Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Κουβέρτα: Επιλέξτε Την Ιδανική Για Εσάς!

Κουβέρτα: Επιλέξτε Την Ιδανική Για Εσάς!

Η κουβέρτα είναι το αγαπημένο σκέπασμα μικρών και μεγάλων, ειδικά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Τώρα, λοιπόν, που οι νύχτες γίνονται πιο δροσερές είναι η ιδανική στιγμή για να επιλέξετε μία ποιοτική, super soft κουβέρτα από το designdrops! Δείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα κάθε τύπου κουβέρτας που θα βρείτε στην εκλεκτή συλλογή μας και επιλέξετε εκείνη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Βαριές Κουβέρτες - Κουβερτοπαπλώματα:

Οι εξαιρετικά βαριές κουβέρτες εκτός από την πλούσια ζεστασιά που προσφέρουν λειτουργούν και σαν μια μεγάλη, «θεραπευτική» αγκαλιά μέσω της διέγερσης και της σταθμισμένης πίεσης. Πρόκειται για μία έξυπνη τεχνική που χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα του σώματος, μετατρέποντας την πρακτική θεραπεία σε μια άσκηση που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Οι βαριές κουβέρτες έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν την απελευθέρωση ντοπαμίνης και σεροτονίνης, ενώ μειώνουν την ορμόνη του στρες, την κορτιζόλη, και προάγουν την παραγωγή μελατονίνης, παρέχοντας έτσι μια πληθώρα πλεονεκτημάτων.

Βελουτέ Κουβέρτες:

Μια βελουτέ κουβέρτα προάγει έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο, δημιουργώντας ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα και αποβάλλοντας το άγχος, αφού η τρυφερή υφή της σας προσφέρει μία μοναδική αίσθηση. Οι βελουτέ κουβέρτες είναι κατασκευασμένες από συνθετικά νήματα, τα οποία έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε να σας γοητεύουν με την απαλότητά τους και να σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να κοιμάστε σε μία τρυφερή αγκαλιά.

Μάλλινες κουβέρτες:

Η κλασική μάλλινη κουβέρτα συνδέεται συχνά με χοντρά πλεκτά στυλ, αλλά μπορεί επίσης να είναι με λεπτή ύφανση. Συνήθως είναι όμορφα μαλακή, ζεστή και άνετη και μπορεί να σας προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ύπνου. Το μαλλί δε συγκρατεί την υγρασία, γεγονός που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να είναι «έδαφος» αναπαραγωγής για βακτήρια, ακάρεα κ.α. Επίσης, το μαλλί λειτουργεί θερμομονωτικά και κάνει την κουβέρτα πολύ ζεστή, γι αυτό μία μάλλινη κουβέρτα που είναι πιο ελαφριά από μία συνθετική συνήθως είναι πιο ζεστή.

Βαμβακερές κουβέρτες:

Οι βαμβακερές κουβέρτες είναι πολύ πιο εύκολες στη φροντίδα από τις μάλλινες και αποτελούν εξαίσια επιλογή για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Το βαμβάκι έχει την ικανότητα να απορροφά την υγρασία και να αντανακλά τη θερμότητα, επιτρέποντας στο δέρμα σας να αναπνέει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός σας, παρέχοντας την τέλεια κουβέρτα για όποιον του αρέσει να χώνεται κάτω από το σκέπασμα αλλά δε θέλει να ζεσταθεί πολύ.

Κουβέρτες από κασμίρ:

Το απόλυτο must στην πολυτέλεια! Οι κουβέρτες από κασμίρ είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για κουβέρτες και είναι ένα από τα πιο παρακμιακά υλικά που μπορείτε να προσθέσετε στο σπίτι σας. Έρχεται με υψηλότερη τιμή, αλλά προσφέρει επίσης μια σειρά από οφέλη. Γνωστό για την εξαιρετική απαλότητά του, είναι έως και οκτώ φορές πιο μονωτικό από το κανονικό μαλλί προβάτου, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ελαφρύ, ώστε να μη χρειάζεται να πιάσετε μια ογκώδη κουβέρτα όταν νιώθετε ότι κρυώνετε. Έχει επίσης εξαιρετική προσαρμοστικότητα στη θερμοκρασία, που σημαίνει ότι θα σας κρατήσει σε τέλεια θερμοκρασία ακόμα και τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Κουβέρτες Fleece:

Οι εξαιρετικά μαλακές, fleece κουβέρτες είναι ιδανικές για εσάς που σας αρέσει να χουχουλιάζετε τυλιγμένοι σε ένα ζεστό και απαλό σκέπασμα τις ψυχρές νύχτες. Συνήθως είναι κατασκευασμένες από συνθετικά νήματα και διακρίνονται για το λεπτό πέλος τους, γεγονός που τις καθιστά ακόμα πιο εύχρηστες και ιδανικές για όσους προτιμούν ένα σκέπασμα με μικρό βάρος.

Συνθετικές Κουβέρτες:

Οι συνθετικές κουβέρτες που θα βρείτε στην πλούσια συλλογή μας είναι κατασκευασμένες από πολυεστερικά ή ακρυλικά νήματα, τα οποία είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για τη μη ύπαρξη βλαβερών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Πρόκειται για ανθεκτικές κουβέρτες, οι οποίες είναι ζεστές και ιδανικές για τους περισσότερους μήνες του χρόνου αφού χάρη στο μέτριο βάρος τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοναδικό σκέπασμα αλλά και ως συμπληρωματικό με πάπλωμα τις κρύες χειμερινές νύχτες. Διατίθεται σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων και είναι εύκολες στη φροντίδα.

Πικέ Κουβέρτες:

Οι πικέ κουβέρτες είναι συνήθως κατασκευασμένες από φυσικά νήματα, όπως είναι τα βαμβακερά. Προτιμώνται κυρίως την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, καθώς είναι πιο ελαφριές και επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει λειτουργώντας θερμορυθμιστικά, αποτρέποντας την εφίδρωση και τη δυσφορία.

Κουβέρτες Καναπέ:

Όλοι λατρεύουμε εκείνη τη στιγμή που θα χαλαρώσουμε στον καναπέ σκεπασμένοι με μία ελαφριά κουβέρτα και θα απολαύσουμε το αγαπημένο μας ρόφημα διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας το νέο επεισόδιο της σειράς που έχουμε κολλήσει. Κάντε, λοιπόν, ακόμα πιο απολαυστική αυτήν στιγμή, επιλέγοντας μία κουβέρτα καναπέ από το designdrops!

Κουβέρτες πλεκτές, βελουτέ, καλοκαιρινές, πικέ, γούνινες και κάθε άλλου είδους θα βρείτε σε ασυναγώνιστες τιμές μόνο στην ανανεωμένη συλλογή μας! Είναι κατασκευασμένες από τα πιο ποιοτικά υλικά και σχεδιασμένες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας και να απογειώσουν την ποιότητα του ύπνου σας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα και σχέδιο και να πατήσετε το «Προσθήκη στο καλάθι»! 

 

Τελευταία Άρθρα