Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Christmas mood… σε όλο το σπίτι!

Christmas mood… σε όλο το σπίτι!

Οι μέρες για την πιο όμορφη γιορτή όλης της χρόνιας πλησιάζουν! Όλα είναι στολισμένα, γιορτινά και ονειρεμένα! Κάθε γωνιά του σπιτιού σας θα είναι γεμάτη με glitter, φωτάκια, Αγιοβασίληδες και γιορτινά χρώματα… ή μήπως όχι; Δε στολίσατε ακόμα; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μία ματιά στην ανανεωμένη χριστουγεννιάτικη συλλογή του designdrops και να «βάλετε» το σπίτι σας σε Christmas mood!  



Είτε έχετε παιδιά είτε όχι το σαλόνι σας θα πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών να είναι στολισμένο! Στρώστε στο τραπέζι σας ένα χριστουγεννιάτικο καρέ ή μία τραβέρσα, τοποθετήστε πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια με χριστουγεννιάτικα ή πρωτοχρονιάτικα σχέδια και φράσεις και ανάψτε μερικά κεριά… αμέσως το σαλόνι σας θα αποκτήσει την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα και εσείς το πιο μεγάλο χαμόγελο!

Ετοιμάστε τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, τα μελομακάρονα και τη βασιλόπιτα μέσα σε μία γιορτινή κουζίνα. Βάλτε φωτάκια, στολίστε με γιρλάντες από έλατο και φορέστε μία χριστουγεννιάτικη ποδιά. Είναι βέβαιο πως μόλις σας δουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να δημιουργείτε μέσα σε τόσο ωραία ατμόσφαιρα, θα έρθουν και αυτά για να σας βοηθήσουν. Αν έχετε παιδιά, τότε πρέπει οι χριστουγεννιάτικες πετσέτες σας να είναι σε κοντινή απόσταση, γιατί μπορεί να είναι αξιολάτρευτα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το μαγείρεμα παιχνίδι και την κουζίνα σας παιδότοπο.



Δεν νοείται να κόψετε τη βασιλόπιτα στην τραπεζαρία σας και να μην είναι τα πάντα στολισμένα! Στρώστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο, τοποθετήστε στο κέντρο του τραπεζιού μία όμορφη σύνθεση με κλαράκια ελάτου, κουκουνάρια, γκι και μεγάλα κεριά και συγκεντρώστε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω του, για να δείτε ποιος θα είναι ο φετινός τυχερός που θα βρει το πολυπόθητο φλουρί!



Για να δημιουργήσετε το απόλυτο Christmas mood αρωματίστε το χώρο σας με ένα φυσικό αρωματικό χώρου. Πάρτε ένα ώριμο πορτοκάλι, τρυπήστε τη φλούδα του με ένα πιρουνάκι και στις οπές που δημιουργήθηκαν τοποθετήστε αποξηραμένα γαρίφαλα και κομματάκια από ξύλο κανέλας. Έπειτα, βάλτε το πορτοκάλι δίπλα ή πάνω στο τζάκι ή στο καλοριφέρ και αφήστε το να γεμίσει το χώρο σας με τα υπέροχα αρώματά του.

Μην ξεχάσατε να προσθέσετε και στο μπάνιο σας μερικές χριστουγεννιάτικες πινελιές! Στο designdrops θα βρείτε χριστουγεννιάτικες πετσέτες μπάνιου και λαβέτες σε υπέροχα χρώματα και σχέδια!

Καλές Γιορτές!

Τελευταία Άρθρα