Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Νέα τάση στα μπαλκόνια: Χαλιά!

Νέα τάση στα μπαλκόνια: Χαλιά!

Τα τελευταία χρόνια τα χαλιά σε εξωτερικούς χώρους συναντώνται όλο και συχνότερα, αφού αναβαθμίζουν αισθητά τον χώρο και έχουν κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Στρώνοντας το ιδανικό χαλί στο μπαλκόνι σας θα το δείτε να μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης με μοντέρνο στυλ και cozy design!

 

 

Ο ρόλος του χαλιού σε έναν εξωτερικό χώρο δεν είναι μόνο διακοσμητικός αλλά και χρηστικός, αφού ανάλογα με το υλικό κατασκευής μπορεί να κάνει το δάπεδο του μπαλκονιού πιο δροσερό, πιο ασφαλές για τα παιδιά ή να λειτουργήσει ως πατάκι και να σας απαλλάξει από την ενοχλητική σκόνη.

Όσον αφορά το σχέδιο και τον τύπο οι επιλογές είναι πολλές και ικανές να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα!

 

 

Χαλιά πολυπροπυλενίου σε εξωτερικούς χώρους

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει προκύψει μετά την τεράστιας έκταση που έχει λάβει η συγκεκριμένη τάση, οι κατασκευαστές χαλιών έχουν στραφεί προς την παρασκευή χαλιών ειδικά κατασκευασμένων για εξωτερική χρήση. Πρόκειται για πλαστικά χαλιά, συνήθως φτιαγμένα από πολυπροπυλένιο, τα οποία παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, στη χρήση και στις καιρικές συνθήκες, καθώς συχνά είναι αδιάβροχα. Τα περισσότερα είναι πολύχρωμα, ώστε να δημιουργούν μία fancy και άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Τα χρώματά τους είναι ανεξίτηλα και ανθεκτικά στην ηλιακή ακτινοβολία, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται σε ιδιαιτέρως χαμηλά επίπεδα! 

Τοποθετήστε ψάθινα χαλιά στο μπαλκόνι σας!

Για εσάς που λατρεύετε τις tropical διακοσμητικές πινελιές και θέλετε να κάνετε το μπαλκόνι σας πιο εξωτικό, προτείνουμε χαλιά πλεγμένα από γιούτα! Τα ψάθινα χαλιά κερδίζουν τις εντυπώσεις χάρη στη φυσική τους εμφάνιση, πρέπει όμως να σημειώσετε ότι είναι λιγότερο ανθεκτικά από εκείνα που κατασκευάζονται ειδικά για εξωτερική χρήση. Θα συνιστούσαμε επομένως τη χρήση τους σε στεγασμένους εξωτερικούς χώρους. Τα ψάθινα χαλιά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά όταν επιλέγονται σε στρογγυλό σχήμα!

 

Μία κουρελού-κιλίμι θα απογειώσει τον εξωτερικό χώρο σας!

Τέλος, η αγαπημένη κουρελού δε θα μπορούσε να λείψει από τις επιλογές σας για το μπαλκόνι. Συνήθως είναι μικρότερη σε μέγεθος, οπότε μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε μικρά μπαλκόνια! Η κουρελού-κιλίμι είναι ιδανική για εσάς που είστε πιο επιφυλακτικοί με την ιδέα να τοποθετηθεί ένα χαλί στη βεράντα σας και αυτό γιατί είναι πιο οικονομική, πιο ευέλικτη αλλά εξίσου εντυπωσιακή! Τα πολλά και ιδιαίτερα συνδυασμένα χρώματά της θα μετατρέψουν το μπαλκόνι σας έναν επίγειο παράδεισο! Η κουρελού δεν προορίζεται αποκλειστικά για εξωτερική χρήση, γι αυτό δεν παρουσιάζει τόσο μεγάλη αντοχή όσο τα χαλιά εξωτερικού χώρου.

 

 

Όσο για το σχέδιο; Τα παραπάνω χαλιά δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα χαλιά εσωτερικού χώρου! Στο designdrops θα βρείτε τα πιο μοντέρνα σχέδια: γεωμετρικά, γραμμικά, ριγέ, φλοράλ, αφαιρετικά, μονόχρωμα ή ό,τι άλλο θελήσετε! Τολμήστε το και θα μας θυμηθείτε! 

FAQ:

  • Πώς να διακοσμήσω με χαλιά το μπαλκόνι μου;

Στο μπαλκόνι σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε χαλιά, που είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους, όπως τα πλαστικά χαλιά. Αν ο χώρος σας είναι στεγασμένος κατάλληλα για χρήση είναι και τα ψάθινα χαλιά ή τα κιλίμια. 

  • Τι χαλί να τοποθετήσω σε ένα μικρό μπαλκόνι; 

Το ιδανικό χαλί για ένα μικρό μπαλκόνι είναι το κιλίμι ή η κουρελού. Είναι χαλιά που συχνά τα βρίσκουμε σε μικρές διαστάσεις και διαθέτουν εντυπωσιακό design που ζωντανεύουν τον χώρο.

  • Πώς να ομορφύνω το μπαλκόνι μου; 

Στη μεγάλη γκάμα του designdrops θα βρείτε έπιπλα εξωτερικού χώρου, καλοκαιρινά χαλιά, φυτά εξωτερικού χώρου και πολλές ακόμα επιλογές για να δημιουργήσετε το μπαλκόνι των ονείρων σας. 

  • Μπορώ να τοποθετήσω ψάθινα χαλιά σε εξωτερικούς χώρους; 

Τα ψάθινα χαλιά παρουσιάζουν αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, αλλά όταν κατασκευάζονται από φυσικά υλικά, είναι προτιμότερο να τοποθετούνται σε στεγασμένους χώρους.

  • Ποιο είναι το ανθεκτικότερο χαλί για εξωτερικούς χώρους;

Τα χαλιά που παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι τα χαλιά που κατασκευάζονται από συνθετικά υλικά, όπως το πολυπροπυλένιο.

Τελευταία Άρθρα