Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Επιλέξτε την ιδανική πετσέτα θαλάσσης σύμφωνα με το ζώδιό σας!

Επιλέξτε την ιδανική πετσέτα θαλάσσης σύμφωνα με το ζώδιό σας!
Αααχ καλοκαιράκι… θάλασσα, ήλιος, νησιά, διακοπές! Η πιο αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων έφτασε! Καλοκαίρι σημαίνει αναζωογόνηση και στιγμές ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ σε μία χρυσαφένια ακρογιαλιά. H θερμοκρασία ανέβηκε, γι’ αυτό ξεχυθείτε στις παραλίες, μην ξεχάσετε όμως το αγαπημένο σας αξεσουάρ∙ την πετσέτα θαλάσσης!
Το designdrops φροντίζει ώστε κάθε σας εμφάνιση στην παραλία να είναι προσεγμένη γι’ αυτό σας προσφέρει μία πληθώρα πετσετών θαλάσσης για να διαλέξετε την αγαπημένη σας. Ποια όμως πρέπει να επιλέξετε βάσει ζωδίου; Ας δούμε, λοιπόν, ποιο χρώμα και στιλ προστάζουν οι πλανήτες, ώστε να κάνουμε τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές!

 

   Κριός:
Σε ένα ζώδιο που διακατέχεται από αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και  που θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής δε θα μπορούσε παρά να του ταιριάζει το πιο εκκεντρικό χρώμα, το κόκκινο. Το κόκκινο είναι το φυσικό χρώμα του πλανήτη-κυβερνήτη του ζωδίου, του Άρη, αποδεικνύοντας τη δυναμική φύση και τον αυθορμητισμό του ζωδίου. Επιλέγοντας μία πετσέτα θαλάσσης σε κόκκινες ή κοραλί αποχρώσεις θα μαγνητίσετε τα βλέμματα και θα αυξήσετε ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη…
Εναλλακτικά, για τους κριούς προτείνουμε το λευκό χρώμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τη σταρένια ηλιοκαμένη επιδερμίδα και συμβολίζει την αθωότητα και την αγνότητα, δύο χαρακτηριστικά που συνήθως υποκρύπτονται πίσω από την ορμητική πλευρά τους.

  Ταύρος:
Το πιο πεισματάρικο ζώδιο, ο ταύρος, κατά βάθος είναι γλυκύτατο, αγαπησιάρικο και υπομονετικό, γι’ αυτό το χρώμα που του ταιριάζει βάσει των μαγνητικών πεδίων των πλανητών του είναι το ροζ. Ένας ταύρος ή μία ταυρίνα θα επιλέξει τις ροζ αποχρώσεις για να δείξει την αγάπη που πηγάζει από την καρδιά του, να προσφέρει ηρεμία και γαλήνη στην εικόνα του, αλλά κυρίως γιατί αυτό του παρέχει το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεται στις δημόσιες εμφανίσεις του.
Οι ταύροι μπορείτε επίσης, να επιλέξετε πετσέτες θαλασσής με γαλάζιες ή πράσινες αποχρώσεις, καθώς αυτά τα χρώματα αποτυπώνονται ευρέως στη φύση και είναι ιδανικά για εσάς που είστε οι κατεξοχήν φυσιολάτρες.

   Δίδυμος:
Ο κυβερνήτης των διδύμων, ο Ερμής, απαιτεί το κίτρινο χρώμα στις πετσέτες τους. Πράγματι, δεν υπάρχει πιο ταιριαστό χρώμα για το πνευματώδες και τετραπέρατο ζώδιο των διδύμων. Το κίτρινο είναι το χρώμα της νόησης, προσφέρει εγρήγορση και τονώνει τη θετική σκέψη γεμίζοντας κέφι και μπρίο τις εξορμήσεις στη θάλασσα. Επιπλέον, οι κίτρινες αποχρώσεις θα σας χαρίσουν μοναδικό στυλ στην παραλία καθώς θα λάμπετε ολόκληροι όταν ο ήλιος θα «χαϊδεύει» το ντυμένο στα κίτρινα σώμα σας.
Ένα άλλο χρώμα ταιριαστό στους επικοινωνιακούς και «ανοικτούς» διδύμους είναι το πορτοκαλί, το οποίο προσφέρει αισιοδοξία, χαρά και πλατιά χαμόγελα προσελκύοντας ακόμα περισσότερο τα βλέμματα …

