Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Η «συνταγή» για ένα αξέχαστο τραπέζι!

Η «συνταγή» για ένα αξέχαστο τραπέζι!
Μία καλή συνταγή και λίγο ταλέντο είναι αρκετά για να εξασφαλίσετε στους καλεσμένους σας ένα αξέχαστο δείπνο! Λάθος! Αν η μαγειρική είναι ένα από τα μεγάλα σας ταλέντα μην επαναπαύεστε! Μπορεί η νοστιμιά να είναι απαραίτητο «συστατικό» για να πετύχει η συνταγή ενός ονειρεμένου δείπνου, όμως με ένα μόνο συστατικό δεν μπορείτε να την πετύχετε. Προσθέστε λίγο πιπεράκι, λίγο αλατάκι και μπόλικη σαλτσούλα και είναι βέβαιο ότι όλοι θα θυμούνται αυτό το δείπνο για πάντα! Φυσικά, δε μιλάμε για το μενού, αλλά για τη διακόσμηση του χώρου όπου θα δειπνίσετε με τους καλεσμένους σας!
Ακολουθήστε μερικές απλές συμβουλές από τους ειδικούς του designdrops και κλέψτε τις εντυπώσεις!

       
1. Βάλτε χρώμα στο τραπέζι σας! Επιλέξτε ένα τραπεζομάντηλο με όμορφα χρώματα και περίτεχνα σχέδια. Για ένα ρομαντικό δείπνο προτιμήστε ένα τραπεζομάντηλο με παστέλ χρώματα και φλοράλ σχέδια, ενώ για ένα πιο επίσημο γεύμα προτιμήστε ένα τραπεζομάντηλο με λευκό χρώμα.
 
2.Δημιουργήστε διαφορετικά layers! Μην επαναπαυτείτε στην επιλογή ενός όμορφου τραπεζομάντηλου, αλλά τολμήστε τοποθετώντας πάνω του ένα runner ή ένα καρέ με τα ίδια σχέδια ή με παρόμοιες αποχρώσεις. Αυτό θα κάνει το τραπέζι σας να φαίνεται πιο πλούσιο και προσεγμένο.
 
3. Μην ξεχάσετε τα σουπλά! Τα σουπλά δεν έχουν μόνο χρηστικό ρόλο, αλλά και διακοσμητικό, αφού δημιουργούν ένα όμορφο πλαίσιο που θα αναδείξει το σερβίτσιο σας.
 
4. Για ένα πολυτελές αισθητικό αποτέλεσμα, τοποθετήστε επάνω στα πιάτα τις πετσέτες φαγητού. Μπορείτε να τις διακοσμήσετε με μεταλλικά, λαμπερά δαχτυλίδια ή να τις στολίσετε με ένα ανθισμένο λουλούδι και χρωματιστή κορδέλα, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
5. ​Τοποθετήστε κεριά! Βασικός παράγοντας για την επιτυχία ενός δείπνου είναι η ευχάριστη ατμόσφαιρα και αυτή μπορεί να τη δημιουργήσει μία σύνθεση κεριών στο κέντρο του τραπεζιού. Τα κεριά θα δημιουργήσουν χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ακόμα πιο φιλόξενη αύρα.
 
6. Προτιμήστε τα μονόχρωμα σερβίτσια ή εκείνα με το πιο λιτό design, αφού σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό τραπέζι θα δημιουργήσουν ένα αρμονικό τελικό αποτέλεσμα.
 
7. Τσιν –τσιν! Η έναρξη του δείπνου δηλώνεται πάντα με το τσούγκρισμα των ποτηριών και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, φροντίστε τα ποτήρια σας να είναι κρυστάλλινα ή έστω κολωνάτα και να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας με τις όμορφες αντανακλάσεις που θα δημιουργούν οι φλόγες των κεριών.
 
Και επειδή ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε τη διαδικασία του μαγειρέματος, σας προτείνουμε να φορέσετε μία ποδιά από την ανανεωμένη συλλογή του designdrops και να τη συνδυάσετε με τις αντίστοιχες πετσέτες κουζίνας και με τις πιάστρες για το φούρνο.
 
Τελευταία Άρθρα