Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Οδηγός Για Μία Αξέχαστη Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

Οδηγός Για Μία Αξέχαστη Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων. Η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ερωτευμένος γιορτάζεις καθημερινά, λόγω του ότι έχεις την τύχη να νιώσεις αυτό το τόσο δυνατό και ξεχωριστό συναίσθημα, ειδικά όταν αυτό είναι αμοιβαίο. Για αυτό και πολλοί θεωρούν ανούσια τη συγκεκριμένοι γιορτή και συχνά την υπονομεύουν. Εάν, όμως, το σκεφτείτε καλύτερα, θα δείτε πως πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που κάνατε κάτι ρομαντικό και ξεχωριστό για το έτερον ήμισύ σας. Δείτε το, λοιπόν, ως μία καλή ευκαιρίας να αφιερώσετε μία μέρα στον άνθρωπό σας και να του δείξετε έμπρακτα τον έρωτα, το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Αυτό το άρθρο θα αποτελέσει τον οδηγό σας για μία ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, που θα μείνει αξέχαστη και στους δύο!

Διακόσμηση

Ξεκινώντας από τη διακόσμηση, φροντίστε να δημιουργήσετε έναν χώρο με χαμηλό φωτισμό, κάτι που θα το πετύχετε με τη χρήση των ιδανικών κεριών, φωτιστικών ή με led λαμπάκια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αρωματικό κερί για να φέρετε στον χώρο τις μυρωδιές που θα ξυπνήσουν αισθήματα αγάπης, πάθους και ρομαντισμού. Έπειτα φροντίστε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά αντικείμενα σε κόκκινους, λευκούς και ροζ τόνους, τα οποία θα φέρουν ρομαντικά σχέδια. Αξεσουάρ χώρου σε σχήμα καρδιάς ή με επιγραφές για την αγάπη, αποτελούν θαυμάσια επιλογή. Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά λουλούδια ή γεμίσετε διάφορα σημεία, όπως το πάτωμα, το τραπέζι και το κρεβάτι με ροδοπέταλα. Σημαντική προσθήκη θα ήταν και τα μπαλόνια σε ανάλογα χρώματα και σχέδια. 

Δείπνο

Επειδή ο έρωτας… περνάει από το στομάχι, δεν υφίσταται ημέρα Αγίου Βαλεντίνου χωρίς δείπνο! Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε αφήστε τα ακριβά εστιατόρια και τις έτοιμες λύσεις και δείξτε πραγματικό σας ενδιαφέρον στο άλλο σας μισό, ετοιμάζοντάς του ένα δείπνο που θα τον/την κάνει να σας ερωτευτεί ακόμα περισσότερο. Το φαγητό που θα επιλέξετε φροντίστε να ταιριάζει με τα γούστα και των δυο σας. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ριζότο με μοσχάρι ή μία μακαρονάδα με θαλασσινά, που είναι και αφροδισιακά, συνοδευμένα από την ιδανική σαλάτα. Φυσικά, δεν πρέπει να παραληφθεί το επιδόρπιο, το οποίο ιδανικά θα μπορούσε να αποτελείται από σοκολάτα, φρούτα του πάθους και νόστιμες κρέμες ή μαρμελάδες, διαφορετικά φτιάξτε μία πολύχρωμη τάρτα, που θα εντυπωσιάσει με τη γεύση και την όψη. Όλα αυτά θα τα συνοδέψετε με ένα ποτήρι σαμπάνια ή κόκκινο κρασί, που θα πυροδοτήσει το πάθος. Για να εντυπωσιάσει, όμως, το τραπέζι θα πρέπει να διαθέτει και το κατάλληλο ντεκόρ. Επομένως, χρησιμοποιήστε τις ιδανικές χαρτοπετσέτες, τα κατάλληλα μαχαιροπίρουνα και τα ιδανικά πιάτα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι σε σχήμα καρδιάς, γεγονός που θα κάνει τον/την αγαπημένο/η σας να δει πως φροντίσατε κάθε λεπτομέρεια. 

Δώρο 

Τελευταίο και ιδιαιτέρως σημαντικό είναι το δώρο. Φυσικά, μπορείτε να χαρίσετε στο έτερον σας ήμισυ τα συνηθισμένα δώρα, όπως λουλούδια, μπαλόνια, κάρτες και σοκολάτες. Όμως η δική μας πρόταση θα ήταν να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα κάνει τον άνθρωπό σας να καταλάβει πως δεν ακολουθήσατε την εύκολη λύση, αλλά προσπαθήσατε να βρείτε αυτό που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά. Μπορείτε να χαρίσετε μία κορνίζα σε ρομαντικό σχέδιο, στην οποία θα έχετε τοποθετήσει μία αγαπημένη φωτογραφία των δυο σας ή να επιλέξετε κάποια με πολλές θέσεις και να δημιουργήσετε ένα κολλάζ με τις πιο όμορφες στιγμές σας, κάτι τέτοιο μπορείτε να δημιουργήσετε και με άλμπουμ φωτογραφιών. Μία ακόμη ιδέα θα ήταν να προσφέρετε κάποιο πορτοφόλι για τον άνδρα ή μία τσάντα για τη γυναίκα και μέσα να τοποθετήσετε κάτι που σας ενώνει, συνδυάζοντάς το με ένα γράμμα. Ρίξτε μία ματιά στη μεγάλη μας συλλογή και θα βρείτε πολλά και διάφορα αντικείμενα ρομαντικού χαρακτήρα, για να δείξετε την αγάπη σας. 

Με οδηγό το designdrops, την αγάπη και το συναίσθημα θα κάνετε τη Βαλεντίνα ή τον Βαλεντίνο σας να περάσει μία ημέρα, που θα τη θυμάστε για πάντα. Μην ξεχνάτε, ο έρωτας θέλει τρέλα, φαντασία και θάρρος για να εκφραστεί. Αφεθείτε, απολαύστε τις στιγμές και κρατήστε τη φλόγα του έρωτά σας για πάντα αναμμένη!

 

Τελευταία Άρθρα