Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Η μαγεία ενός shaggy χαλιού…

Η μαγεία ενός shaggy χαλιού…

Είναι αλήθεια πως όλοι ονειρευόμαστε ένα χώρο με όμορφη διακόσμηση και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ειδικά τον χειμώνα. Δεν είναι τόσο δύσκολο! Με ένα απλό αντικείμενο μπορείτε να το επιτύχετε! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ένα shaggy χαλί από την εκλεκτή συλλογή του designdrops!

 
Τα shaggy χαλιά θυμίζουν τις πάλαι ποτέ φλοκάτες, όμως είναι πολύ πιο σικάτα και απαλά. Είναι ιδανικά για κάθε χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας που χρειάζεται ανανέωση. Τοποθετώντας ένα shaggy χαλί στο σαλόνι σας θα το μετατρέψετε αμέσως σε ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης με μοντέρνα διακόσμηση και ζεστή ατμόσφαιρα.

Στρώνοντας το στο υπνοδωμάτιο ή στο παιδικό δωμάτιο είναι βέβαιο πως δε θα σταματήσετε να περπατάτε ξυπόλητοι, αφού τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας θα εθιστείτε στο εξαιρετικά απαλό και αφράτο πέλος του που θα χαϊδεύει τρυφερά τα πέλματά σας.
 


Μπορείτε να το τοποθετήσετε ακόμα και στο μπάνιο και να κάνετε το ψυχρό δάπεδο παρελθόν! Επίσης, θα σας προστατεύσει από ατυχήματα αφού είναι ιδιαιτέρως απορροφητικά χάρη στις μακριές ίνες του.



Μία νέα τάση στην κατηγορία των shaggy χαλιών, που αξίζει να ανακαλύψετε είναι τα χαλιά τύπου rabbit. Είναι εξαιρετικά απαλά χαλιά, με υψηλό και αφράτο πέλος που οι ίνες τους μοιάζουν με αυτές των λούτρινων παιχνιδιών. Τα συγκεκριμένα χαλιά θα σας εκπλήξουν με τη βελούδινη υφή τους αλλά και με την cozy ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο χώρο σας.

 

Και αν θέλετε να απογειώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας και να δημιουργήσετε τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός χειμερινού σαλέ, τότε μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας shaggy ή rabbit χαλί με διακοσμητικά μαξιλάρια και τραβέρσες ίδιου τύπου!
 

 
Μην το σκέφτεστε! Περιηγηθείτε στην εκπληκτική συλλογή των χαλιών μας και γοητεύστε τους πάντες με το γούστο σας! 

Τελευταία Άρθρα