Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια!

Οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια!

Τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων! Όλοι έχουν ένα πλατύ χαμόγελο, στολίζουν τα πάντα δημιουργώντας την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα και συγκεντρώνονται με τις οικογένειές τους για να γευματίσουν και να ανταλλάξουν δώρα και ευχές! Υπάρχει, όμως, μία σκέψη που στριφογυρίζει στο μυαλό όλων μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα: «Τι δώρο να πάρω στον καθένα και πώς θα γίνει να μην ξεφύγω από το budget;»
Σε αυτό το σημείο έρχεται το designdrops για να σας προτείνει ιδέες για όμορφα, χρήσιμα, οικονομικά και πρωτότυπα δώρα, για να κάνετε τους αγαπημένους σας να αισθανθούν ακόμα πιο τυχεροί που σας έχουν στη ζωή τους!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά designdrops

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τη Μαμα:

Είναι ο άνθρωπος που δίνει τα πάντα για εσάς χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα, γι αυτό του αξίζει το καλύτερο δώρο. Η μαμά λατρεύει τα οικογενειακά τραπέζια, όπου έχει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα συγκεντρωμένα γύρω της, γι αυτό θα εκτιμούσε ιδιαιτέρως ένα δώρο που θα τη βοηθούσε να προετοιμάσει το δείπνο ή να στολίσει το τραπέζι. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να επιλέξετε κάποιο μαγειρικό σκεύος ή ένα πανέμορφο τραπεζομάντηλο, συνδυασμένο με την αντίστοιχη τραβέρσα ή να δημιουργήσετε ένα σετ χριστουγεννιάτικων δώρων με τα παραπάνω. Επιπλέον, επιλογές για γυναικεία δώρα θα βρείτε στην κατηγορία χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον μπαμπά designdrops

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τον Μπαμπα:

Ο μπαμπάς είναι αυτός που χρειάζεται μία τρυφερή αγκαλιά, όμως επειδή είναι η κολώνα του σπιτιού και θέλει να δείχνει πιο σκληρός δεν τη ζητάει. Χαρίστε του, λοιπόν, την πιο τρυφερή αγκαλιά, κάνοντάς του δώρο ένα βαμβακερό μπουρνούζι πολυτελείας ή άλλες επιλογές που θα βρείτε στην εκλεκτή συλλογή του designdrops με χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες

Και αν θέλετε να κάνετε ένα κοινό δώρο στους γονείς σας και να τους δείτε να ανοίγουν μαζί τη μεγάλη συσκευασία του δώρου σας, τότε ιδανική επιλογή είναι ένα κουβερτοπάπλωμα. Είναι ζεστό, χουχουλιάρικο, πρακτικό και θα τους εξασφαλίσει άπειρες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για την αδερφή designdrops

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για την Αδερφή:

Η αδερφή σας είναι ο άνθρωπος που σας καταλαβαίνει περισσότερο από τον καθένα, σας στηρίζει στα δύσκολα και περνάτε πολλές ώρες μαζί, για αυτό πείτε της ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχει στη ζωή σας, χαρίζοντάς της κάτι πρακτικό ή διακοσμητικό. Ένα κραγιόν, μία τσάντα, ένα πορτοφόλι ή ένα αγαπησιάρικο διακοσμητικό μαξιλάρι είναι εξαιρετικές επιλογές!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον αδερφό designdrops

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τον Αδερφό:

Μία σχέση λατρείας! Τσακώνεστε για τα πάντα μαζί του, χωρίς λόγο και αιτία, μόνο και μόνο επειδή σας αρέσει να τον τσαντίζετε, όμως είναι ο άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα σας και ξέρετε ότι όσο και να τσακωθείτε θα είναι πάντα ο ένας κομμάτι του άλλου! Για τον αγαπημένο σας αδερφό, λοιπόν, επιλέξτε κάτι χρηστικό, αφού ως γνωστόν σιχαίνεται τα διακοσμητικά μπιχλιμπίδια. Ξεφύγετε από τα κλασικά δώρα ρούχων και χαρίστε του κάτι διαφορετικό. Ένα ρολόι, ένα φωτιστικό γραφείου για τη δουλειά ή ένα ανατομικό μαξιλάρι για βελτιώσει τις επιδόσεις του στο αγαπημένο του «άθλημα», τον ύπνο.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον/την σύντροφο designdrops

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τον/την Σύντροφο:

