Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Καθαρά Δευτέρα: Οργανώστε αξέχαστα κούλουμα με συγγενείς και φίλους

Καθαρά Δευτέρα: Οργανώστε αξέχαστα κούλουμα με συγγενείς και φίλους

Κάποιοι περιμένουν το Σαββατοκύριακο για να ξεφαντώσουν σε μαγαζιά και δρόμους πλάι στους καρναβαλιστές και άλλοι το βλέπουν ως μία καλή ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση. Το σίγουρο, όμως, είναι πως την Καθαρά Δευτέρα θα πρέπει να τιμήσουμε τα έθιμα, να διοργανώσουμε τα κούλουμα, να πετάξουμε χαρταετό και να περάσουμε όμορφα με τους δικούς μας ανθρώπους. Το designdrops σας παρουσιάζει τα απαραίτητα, ώστε να περάσετε την ξεχωριστή αυτή ημέρα όπως της αρμόζει.

Οργάνωση Χώρου

Αρχικά πρέπει να επιλέξετε το μέρος που θα πραγματοποιήσετε τα κούλουμα, το οποίο θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση πεδινό και να το φυσά ελαφρύ αεράκι, που θα βοηθήσει στο να σηκωθεί ο χαρταετός. Έπειτα, είτε θα χρειαστείτε χαλιά, για να τα στρώσετε στο έδαφος είτε κάποιες καρέκλες και τουλάχιστον ένα τραπέζι. Τα έπιπλα θα πρέπει να είναι εξωτερικού χώρου για να μείνουν ανεπηρέαστα στις καιρικές συνθήκες. Όσον αφορά τα καθίσματα θα μπορούσατε να επιλέξετε πτυσσόμενες καρέκλες ή καρέκλες σκηνοθέτη, που είναι εύκολες στη μεταφορά, ενώ για ακόμα πιο αναπαυτικό κάθισμα αποκτήσετε κάποιο πουφ εξωτερικού χώρου ή μία αιώρα, που θα μπορούσατε να δέσετε μεταξύ δύο δέντρων. Πιθανότατα να σας φανεί χρήσιμη και μία ομπρέλα

Φαγητό 

Φυσικά, το μενού της ημέρας δε γίνεται να περιλαμβάνει κάτι άλλο πέρα από σαρακοστιανά εδέσματα. Ταραμοσαλάτα, χαλβάς, ελιές, τουρσί, φασολάδα, ντολμαδάκια γιαλαντζί και θαλασσινά είναι κάποια φαγητά που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι. Πώς όμως θα μεταφέρετε με ασφάλεια τα τρόφιμα αυτά; Τη λύση θα βρείτε στη μεγάλη συλλογή μας από δοχεία φαγητού και βάζα, που κλείνουν αεροστεγώς και διατηρούν τα τρόφιμα ασφαλή και φρέσκα. Τα εδέσματα αυτά μπορείτε να τα μεταφέρετε σε παραδοσιακά καλάθια, τσάντες ή σε κάποιο εργονομικό καλάθι πικ νικ. Σχετικά με τα ροφήματά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια θερμός, που θα τα κρατήσουν στην επιθυμητή θερμοκρασία, είτε τα προτιμάτε κρύα είτε ζεστά. Εάν από την άλλη θέλετε να παρασκευάσετε εκεί τον καφέ σας, αποκτήστε μία φορητή μηχανή καφέ

Διασκέδαση

Για να ολοκληρωθεί ιδανικά η μέρα θα πρέπει να λάβουν χώρα όλα τα απαραίτητα εθιμοτυπικά, που δεν είναι άλλα από το πέταγμα του χαρταετού και τον παραδοσιακό χορό. Προμηθευτείτε κάποιο φορητό και κατά προτίμηση αδιάβροχο ηχείο, βάλτε το να παίζει δημοτικά τραγούδια της περιοχής σας και χορέψτε με καμάρι. Επιπλέον, το πέταγμα του χαρταετού είναι μία διαδικασία εξαιρετικά ευχάριστη και διασκεδαστική τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους, για αυτό μην την παραλείψετε και θα δείτε πως θα περάσετε μία ιδιαιτέρως ευχάριστη και ευεργετική ημέρα για την ψυχολογία σας. 

Το designdrops είναι δίπλα σας για να κάνει πιο όμορφη, εύκολη και ευχάριστη την κάθε ημέρα, είτε πρόκειται για την πιο απλή είτε για την πιο ξεχωριστή. Έτσι και για την Καθαρά Δευτέρα σας παρέχει όλα όσο θα χρειαστείτε για να περάσετε υπέροχες στιγμές και να δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

 

Τελευταία Άρθρα