  Καρκίνος: 
Ο καρκίνος είναι το παιδί της Σελήνης, γι’ αυτό τα ιδανικότερα χρώματα για τα αγαπημένα μας καρκινάκια είναι τα χρώματα του φεγγαριού. Επιλέξτε, λοιπόν, πετσέτες θαλάσσης με λευκό ή γκρίζο χρώμα. Το λευκό, εκτός από την τέλεια αντίθεση που θα κάνει με την επιδερμίδα σας, θα δημιουργεί και μία αίσθηση γαλήνης φωτίζοντάς σας. Το γκρίζο, καθώς και η πιο εξευγενισμένη έκδοσή του, το ασημί, θα προσδώσουν μυστηριώδη αύρα, λάμψη και αίσθηση πολυτέλειας στη συνολική σας εικόνα.
Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε πετσέτες με σμαραγδί χρώμα το οποίο ταιριάζει με τα νερά της θάλασσας αλλά και με την υδάτινη φύση του ζωδίου σας.

  Λέων:
Λάμψη, δυναμισμός και πολυτέλεια είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τους λέοντες, γι’ αυτό τα καλύτερα χρώματα γι’ αυτούς είναι το χρυσό, το βαθύ πορτοκαλί και πορφυρό. Επιλέγοντας πετσέτες θαλάσσης με πορτοκαλί ή χρυσό  χρώμα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σε κάθε σας εμφάνιση. Με το ηθικό σας στα ύψη κανένας δε θα μπορέσει να σας αντισταθεί! Το πορφυρό χρώμα, δηλαδή το βαθύ κόκκινο-μωβ, θα σας προσφέρει πολυτελή όψη και μεγαλοπρέπεια. Μην ξεχνάτε ότι πορφυρό ήταν το χρώμα που κυριαρχούσε στα ενδύματα και στα δωμάτια των αυτοκρατόρων.

   Παρθένος:
Ένα ζώδιο που φημίζεται για την τελειομανία και την απαιτητική φύση του δε θα μπορούσε παρά να επιλέξει χρώματα από την πιο safe παλέτα, δηλαδή αυτήν των γήινων αποχρώσεων. Το καφέ, το μπεζ, το πράσινο και κυρίως το χακί είναι τα χρώματα που ταιριάζουν στην πετσέτα θαλάσσης των παρθένων. Αυτά συμβολίζουν τη σταθερότητα και την ήρεμη δύναμη. Επίσης, το μπλε, κυρίως το ναυτικό μπλε, θα προσφέρει σιγουριά και  μεγαλοπρέπεια σε κάθε σας εμφάνιση καθιστώντας σας εντυπωσιακούς και ελκυστικούς.

   Ζυγός:
Στην υψηλή αισθητική των ζυγών ταιριάζουν τα παστέλ χρώματα σε τόνους του γαλάζιου, του πράσινου και του ροζ. Είναι αντιπροσωπευτικά της ισορροπημένης και γαλήνιας φύσης τους και θα εξασφαλίσουν  μία εμφάνιση με γούστο και καλαισθησία. Η φινέτσα και η κομψότητα αυτών των χρωμάτων θα απογειώσει το στιλ σας. Για τους ζυγούς όμως, που επιζητούν πιο έντονα χρώματα, ιδανικές επιλογές αποτελούν το μοβ και το λαχανί που με τους ψυχρούς τους τόνους αντιπροσωπεύουν την ψυχραιμία και τη συμβιβαστικότητά τους.