Έχετε εξαντλήσει όλες τις επιλογές; Μπλούζες, πουκάμισα, γραβάτες, τσάντες και ρολόγια τον/την κάνουν πλέον να ανοίγει το δώρο του/της γνωρίζοντας ήδη τι υπάρχει μέσα στη συσκευασία; Κάντε τη διαφορά χαρίζοντας κάτι πρωτότυπο και χρηστικό, όπως είναι ένα πάπλωμα, μία κουβέρτα καναπέ ή ένας καθρέπτης. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ρομαντικό μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι για δύο και να πληρώσετε τα εισιτήρια ή το ξενοδοχείο και… μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, μίας και το χριστουγεννιάτικο αυτό δώρο θα αφορά συνολικά το ζευγάρι!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά designdrops

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Παιδιά:

Όλοι προσφέρουν για δώρο παιχνίδια στα παιδιά. Αφήστε τη γιαγιά και τον παππού να πάρουν τα παιχνίδια στα εγγόνια ή τους νονούς για τα βαφτιστήρια τους και εσείς επιλέξτε κάτι πιο χρηστικό για τον μικρό μπόμπιρα ή για τη γλυκιά πριγκιπισσούλα. Στο designdrops θα βρείτε παιδικά λευκά είδη και βρεφικά λευκά είδη ή παιδικά φωτιστικά, που θα λατρέψουν τα παιδάκια και θα διευκολύνουν τους γονείς. Εάν ψάχνετε δώρα για εφήβους ή έφηβες, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές επιλογές στην κατηγορία χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον παππού ή την γιαγιά designdrops

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τον Παππού και την Γιαγια:

Από την παιδική σας ηλικία η γιαγιά ήταν αυτή που σας μαγείρευε πάντα το αγαπημένο σας φαγητό και ήθελε να σας μάθει τα μυστικά της κουζίνας. Δωρίστε της, λοιπόν, μία ποδιά και πετσέτες κουζίνας και αφιερώστε χρόνο για να μαγειρέψετε μαζί της το αγαπημένο της φαγητό. Ο παππούς, από την άλλη, το μόνο που θέλει είναι ηρεμία, χαλάρωση και ξεκούραση, γι’ αυτό καλό θα ήταν να του χαρίσετε ένα αναπαυτικό μαξιλάρι, μία κουβέρτα ή αν μπορείτε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα είναι βέβαιο πως θα ξετρελαινόταν αν είχε τη δική του μπερζέρα με υποπόδιο. Εάν ψάχνετε ένα συμβολικό δώρο, μπορείτε να τους χαρίσετε ένα χριστουγεννιάτικο γούρι ή άλλα παρόμοια χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα.


Χαρίστε στους ανθρώπους σας άπειρα χαμόγελα και δείξτε τους την αγάπη σας με τα έξυπνα χριστουγεννιάτικα δώρα από την ανανεωμένη συλλογή του designdrops! Κάντε την παραγγελία σας τώρα και επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές μας! Εάν οι παραπάνω συμβουλές σας φάνηκαν χρήσιμες, ρίξτε μία ματιά στο blog μας «Tips για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!» και δημιουργήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ονειρεύεστε. 
Καλά Χριστούγεννα!

Συχνές Ερωτήσεις για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα; 

Τι χριστουγεννιάτικο δώρο να πάρω στον άντρα μου; 

  • Η επιλογή του χριστουγεννιάτικου δώρου για τον σύντροφό σας μπορεί να εξαρτηθεί από τα ενδιαφέροντά του, τον τρόπο ζωής του και τις προσωπικές του προτιμήσεις. Ένα κομψό ρολόι, ένα ζευγάρι ποιοτικά γυαλιά ηλίου ή ένα αξεσουάρ μόδας, όπως ένα πορτοφόλι ή μία τσάντα που θα ταιριάζουν στο στυλ του είναι εξαιρετικές επιλογές. Αν ο άντρας σας αγαπά την τεχνολογία, ένα νέο gadget, ένα ηχείο bluetooth ή ένα smartwatch μπορεί να τον κάνει χαρούμενο. Ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο υψηλής κουζίνας, το αγαπημένο του κρασί μπορούν να του προσφέρουν απολαυστικές εμπειρίες. Πολλές ακόμη πρωτότυπες και ποιοτικές επιλογές θα βρείτε και στην κατηγορίες μας δώρα για άντρες

Τι δώρο να πάρω στη γυναίκα μου; 

