Κλείσιμο
Ο λογαριασμός μου
Ρυθμίσεις
Γλώσσα
2351 100 200

Τips για να «μπει» το Ιnstagram… στο υπνοδωμάτιό σας!

Τips για να «μπει» το Ιnstagram… στο υπνοδωμάτιό σας!

Το Ιnstagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας… Καθημερινά κατακλυζόμαστε από εικόνες και video που ανεβάζουν αγαπημένοι stars ή instagramers  όταν βρίσκονται στον προσωπικό τους χώρο. Δωμάτια με εντυπωσιακά έπιπλα, μεγάλα κρεβάτια γεμάτα με πολλά μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα επώνυμων brads και εκκεντρικά διακοσμητικά στοιχεία μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα θέλαμε διακαώς να ήταν δικά μας. Και ποιος είπε ότι είναι δύσκολο;
Το designdrops σας προτείνει εύκολες και οικονομικές διακοσμητικές ιδέες για να δημιουργήσετε το πιο glamorous «ινσταγκραμικό» υπνοδωμάτιο!

 

Κρεβάτι:
Το κρεβάτι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της κρεβατοκάμαρας, όποτε χρειάζεται ιδιαίτερη μέριμνα και διακόσμηση. Επιλέξτε σεντόνια και κουβερλί από σατέν ή βαμβακερά υφάσματα, μονόχρωμα ή με διακριτικά μοτίβα και πλημμυρίστε τα με πολλά χρωματιστά μαξιλάρια. Προτιμήστε μαξιλάρια ύπνου ή και διακοσμητικά με έντονα χρώματα και μοτίβα. Η τάση της μόδας προτάσσει τα γεωμετρικά και φλοράλ print, ακόμα και συνδυασμένα μεταξύ τους. Τολμήστε κάνοντας mix & match συνδυασμούς!

 

Χαλιά: 
Το χαλί θα πρέπει να ανήκει στη χρωματική παλέτα των υπόλοιπων διακοσμητικών στοιχείων. Για ένα glam δωμάτιο επιλέξτε χαλιά από φυσικά υλικά κατασκευής. Ανάλογα με την εποχή, προτιμήστε χαλιά από φυσικό Jute, μπαμπού, βαμβάκι, μετάξι ή viscose. Τα φυσικά υλικά μπορεί να έχουν λίγο μεγαλύτερο κόστος, αλλά η ποιότητά τους τα καθιστά πολύ εντυπωσιακά και απολύτως υγιεινά, όπως αρμόζει σε έναν χώρο που περνάτε πολλές ώρες της ημέρας.  Αν όμως το budget είναι περιορισμένο, μην αγχώνεστε καθόλου, η τεχνολογία μας έχει προσφέρει υλικά που είναι εξίσου εντυπωσιακά. Τεχνητό μετάξι, πολυεστέρας και πολυπροπυλένιο θα εξασφαλίσουν στο χώρο σας λάμψη και αίγλη εύκολα και οικονομικά.  

 

Έπιπλα:
Το στυλ των επίπλων εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο. Είτε είστε λάτρεις του minimal, είτε του κλασικού, είτε του vintage, από ένα glamorous δωμάτιο δε θα μπορούσε να λείπει ένα μπουντουάρ με μεγάλο καθρέπτη και βελούδινο σκαμπό. Προσοχή, φροντίστε ώστε γύρω από τον καθρέπτη να υπάρχει δυνατός φωτισμός για διακοσμητικούς αλλά κυρίως για χρηστικούς λόγους. Πώς νομίζετε ότι εξασφαλίζουν αλαβάστρινη επιδερμίδα στις instagram photos οι celebrities…; Προτιμήστε έπιπλα με βελούδινη ή δερμάτινη υφή που προσδίδουν κύρος στο χώρο και ξυπνάνε τα… ένστικτα! 

 

Φωτισμός:
Ο φωτισμός του υπνοδωματίου δε χρειάζεται να είναι έντονος, ενώ μικρή σημασία έχει το φωτιστικό οροφής. Επιλέξτε κρυφό φωτισμό και σποτάκια γύρω από το κρεβάτι για να δημιουργήσετε μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Απογειώστε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου προσθέτοντας πλούσιες κουρτίνες ή κουνουπιέρες γύρω από το κρεβάτι, μέσα στις οποίες θα έχετε τοποθετήσει μικρά φωτάκια που θα σας εξασφαλίσουν ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης, να στολίσετε το κομοδίνο σας με ένα εντυπωσιακό επιτραπέζιο φωτιστικό με μοντέρνο design και λαμπερές επιφάνειες.

 

Τέλος, κάθε «ινσταγκραμικό» υπνοδωμάτιο που σέβεται... τον εαυτό του, απαιτεί μία κρεμαστή πολυθρόνα ή αιώρα που θα σας εξασφαλίσει, εκτός από πρωτότυπο design, όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Στο designdrops θα βρείτε μία πλούσια συλλογή από αιώρες, σε ασυναγώνιστη τιμή, για να διαλέξετε την αγαπημένη σας.
 
Τελευταία Άρθρα