Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Blog

Οδηγός για την επιλογή του κατάλληλου λαμπτήρα

Η αγορά ενός λαμπτήρα είναι κάτι που όλοι έχουμε κληθεί να πραγματοποιήσουμε και σχεδόν όλοι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μία μεγάλη γκάμα λαμπτήρων, διαφόρων τύπων και watt, οι οποίοι έχουν στη συσκευασία διάφορα άγνωστα σύμβολα, που δεν ξέρουμε τι σημαίνουν. Έτσι επιλέγουμε τυχαία κάποιον λαμπτήρα από τους πολλούς, καταλήγοντας πολλές φορές να κάνουμε τη λάθος επιλογή ή έστω να μην κάνουμε την καλύτερη και να μην είμαστε ευχαριστημένοι ούτε από το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά ούτε και από τον λογαριασμό του ρεύματος!

Περισσότερα
Επιλέγοντας τα κατάλληλα φωτιστικά για το παιδικό δωμάτιο!

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο προσωπικός χώρος του παιδιού, είναι το περιβάλλον που πρέπει να του εξασφαλίζει ηρεμία, άνεση και ελευθερία. Δημιουργήστε ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο για το παιδάκι σας, επιλέγοντας τα πιο ποιοτικά κλινοσκεπάσματα, τα πιο όμορφα παιδικά χαλιά και φυσικά τα κατάλληλα φωτιστικά.

Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για το παιδικό δωμάτιο, όπως και για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Το παιδί πρέπει να αισθάνεται άνετο, ασφαλές και ευτυχισμένο μέσα στο δωμάτιό του και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το φως, αφού επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία του παιδιού.

Περισσότερα
Χειμωνιάτικο Μπαλκόνι... Μετατρέψτε Το Σε Επίγειο Παράδεισο!

Το καλοκαίρι δεν καθόμαστε σχεδόν καθόλου μέσα στο σπίτι, αφού ο ήλιος μας προσελκύει συνεχώς στο μπαλκόνι. Τον χειμώνα, όμως, το μπαλκόνι συνήθως μετατρέπεται σε αποθηκευτικός χώρος και δεν μας ελκύει καθόλου να περάσουμε έστω και λίγη ώρα σε αυτό. Ακόμα και όσοι καπνίζουν βγαίνουν καταναγκαστικά έξω και μπαίνουν άρον άρον πάλι μέσα.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει, αφού μπορείτε να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε ένα επίγειο παράδεισο με μερικές απλές αλλαγές. Παρακάτω σας προτείνουμε εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να εντυπωσιάσετε με το χειμερινό μπαλκόνι του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Περισσότερα
Για μία αξέχαστη Valentine’s Night στο σπίτι…

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, όμως εσείς έχετε βαρεθεί τις βραδινές εξόδους, τα ακριβά εστιατόρια και τις ρομαντικές ταινίες στον κινηματογράφο και αποφασίσατε να την περάσετε στο σπίτι. Σοφή επιλογή, αφού με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας αποφεύγοντας την πολυκοσμία, τα κλισέ και τα περιττά έξοδα. Εξάλλου αυτή η μέρα και κυρίως η νύχτα είναι αυστηρά και μόνο για δύο!

Περισσότερα
5 Απλοί Τρόποι Για Να Ξεκινάς Την Ημέρα Σου Με Καλή Διάθεση Και Πλατύ Χαμόγελο

Λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, γι αυτό φρόντισε να ξυπνάς καθημερινά με την καλύτερη διάθεση! Ναι, ναι, μπορεί να νιώθεις κουρασμένος, μπορεί να θες να σπάσεις το ρημάδι το ξυπνητήρι που χτυπάει κάθε πρωί την ίδια ώρα, μπορεί να σου αρέσει η ζεστούλα του κρεβατιού σου… όμως με τα παρακάτω tips θα ξυπνάς πιο ευδιάθετος ή ακόμη και αν δεν ξυπνάς με το χαμόγελο στα χείλη θα το αποκτήσεις μέσα στην επόμενη μισή ώρα!

Περισσότερα

1 στοιχεία για την 5 των 79 συνολικό

Σελίδα
Εμφάνιση ανά σελίδα