Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Οι 4 hot διακοσμητικές τάσεις για τα Χριστούγεννα 2024-2025!

Οι 4 hot διακοσμητικές τάσεις για τα Χριστούγεννα 2024-2025!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο αγαπημένη περίοδο μικρών και μεγάλων ξεκίνησε! Τα Χριστούγεννα φτάνουν κι εσείς ακόμα δεν έχετε στολίσει; Μην αγχώνεστε καθόλου! Οι ειδικοί του designdrops σας παρουσιάζουν τις πιο must διακοσμητικές τάσεις για φέτος! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να εμπνευστείτε από την αγαπημένη σας και να περιηγηθείτε στη χριστουγεννιάτικη συλλογή μας για να αποκτήσετε τα πιο όμορφα διακοσμητικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Παραδοσιακό στυλ!

Μία all time classic επιλογή που θα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά, αφού θα σας μεταφέρει στις πιο γλυκές παιδικές αναμνήσεις… τότε που περνούσατε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού παρέα με τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα! Για να εξασφαλίσετε, λοιπόν, παραδοσιακή, ζεστή διακόσμηση στο χώρο σας χρειάζεστε απλά διακοσμητικά και καλή διάθεση! Στολίστε ένα κλασικό έλατο με πολύχρωμα στολίδια και λαμπάκια και προτιμήστε το vintage αστέρι για την κορυφή. Προσθέστε κλαδιά πεύκων με κουκουνάρια και γκι σε διάφορα σημεία του χώρου σας, όπως είναι το τζάκι, τα παράθυρα, το τραπέζι κ.α. Φυσικά, από έναν χώρο με παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κόκκινες και κυπαρισσί λεπτομέρειες. Επιλέξτε τραβέρσες, διακοσμητικά μαξιλάρια και τραμεζομάντηλα σε αυτές τις αποχρώσεις και χαρίστε στο χώρο σας γιορτινή διάθεση και νοσταλγική ατμόσφαιρα που θα σας μεταφέρει στη θαλπωρή των παιδικών σας αναμνήσεων!

Minamal στυλ!

Για εσάς που αγαπάτε την κομψότητα και τη λιτότητα, όμως θέλετε να κάνετε το χώρο σας πιο γιορτινό, προτείνουμε το minimal στυλ! Ένα ψηλό, κομψό δέντρο σε πράσινο ή λευκό χρώμα αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Στολίστε το με μπάλες μίας ή δύο αποχρώσεων και με λαμπάκια που εκπέμπουν ψυχρό λευκό φως. Επιλέξτε διακοσμητικά μαξιλάρια, καρέ και σουπλά σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις, που θα είναι διακοσμημένα με γιορτινά μοτίβα.

Φουλ του καρό!

Το καρό είναι ένα αγαπημένο μοτίβο όλο το χρόνο, πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα! Στρώστε στο γιορτινό τραπέζι ένα καρό τραπεζομάντηλο σε κόκκινες αποχρώσεις και τοποθετήστε στο κέντρο του τραπεζιού μία όμορφη σύνθεση από κλαδάκια γκι, ξυλαράκια κανέλας, αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού και μεγάλα κεριά. Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν με τη διακόσμηση του εορταστικού δείπνου! Όσο για το σαλόνι σας μπορεί να γίνει πιο ευχάριστο και χουχουλιάρικο, επενδύοντας τα μαξιλάρια σας με χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές μαξιλαροθήκες και στρώνοντας ως ριχτάρι την αγαπημένη σας κουβέρτα καναπέ με γούνα. Φανταστείτε το… μία cozy γωνιά χαλάρωσης για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα! Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε καρό κορδέλες και να δημιουργήσετε όμορφους φιόγκους για να στολίσετε το δέντρο σας!

Glam Christmas!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι λίγο διαφορετικά από τις άλλες χρονιές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι μίζερα και βαρετά! Μπορείτε να διατηρήσετε ακμαίο το γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα προσθέτοντας στο χώρο σας λίγη χριστουγεννιάτικη πολυτέλεια! Στολίστε το δέντρο σας με λαμπερές μπάλες σε μεταλλικές αποχρώσεις, που αποτελούν και ένα από τα μεγαλύτερα must της φετινής διακόσμησης. Προσθέστε λευκά είδη με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες και εξασφαλίστε στο χώρο σας γιορτινή πολυτέλεια και απαράμιλλο στυλ! Στολίστε το τραπέζι όπου θα απολαύσετε το γιορτινό δείπνο, με κλαδιά πεύκου, χρυσά στολίδια και χρυσά κηροπήγια με λευκά κεριά… τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν την πιο πλούσια και γιορτινή ατμόσφαιρα! Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο χρυσό αστέρι στην κορυφή του δέντρου, καθώς αυτό θα απογειώσει το design του χώρου σας και θα σας «οδηγήσει» στην πιο ζεστή και φιλόξενη γωνιά του κόσμου… στο σπίτι σας!

 

Μικρά tips για ακόμα πιο εορταστική ατμόσφαιρα:

- Ανάψτε κεριά! Τα κεριά θα προσφέρουν στο χώρο σας ζεστασιά, φιλόξενη ατμόσφαιρα και θαλπωρή!

- Δημιουργήστε γιορτινή ατμόσφαιρα ακόμα και στο μπάνιο και στην κουζίνα σας, επιλέγοντας πετσέτες με χριστουγεννιάτικα σχέδια! 

- Μαγειρέψτε το φαγητό του χριστουγεννιάτικου δείπνου με χριστουγεννιάτικη μουσική, καλό κρασί και την αγαπημένη σας παρέα! 

 

Τελευταία Άρθρα