Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Υιοθετήστε μερικά εύκολα tips από την διακόσμηση των ξενοδοχείων!

Υιοθετήστε μερικά εύκολα tips από την διακόσμηση των ξενοδοχείων!

Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων οι διακοσμητές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν πρόκειται να διαμορφώσουν τους χώρους των ξενοδοχείων. Για αυτό και εμείς σας προτείνουμε τις βασικές αρχές που ακολουθούν για να της υιοθετήσετε για τον δικό σας χώρο!
Ακολουθούν μερικοί τρόποι που σας παρακινούν για μικρές αλλαγές, εδώ και τώρα. 

 

Οργανώστε το χώρο σας αποτελεσματικά! Αποφύγετε περιττά αντικείμενα, ακραίες χρωματικές αντιθέσεις και ακαταστασία και αφήστε το χώρο σας να «αναπνεύσει». Αποφύγετε να κολλάτε τα έπιπλα στους τοίχους, όπως για παράδειγμα τον καναπέ, άλλα τοποθετήστε τους πιο κεντρικά και ολοκληρώστε το look με ένα εντυπωσιακό χαλί.



Δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα σαςΕπιλέξτε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα που θα χαρίσει μια πολυτελή αίσθηση. Φυσικά, για το makeover  της κρεβατοκάμαρας σας πρέπει να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή, άρα επενδύστε στο κρεβάτι σας καθότι είναι το σημαντικότερο έπιπλο του υπνοδωματίου σας και στο στρώμα σας. Αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική επένδυση και να κρατήσετε το στρώμα σας σαν καινούριο για χρόνια …καλύψτε το με ένα ποιοτικό κάλυμμα. Χαρίστε στο κρεβάτι σας το look που του αξίζει δίνοντας έμφαση στα κλινοσκεπάσματα που επιλέγετε αλλά και τον τρόπο που τα στρώνετε. 



Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα post ο σωστός φωτισμός είναι αυτός που έχει την ένταση στον βαθμό που σας εξυπηρετεί (σε πρακτικό επίπεδο) και σας ξεκουράζει. Άρα οι ανάγκες για κάθε δωμάτιο διαφοροποιούνται. Το φυσικό φως είναι επιθυμητό κατά τη διάρκεια της μέρας, ωστόσο ένας έμμεσος θερμός φωτισμός στην οροφή είναι απαραίτητος αν το φυσικό φως δεν αρκεί. Για να αποκτήσετε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε μετά τη δύση του ηλίου χρησιμοποιήστε μία ή δυο πηγές θερμού φωτός είτε με σποτ ή με επιτραπέζια φωτιστικά που θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες ηρεμίας. Επενδύστε σε μια μεγάλη πολυθρόνα και τοποθετήστε τη στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας, δημιουργώντας την προσωπική σας γωνιά όπου νιώθετε άνετα και απολαμβάνετε στιγμές αποφόρτισης διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο. Σας προτείνουμε να φωτίστε τη γωνιά σας με ένα εντυπωσιακό φωτιστικό δαπέδου.



Δημιουργήστε την αξιοζήλευτη αίσθηση spa στο μπάνιο σας διακοσμώντας το με έναν δίσκο με αρωματικά σαπούνια, κεριά και λουλούδια. Επιλέξτε πετσέτες στο ίδιο χρώμα - το λευκό είναι η κλασική επιλογή που ποτέ δεν απογοητεύει. Απαλλάξτε το μπάνιο από καθετί φθαρμένο επιλέγοντας αυτό που χρειάζεστε μέσα από τη συλλογή μας.

Τελευταία Άρθρα