   Σκορπιός:
Στη μυστηριώδη και παθιασμένη προσωπικότητα των σκορπιών ταιριάζει απόλυτα το βαθύ κόκκινο και το μπορντό. Αυτά τα χρώματα εκπέμπουν το πάθος, τον δυναμισμό  και την ενεργητικότητα, που εναρμονίζονται άψογα με την κοινωνικότητα αλλά και την αινιγματική ιδιοσυγκρασία του σκορπιού. Το μαύρο είναι επίσης το χρώμα που θα ταίριαζε στις πετσέτες ενός σκορπιού. Ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με το κόκκινο δημιουργεί ένα άκρως ερωτικό και σέξι αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει!

   Τοξότης: 
Οι τοξότες αρέσκονται στην ανάλυση των πραγμάτων μέχρι βάθους, άρα το ιδανικότερο χρώμα γι’ αυτούς είναι το σκούρο μπλε και το μπλε-μοβ. Μία πετσέτα σε αυτά τα χρώματα θα σας προσφέρει ηρεμία και αισιοδοξία συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην πραγματοποίηση των πιο χαλαρωτικών και αναζωογονητικών διακοπών. Επιπλέον, στα αγαπημένα μας τοξοτάκια προτείνουμε και πιο ανάλαφρα χρώματα, όπως το βιολετί και το κίτρινο, αποτυπωμένα με ρίγες πάνω στις πετσέτες τους.

   Αιγόκερως:
Ο αιγόκερως θέλει να αποπνέει κύρος και σοβαρότητα με την εμφάνισή του και αυτά θα του τα εξασφαλίσουν πετσέτες θαλάσσης σε καφέ, μόκα και χακί χρώμα. Ο αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο γι’ αυτό, όπως και ο κυβερνήτης του, θέλει να αισθάνεται πάντα ασφάλεια με  τις επιλογές του και να μην είναι εκτεθειμένος σε σχόλια και κριτικές. Ειδικότερα, το χρώμα της μόκας επιδεικνύει την αυτοκυριαρχία και την ωριμότητα του χαρακτήρα τους, γι’ αυτό τους είναι ιδιαιτέρως αγαπητό.

  Υδροχόος: 
Η αντικομφορμιστική προσωπικότητα των Υδροχόων απαιτεί ζωηρά και εντυπωσιακά χρώματα. Το φούξια είναι μία αγαπημένη επιλογή του επειδή ξεφεύγει από τα τετριμμένα και είναι εκκεντρικό. Από την άλλη πλευρά, οι Υδροχόοι φημίζονται για την ανθρωπιστική διάθεση και την επιθυμία για επικράτηση της γαλήνης, χαρακτηριστικά που μπορούν να εκπροσωπήσουν το γαλάζιο και το τιρκουάζ. Επειδή, όμως, για τους πρωτότυπους Υδροχόους ίσως να είναι πολύ «basic», προτείνουμε να συνδυάσουν την πετσέτα τους με ασημένια κοσμήματα.

   Ιχθύς:
Στο κατεξοχήν ζώδιο του νερού εναρμονίζονται απολύτως τα χρώματα της βαθιάς θάλασσας, το γαλαζοπράσινο και το λουλακί. Τα δύο αυτά χρώματα αντιπροσωπεύουν τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και την καλλιτεχνική φύση των εκπροσώπων του ζωδίου. Επιπλέον, θα εξασφαλίσουν, σε όσους τα επιλέξουν για τις πετσέτες τους, ρομαντική και κομψή εμφάνιση στην παραλία. Πόσο όμορφη εικόνα… να απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα μπροστά στην ακρογιαλιά, αγκαλιασμένος από μία απαλή λουλακί πετσέτα-παρεό.
 
Πάντως, ό,τι ζώδιο και αν είστε, όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, να είστε βέβαιοι πως με μία απλή περιήγηση στην πλούσια και ανανεωμένη συλλογή  πετσετών θαλάσσης του designdrops θα βρείτε αυτό ακριβώς που αποζητάτε!
Καλό καλοκαίρι!!!

Τελευταία Άρθρα