Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Κουζίνα: Τα gadget που θα σας βοηθήσουν να κάνετε θαύματα!

Κουζίνα: Τα gadget που θα σας βοηθήσουν να κάνετε θαύματα!

Η τεχνολογία προχωρά και κάνει τη ζωή μας ευκολότερη σε διάφορους τομείς. Ένας από αυτούς είναι και ο τομέας της κουζίνας. Ολοένα και περισσότερα gadget κάνουν την εμφάνισή τους και σας προσφέρουν δυνατότητες που μπορεί να μην είχατε καν φανταστεί πως θα τις είχατε στην κουζίνα σας. Για αυτό μη μένετε πίσω, μπείτε και εσείς στον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας και θα τον λατρέψετε!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να σας παρουσιάσει χρήσιμες συσκευές, ώστε να παρασκευάσετε τα πιο γευστικά φαγητά, snack, γλυκά και ροφήματα εύκολα και γρήγορα. 

Μαγειρική

Ξεκινώντας με το μαγείρεμα δε γίνεται να μην αναφερθούν συσκευές όπως το φουρνάκι, οι εστίες και η γκριλιέρα, που είναι απαραίτητες για κάθε κουζίνα. Με αυτές μπορείτε να μαγειρέψετε οποιοδήποτε φαγητό, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Όσον αφορά την προετοιμασία του φαγητού εξαιρετικά χρήσιμοι είναι οι πολυκόπτες, ηλεκτρικοί και μη, καθώς θα σας βοηθήσουν να τεμαχίσετε τα τρόφιμα στο μέγεθος και το σχήμα που θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού ή με μία απλή κίνηση. Επιπλέον, gadgets που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας είναι συσκευές ακριβείας, όπως μία ζυγαριά, ένα χρονόμετρο ή ένα θερμόμετρο. Τέλος, αξίζει να ρίξετε μία ματιά στη συσκευή παρασκευής ρυζιού και στον αυγοβραστήρα.

Ζαχαροπλαστική

Επειδή πάντα μετά το φαγητό έρχεται το επιδόρπιο δε θα μπορούσαμε να μη σας προτείνουμε συσκευές, με τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γλυκό εύκολα και γρήγορα. Μία κουζινομηχανή και ένα μπλέντερ θα σας βοηθήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του γλυκού. Εάν θέλετε να κινηθείτε πιο safe, αποκτήστε μία βαφλιέρα και μία παγωτομηχανή, γιατί ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μία βάφλα με παγωτό;

Snack 

Σίγουρα θα έχετε βρεθεί σε αυτή την περίσταση, που θα ευχόσασταν να έχετε κάποια συσκευή που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε ένα snack εύκολα και γρήγορα. Αυτές οι συσκευές πλέον μπορούν να γίνουν δικές σας και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Για παράδειγμα, εάν έχετε κανονίσει movie night με τους φίλους σας, η μηχανή ποπ κορν είναι απαραίτητη, καθώς θα παρασκευάσει ζεστό και μυρωδάτο ποπ κορν στο άψε σβήσε. Από την άλλη, αν το πρόγραμμα έχει επιτραπέζιο παιχνίδι με την οικογένεια, μπορείτε να ετοιμάσετε κρέπες, είτε γλυκές είτε αλμυρές, με τη χρήση της κρεπιέρας. Φυσικά, δε γίνεται να μην αναφερθούν η τοστιέρα και η φρυγανιέρα, που θα προσδώσουν γεύση και ποικιλία στο πρωινό σας και όχι μόνο. 

Ροφήματα

Εννοείται πως δε θα ξεχνούσαμε τον τομέα των ροφημάτων! Χάρη στην τεχνολογία, πλέον, μπορούμε να παρασκευάσουμε μόνοι στο σπίτι μας το αγαπημένο μας ρόφημα, χωρίς να χρειάζεται να πάμε σε κάποια καφετέρια για να το απολαύσουμε. Οποιοδήποτε είδος καφέ και αν προτιμάτε, στη μεγάλη μας συλλογή θα βρείτε σίγουρα τη συσκευή που θα τον παρασκευάζει. Μηχανές espresso, γαλλικού, φραπιέρες, ηλεκτρικά μπρίκια και πολλές ακόμα συσκευές θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ με μερικές απλές κινήσεις. Εξαιρετικά χρήσιμες συσκευές είναι και οι φορητές συσκευές καφέ, που θα σας βοηθήσουν να παρασκευάσετε καφέ ακόμα και όταν βρίσκεστε σε κάποια εκδρομή ή κατά τη διάρκεια του πικ νικ. Αν πάλι προτιμάτε το τσάι ή τα αφεψήματα, οπωσδήποτε θα χρειαστείτε έναν βραστήρα και μία τσαγιέρα, για να φτιάξετε το ζεστό και μυρωδάτο σας ρόφημα και έπειτα να μπείτε κάτω από την κουβέρτα συνεχίζοντας το διάβασμα του αγαπημένου σας βιβλίου ή βάζοντας το επόμενο επεισόδιο της σειράς που λατρεύετε να βλέπετε ξανά και ξανά. 

Χυμοί-Κοκτέιλ

Μήπως προτιμάτε έναν φυσικό χυμό ή ένα smoothie, γεμάτο με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά; Τότε αποκτήστε έναν αποχυμωτή, έναν στίφτη ή ένα μπλέντερ και δημιουργήστε συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών που δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα είχαν αυτό το γευστικό αποτέλεσμα. Εάν από την άλλη είστε του ποτού και του κοκτέιλ, ένα σετ ραβδομπλέντερ και ένας παγοθραύστης είναι τα ιδανικά gadget για εσάς και πλέον δε θα χρειάζεται να πηγαίνετε σε bar και να χρυσοπληρώνετε το Mai tai ή το Caipirinia σας.  

Όλες αυτές και πολλές ακόμα συσκευές μπορείτε να τις βρείτε στη μεγάλη γκάμα του designdrops. Επιλέξτε με γνώμονα την ποιότητα και την εργονομία και μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε!

 

Τελευταία Άρθρα