  • Για να επιλέξετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τη γυναίκα σας θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ενδιαφέροντά, το στυλ και τις προτιμήσεις της. Ένα όμορφο κόσμημα, όπως ένα κολιέ, ένα δαχτυλίδι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή. Ένα πακέτο ευεξίας, μια συνδρομή σε ένα spa, ή προϊόντα φυσικής κατάστασης και ευεξίας, που θα της προσφέρουν χαλάρωση και αναζωογόνηση είναι δώρα που θα τα εκτιμήσει πολύ. Ένα χριστουγεννιάτικο γούρι για την καινούργια χρονιά ή ένα όμορφο αξεσουάρ διακόσμησης για το σπίτι, όπως ένας πίνακας, ένα ρολόι τοίχου, ή ένα φωτιστικό αποτελούν επίσης εξαιρετικές επιλογές. Τέλος, μπορείτε να της προσφέρετε ένα δώρο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και δείχνει της αφοσίωση και της αγάπη σας. Μπορεί να είναι κάτι που έχετε κατασκευάσει εσείς, ή κάτι που σχετίζεται με μια κοινή εμπειρία.

Πότε δίνουμε τα δώρα των Χριστουγέννων;

  • Η παράδοση του δώρου των Χριστουγέννων διαφέρει ανάλογα με τον πολιτισμό και τις προσωπικές προτιμήσεις. Συνήθως, τα δώρα των Χριστουγέννων δίνονται στο διάστημα: από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Τα δώρα μπορεί να δοθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας των Χριστουγέννων (25η Δεκεμβρίου), ενώ πολλοί άνθρωποι προτιμούν να δίνουν τα δώρα τους κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου δείπνου, όταν η οικογένεια συγκεντρώνεται για να γιορτάσει μαζί. Σε πολλά σπίτια, τα παιδιά ξυπνούν το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου και βρίσκουν τα δώρα τους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Γενικότερα, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες για την παράδοση των δώρων, εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε ατόμου. 

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα 2023;

  • Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, στις 22 Δεκεμβρίου και οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία μετά τα Θεοφάνια, δηλαδή τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου.

Ποιες είναι οι καλύτερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα;

  • Οι ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις του ατόμου που πρόκειται να λάβει το δώρο. Υψηλής ποιότητας κουζινικά είδη, όπως ένα μίξερ, μία καφετιέρα ή ένα σετ μαγειρικών σκευών για τους λάτρεις της μαγειρικής. Ένα βιβλίο από τον αγαπημένο συγγραφέα τους ή ένα βιβλίο σε ένα θέμα που τους ενδιαφέρει. Δώρο που συνδέονται με μια εμπειρία, όπως ένα ταξίδι ή μια συναυλία. Ένα σετ καλλυντικών, ένα αγαπημένο άρωμα, ή προϊόντα περιποίησης. Γκατζετς και αξεσουάρ τεχνολογίας, όπως ακουστικά headphones, ακουστικά earphones και ηχεία. Ένα ζευγάρι ζεστές πιτζάμες, ένα μαλακό ζευγάρι παντόφλες, ή μια απαλή κουβέρτα. Καλοσχεδιασμένα διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, όπως κηροπήγια, χριστουγεννιάτικα στολίδια ή ένα βάζο. Για τους λάτρεις του αθλητισμού μπορείτε να επιλέξετε αθλητικά ρούχα, εξοπλισμός γυμναστικής ή εισιτήρια για γήπεδο.

Τι δώρο να επιλέξω για το secret santa;

  • Το secret santa είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορεί να λάβει χώρα μεταξύ των μελών της οικογένειας, μεταξύ φίλων ή των συναδέλφων. Για το secret santa μπορείτε να επιλέξετε διάφορα δώρα, όπως χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χειροποίητα δώρα, αξεσουάρ γραφείου, κάποιο βιβλίο, ένα καλό κρασί, ένα σετ τσαγιού, ένα μπουκάλι - θερμός ή άλλα αθλητικά είδη.

Τι επιλογές έχω σε χριστουγεννιατικα δώρα για εφήβους;

  • Επιλέγοντας χριστουγεννιάτικο δώρο για κάποιον έφηβο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα ενδιαφέροντά του και χαρακτήρα του. Μία υπέροχη ιδέα είναι τα αξεσουάρ τεχνολογίας, όπως ακουστικά, power bank, ένα φορητό ηχείο ή αξεσουάρ για ηλεκτρονικό υπολογιστή. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε είδη ρουχισμού, όπως φούτερ με αγαπημένα σχέδια ή λογότυπα, αθλητικά παπούτσια, σκουφάκια ή γάντια. Ακόμα μία ιδέα είναι οι αφίσες ή οι κορνίζες με αγαπημένα του πρόσωπα, όπως τραγουδιστές και ήρωες. Μία άλλη επιλογή είναι ένα φωτιστικό για το υπνοδωμάτιο ή ένα φωτιστικό γραφείου. Τέλος, τα παιχνίδια για μεγαλύτερα παιδιά, όπως τα συλλεκτικά Lego ή οι συλλεκτικές φιγούρες δράσης είναι μία καταπληκτική επιλογή. 

