Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Πατάκι Εισόδου: Τι να διαλέξω;

Πατάκι Εισόδου: Τι να διαλέξω;

Η είσοδος του σπιτιού ή της επιχείρησής σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες σας και ως γνωστόν η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική, γι αυτό φροντίστε την είσοδο, επιλέγοντας ένα μοντέρνο και λειτουργικό πατάκι εισόδου.

Ποιότητα:

Ανάλογα με το αν η είσοδος σας είναι υπαίθρια ή στεγασμένη, πρέπει να επιλέξετε και τον κατάλληλο τύπο ποδομάκτρου. Για μία υπαίθρια είσοδο προτείνουμε τα πλαστικά πατάκια, τα οποία παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, ενώ για στεγασμένους χώρους συνιστούμε πατάκια από κοκοφοίνικα, πολυεστερικά νήματα και γενικά πιο μαλακά συνθετικά υλικά, τα οποία είναι ανθεκτικά στη χρήση, απορροφητικά και καθαρίζουν αποτελεσματικότερα τις σόλες των παπουτσιών.

 

Αντιολισθητικό:

Βασική προϋπόθεση για το πατάκι της εισόδου σας θα πρέπει να είναι το αντιολισθητικό υπόστρωμα. Ένα ποδόμακτρο με αντιολισθητικό υπόστρωμα θα κάνει την είσοδο του σπιτιού σας πιο ασφαλή και θα παραμένει σταθερό, καθώς θα σκουπίζετε τα παπούτσια σας, γεγονός που σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Καθάρισμα:

Φυσικά, θα πρέπει να διαλέξετε ένα πατάκι που θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα, είτε σκουπίζοντάς το, είτε τινάζοντάς το είτε πλένοντάς το! Τα περισσότερα πατάκια της συλλογής μας είναι πλενόμενα. Τι καλύτερο από το να μπορείς να πλύνεις το αγαπημένο σου πατάκι ανά πάσα στιγμή και να το ξαναστρώνεις στην είσοδο σαν καινούριο! Εναλλακτικά τα πατάκια που δεν επιδέχονται πλύσιμο, όπως αυτά που είναι κατασκευασμένα από κοκοφοίνικα, μπορείτε να τα τινάζετε ή να τα σκουπίσετε τακτικά χωρίς σκληρό βουρτσάκι.

Σχέδιο και χρώμα:

Στην εκλεκτή συλλογή μας θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά πατάκια για οικιακές και επαγγελματικές εισόδους. Η επιλογή του σχεδίου και του χρώματος είναι υποκειμενική υπόθεση, γι αυτό επιλέξαμε πατάκια για κάθε στυλ. Για τους μοντέρνους τύπους προτείνουμε πατάκια με tropical σχέδιο, γεωμετρικό μοτίβο και ρίγες, ενώ για τους πιο κλασικούς διαθέτουμε ποδόμακτρα με κλασικό ανατολίτικο σχέδιο, vintage μοτίβο ή και μονόχρωμα. Τέλος, για όσους παραμένουν για πάντα παιδιά και λατρεύουν τα καρτούν και τα ζωάκια διαθέτουμε πατάκια με άκρως παιχνιδιάρικο σχέδιο! 

Και πολλά άλλα που θα σας κάνουν να μην ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μία ματιά και στα έπιπλα εισόδου, στα στοπ πόρτας και στα κασπώ της συλλογής μας, έτσι ώστε να απογειώσετε τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση της εισόδου του σπιτιού ή της επιχείρησής σας! 

Τελευταία Άρθρα