής παιχνίδια και μάλιστα με εκπαιδευτικό χαρακτήρα θα βρείτε στη μεγάλη μας γκάμα. Εάν, όμως θέλετε να κάνετε τη διαφορά μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τα παιδικά λευκά είδη ή ένα χαριτωμένο παιδικό φωτιστικό για το δωμάτιό του. 

Για τη Γυναίκα ή τον Άνδρα

Εάν ο παραλήπτης του δώρου δεν ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες μπορείτε να πάτε σε πιο safe επιλογές, που η επιτυχία τους θα είναι δεδομένη. Ανατρέξτε στις κατηγορίες μας Δώρα για Άντρες, όπου θα βρείτε μπουρνούζια, πορτοφόλια κ.α. Ενώ στην κατηγορία Δώρα για Γυναίκες θα βρείτε βάσεις κοσμημάτων, κιμονό και πολλές ακόμα επιλογές. Τέλος, μην αφήσετε παραπονεμένο το κατοικίδιό σας, χαρίζοντας και σε αυτό ένα δωράκι, γιατί ήταν καλό παιδάκι φέτος!

Ελπίζουμε πως οι παραπάνω συμβουλές θα μετατρέψουν την επιλογή των δώρων στην πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα διαδικασία, που θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά με την οικογένεια, τους φίλους και το… amore σας! Και μην ξεχνάτε πως θα βρίσκονται στον χώρο σας εύκολα και γρήγορα με μερικά απλά κλικ, χωρίς να κουραστείτε γυρνώντας άσκοπα στα μαγαζιά.

Το designdrops σας εύχεται από καρδιάς Καλές Γιορτές!

 

Τελευταία Άρθρα