Τι επιλογές έχω σε χριστουγεννιατικα δώρα για τη δασκαλα των παιδιων;

  • Οι δασκάλες είναι σημαντικές στη ζωή των παιδιών και η επιλογή ενός χριστουγεννιάτικου δώρου για αυτές μπορεί να είναι μια όμορφη έκφραση ευγνωμοσύνης και εκτίμησης. Μια όμορφη κούπα, ένα βιβλίο με ευχές και αποφθέγματα, ένα όμορφο σημειωματάριο ή ημερολόγιο για να κρατά τις σκέψεις της είναι κάποια καταπληκτική επιλογή. Επιπλέον μπορείτε να της προσφέρετε ένα κομψό κολιέ, ένα βραχιόλι ή κάποιο άλλο κόσμημα. Μία άλλη επιλογή είναι τα διακοσμητικά για το σπίτι, όπως μία κορνίζα, μία βάση κοσμημάτων ή κομψά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Αναλογιστείτε τα ενδιαφέροντα και τον χαρακτήρα της δασκάλας για να επιλέξετε ένα δώρο που θα εκτιμήσει πραγματικά!

Τι επιλογές έχω σε χριστουγεννιάτικα δώρα για ζευγάρι;

Ποια ειναι τα πιο ώραια χριστουγεννιατικά δωρα για παιδια;

Γιατι παίρνουμε γούρια τα Χριστούγεννα;

  • Η παράδοση με τα γούρια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων έχει ρίζες σε πολλές διαφορετικές πολιτιστικές παραδόσεις. Η έννοια του γούριου συνδέεται συχνά με την ευημερία, την υγεία, και την ευτυχία, και γι' αυτό πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να παίρνουν γούρια κατά τη διάρκεια των γιορτών. Καλωσορίστε και εσείς το νέο έτος με τα όμορφα και τυχερά γούρια από το designdrops!

Πώς μπορώ να φτιάξω μια χριστουγεννιάτικη λίστα δώρων;

Η δημιουργία μιας χριστουγεννιάτικης λίστας δώρων είναι μια υπέροχη ιδέα για να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να προσφέρετε τα κατάλληλα δώρα σους φίλους και στην οικογένειά σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να φτιάξετε την σωστή χριστουγεννιάτικη λίστα δώρων:

  • Αρχίστε Νωρίς: Ξεκινήστε τη λίστα σας αρκετές εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να σκεφτείτε και να οργανώσετε τις ιδέες σας.
  • Σημειώστε Προτιμήσεις: Σημειώστε τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων στη λίστα σας. Ποια είναι τα χόμπι τους; Τι τους αρέσει να κάνουν στον ελεύθερο τους χρόνο; Ποια είναι τα αγαπημένα τους χρώματα ή στυλ;
  • Σκεφτείτε Πρακτικά: Σκεφτείτε για πρακτικά δώρα που θα χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή ζωή τους. Κάποιος που αγαπά τη ζαχαροπλαστική θα εκτιμήσει ίσως νέα κουζινικά είδη ζαχαροπλαστικής, ενώ ένας υπναράς θα χαρί με ένα ανατομικό μαξιλάρι.
  • Ελέγξτε τον Προυπολογισμό σας: Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Προτιμήστε δώρα που ανταποκρίνονται στον προϋπολογισμό σας.
  • Καταγράψτε Ιδέες: Καταγράψτε ιδέες όποτε σας έρχονται στο μυαλό. Μια λίστα προτιμήσεων σε ένα κινητό τηλέφωνο ή σε ένα σημειωματάριο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.
  • Αναζητήστε Online: Εξετάστε online καταστήματα για να βρείτε περισσότερες ιδέες και επιλογές.
  • Ρωτήστε Άμεσα: Μην διστάσετε να ρωτήσετε τα άτομα στη λίστα σας αν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που επιθυμούν.
  • Κρατήστε τη Λίστα Ενημερωμένη: Ενημερώστε τη λίστα σας, καθώς προχωράει ο χρόνος. Προσθέστε νέες ιδέες και αφαιρέστε τις παλιές αν χρειαστεί.
Τελευταία Άρθρα