Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Αν τα ζώδια ήταν αντικείμενα...

Αν τα ζώδια ήταν αντικείμενα...

Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε διάφορα αντικείμενα, που το καθένα διακρίνεται για κάποια χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με αυτά τα χαρακτηριστικά, το designdrops συνδέει χρήσιμα αντικείμενα με ζώδια και σας τα παρουσιάζει. 

Κριός

Ξεκινώντας από τον κριό, ένα ζώδιο που διακρίνεται για τον δυναμισμό και τις ηγετικές του ικανότητες, δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από ένα φωτιστικό. Δηλαδή, ένα αντικείμενο το οποίο με τη λάμψη και την ισχύ του καθορίζει την ατμόσφαιρα σε ένα ολόκληρο περιβάλλον και ξεχωρίζει σε κύρος και ένταση από καθετί άλλο στον χώρο. 

Ταύρος

Ο ταύρος θα ήταν ένα ρολόι, άλλα όχι ένα τυχαίο ρολόι. Ένα ρολόι που δε χάνει ούτε δευτερόλεπτο, που παρουσιάζει την ώρα με την ίδια ακρίβεια και ρεαλιστικότητα, που χαρακτηρίζουν και τα λόγια ενός ταύρου. Εξωτερικά το ρολόι θα ήταν κομψό, όμορφο και περήφανο, με κάποια στοιχεία γλυκύτητας και ερωτισμού.

Δίδυμος

Ο δίδυμος ως ζώδιο του αέρα αποτελεί εξωστρεφές ζώδιο, που έχει ανάγκη από επικοινωνία και περιπέτεια. Οπότε συνδέετε με ένα αντικείμενο, που δεν μπορεί να μείνει κλεισμένο στο σπίτι, που έχει ανάγκη να δει νέα μέρη και να έχει επαφή με ανθρώπους. Αυτό το αντικείμενο είναι το σακίδιο πλάτης, το οποίο το έχουμε μαζί μας στις εξορμήσεις και βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με το σώμα μας. 

Καρκίνος

Η τρυφερότητα, ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός ενός καρκίνου θα μπορούσε να αποτυπωθεί μόνο σε έναν πίνακα. Έναν πίνακα τόσο εκφραστικό και συγχρόνως σαγηνευτικό όσο τα μάτια του καρκίνου. Ο πίνακας αυτός θα αγαπούσε τον χώρο που θα κοσμούσε, αλλά συγχρόνως θα είχε την ανάγκη να λατρευτεί από τους επισκέπτες. 

Λέων

Την ένταση ενός λέοντα θα μπορούσε να την εκφράσει μόνο ένα ηχείο. Αυτό το ηχείο θα είχε τη δυνατότητα να παίξει από την πιο εκκωφαντική ροκ μουσική, μέχρι την πιο ερωτική μελωδία. Εκτός από την παραγωγικότητά, όμως, θα ξεχώριζε και για την πληθωρική και προσεγμένη εξωτερική του εμφάνιση. 

Παρθένος

Με βασικά χαρακτηριστικά την απλότητα, τη δοτικότητα και τον ρομαντισμό, το αντικείμενο που θα περιέγραφε έναν παρθένο είναι το μαξιλάρι. Ένα μαξιλάρι, που θα προσέφερε με αγάπη και φροντίδα τις καλύτερες συνθήκες χαλάρωσης στο αγαπημένο του πρόσωπο. Ένα μαξιλάρι αγνό, καθαρό με πολλά θετικά στοιχεία και συναισθήματα. 

Ζυγός

Ο ζυγός ξεχωρίζει για το υψηλής αισθητικής γούστο του, για αυτό και θα ήταν κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο, που θα απογείωνε έναν χώρο. Ίσως, ένα αντικείμενο αφηρημένης τέχνης, που θα μπορούσε να συνδυάσει διάφορα σχέδια και θα τα παρουσίαζε στον θεατή με μοναδική ισορροπία και αρμονία. 

Σκορπιός

Ο σκορπιός είναι ένας άνθρωπος που αν είναι φίλος σου, θα είναι πάντα εκεί για εσένα, να σε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές και να φανεί χρήσιμος με τις συμβουλές και τις λύσεις του. Εάν, όμως, είναι εχθρός σου καλύτερα να φύγεις μακριά, γιατί μπορεί να σε πληγώσει. Επομένως, άμα ήταν αντικείμενο θα ήταν μαχαίρι, πρακτικό, δυναμικό, αιχμηρό και σύμβολο του πάθους!

Τοξότης

Σε μία παρέα ο τοξότης αποτελεί όαση ενέργειας και αισιοδοξίας. Του αρέσει να προσφέρει, να εξερευνά και συχνά να ταράζει τα νερά. Μία φορητή καφετιέρα θα ήταν σίγουρα τοξότης στο ζώδιο, καθώς και αυτή λατρεύει να χαρίζει ενέργεια στους γύρω της και να αναζητά νέες περιπέτειες στη φύση και όχι μόνο. 

Αιγόκερος

Υπεύθυνος, σοβαρός, εργατικός και φιλόδοξος, ο αιγόκερος θα ήταν σίγουρα κάποιο αντικείμενο χρήσιμο στον επαγγελματικό τομέα. Ένας κομψός και φινετσάτος χαρτοφύλακας, που μπορεί να οργανώσει τα έγγραφά σας να μεταφέρει χρήσιμα αντικείμενα πάντα με στιλ, σοβαρότητα και πειθαρχεία, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κορυφή!

Υδροχόος

Ο υδροχόος δε δέχεται να ζήσει σύμφωνα με τη νόρμα, θέλει να ξεχωρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Με βασικά στοιχεία την καινοτομία και τον οραματισμό θα μπορούσε να είναι ένα μπλέντερ, το οποίο αλέθει τα συστατικά, τα ενώνει και κάθε φορά δημιουργεί κάτι νέο και ιδιαίτερο. Ένα επαναστατικής τεχνολογίας μπλέντερ, όπως ακριβώς και η προσωπικότητα του υδροχόου. 

Ιχθύς

Ο ιχθύς, όπως και τα άλλα ζώδια του νερού, κυριεύονται από το συναίσθημα. Είναι τόσο ρομαντικός και συναισθηματικός, που στον κόσμο των αντικειμένων μόνο μία κουβέρτα θα μπορούσε να προσφέρει την ίδια τρυφερότητα και στοργή. Επίσης, κάτω από τις κουβέρτες ειπώνονται τα πιο κρυφά μυστικά και όλοι οι ιχθύς είναι ολίγον τι κρυψίνοες.

Εμείς στο designdrops αγαπάμε κάθε ζώδιο και προσφέρουμε αντικείμενα, που μπορούν να παρομοιαστούν ή να φανούν χρήσιμα σε κάθε ζώδιο. Ανατρέξτε στη μεγάλη συλλογή μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το σπίτι ή την επιχείρησή σας!

 

Τελευταία Άρθρα